Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız ben baya şaşırdım ama hiç hoşnut değilim. Oda BM'yi devirteceğim diye öyle bir kasmış ki kendini, mantıklı mı değil mi diye düşünmüyor artık. En azından şu an görüneni bu.

Şimdi bir bakalım, uyanış açmak için gereken şartlar nedir? Meyveyi kullandığın süre, limitine ne kadar zorladığın, ne kadar çalıştığın ve ne kadar yaratıcı olduğun. Hepsi etkendir muhtemelen, en azından birkaçı net vardır. Uyanışını gördüğümüz karakterlere bi' bakıyoruz Doflamingo 10 yaşında yemiş, 31 yıldır kullanıyor. Katakuri yalnızca 5 yaşında yemiş, 43 yıldır kullanıyor. Haliyle ikisi de meyve kullanımlarını kusursuzlaştırmış ve yaratıcılıkta da son seviyeye ulaşmış. Uyanışın illa bunlardan gelmesi gerekiyor.

Law'ın kaç yaşında yediğini bilmiyoruz ama 10 yaş diye varsayıp şu an 26 yaşında olduğunu düşünürsek aşağı yukarı 16 yıldır kullanıyor. Kid'i de bilmiyoruz ama onu da en iyi ihtimalle 10 yaşında yedi diye varsayıp şu anki yaşından 13 yıldır kullandığını varsayabiliriz. Bunlar elbette az süreler değiller. Law zekasından gelse gerek meyvesini on numara denebilecek kalitede de kullanıyordu. Yine de bir sorun var, Dressrosa'dan beri geçen kısıtlı sürede uyanış açmayı nasıl becermiş olabilir? Birinci sorunsal bu. Bence bunu Oda da bilmiyor.

Law'ı geçelim, peki ya Kid? Kid halihazırda uyanış barındırabilecek biri olduğunun hakkını verdi mi ya? Şu ana kadar o meyveyi yiyen herkesin becerebileceği, yaratıcılıktan yoksun kullanımlar sergilemedi mi? Kimde etki bıraktı? Kimsede. İkinci sorunsal da bu.

Çok çalışmışlar, meyveyi de 10 yılı aşkındır kullanıyorlar diye yutmamızı isteyecek Oda muhtemelen. Peki tutarlılığa dikkat edecek mi? Hayır.

Şimdi üçüncü ve en büyük sorunsala geçelim, uyanışı Luffy'den önce açmalarına... Arkadaşlar, ne? Nasıl yani? Luffy'de de halihazırda uyanış yoksa, bu ikisinin Luffy'den önce sahip olması serinin en büyük saçmalığı olur kuşkusuz. Bu kişi en büyük Luffy hater bile olsa, Luffy'nin meyvesini muazzam bir yaratıcılıkla kullandığını, bu konu özelinde emek verdiğini ve çoktandır sınırına dayadığını kabul edecektir. Ayrıca Luffy de 12 yıllık bir kullanıcı, fazla fark yok. Luffy bu bölümden sonra artık şart olduğu üzere Kaidou ile olan dövüşünde uyanış açacaksa bile Law ve Kid'le eş zamanlı açması mantıksızlığı telafi etmeyecektir.

Law ve Kid, meyvelerini güçlü rakiplerle karşılaştıkça güçlendirdikleri ve bu yönde emek vermek zorunda oldukları yollardan ilerlediler mi? 2 tane uyanış sahibi ile dövüşüp, iki dövüşte de yeni tekniklerle çıkageldiler mi? Aa ama bakın, Big Mom dövüşüne gelmişiz ve halihazırda uyanışları varmış. Harika, hemen herkes kabul etsin çünkü çok mantıklı.

Kanjuro'nun da yaşıyor olması ile bu bölüme diyecek şey bulamıyorum. Napıyorsun Oda...
 
Öyle hemen meyve uyandırdı Yonkou dövelim olmaz. Olamaz. Bigmom ikisinin de hayatını kaydırmalı.

Oroçi ölmemiş. Ölmüyor kimse, ölmüyor. Boşuna çizip mürekkep sarfetme.
 
Yonkouların daha dayak yediği yok. Kid ve law uyanışa rağmen de yenemez. Dofta da uyanış vardı sonuç ortada. Ayrıca yonkouların da uyanışı olabilir. Ki bekleriz. Kaidoya kaç kişi daldı adam hala dövüşüyor. Bigmoma da danaya girer gibi girecekler. Şu atılan ipucunda herkes kılıçları çekmiş bir yere saldırıyordu. Demek ki kid mıknatısa dönüştürüp herşeyi bigmoma kitlemiş. Ama zarar veremiyor ki. Ne işe yarayacak o saldırılar. Kadın salt kral hakisi ile bazuka patlatıyor. Ve daha kral haki savunması ve saldırısını da kullanmadı. Oda sadece bizim ikiliye power up verdi. Zaten güçlü rakiplerle dövüşerek güçlenecekler. Onun alt yapısını yaptı sadece. Gene yenilecekler sonuçta.
 
Bence Nidai kitetsu, ushimarunun kılıcı. Yani Zoronun babasının. O kılıç boşuna gösterilmedi. Sandai kitetsu ilk 50de bile değil. Bir ihtimal king onu kırabilir. Çok güçlü bir kılıç değil. Sadece keskin.

Shimotsuki, Shusui'ye çok benzeyen kararmış bir kılıç kullanıyor.(Shusui'dir muhtemelen).Bence Sanji'de uyanışı gördük buna ek bir teknikle Queen'i bitirecek.(Siyah alev gibi) Zoro'nun uyanışı kral haki oldu aynı şekilde yeni bir teknik görürüz gibi.Bakalım belli olmaz .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık