Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mangadan konuşurken animeden sahne gösterilmesinden hoşlanmıyorum. Ayrıca ana karakterin Law'dan daha üzücü şaheserlere dönüştürüldüğü panellerde var. Kin'emon ne kadar kötü durumuma düştü öldü mü? Doffy, Vergo'nun ölümünden sonra neden Law'ı yakaladığı ilk fırsatta öldürmedi o zaman? Ope Ope'yi hem de o çok sevdiği Vergo'nun intikamını alırdı. Demek Luffy hariç tüm novalar dayak yiyip esir düşmüş. Bana bu novaların kimlerden dayak yiyip, nerede esir düştüğünü yazar mısın? Luffy hariç hepsinin bu duruma düşmesi çok garip. Demek içlerinden biri bile dayak yemeden, esir düşmeden duramıyor. Sahi Luffy hiç dayak yemedi mi? Hiç esir düşmedi mi?

Law eğer bizimkilere düşman olsaydı, sonunun nasıl olacağını az çok kestirebilirsin.
Bak bu cümlede haklısın. Bunu kimse inkar edemez. İsterse Tanrı'nın Tanrısı gelsin Luffy'nin yeneceğini hepimiz biliyoruz.

Senaryo dedin ya artık op evreninin içinde değiliz. Yani yine op konuşsakda bunun senaryo olduğu gerçek. Senaryo öyle ya da böyle bir şekilde işliyor. Sana göre Law poşet olabilir ama bana göre en büyük çöp Luffy'dir. Sana göre senaryonun şu kısımları güzeldir, bana göre bu kısımları güzeldir. Buradan sonrası renkler ve zevkler meselesine giriyor.
+1.
Fandaşım. Buralarda yalnız olmamak ne güzel, duygulandım. :dd :ühü:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık