Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1029 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji güçlendirme aldı bak çoğu novayı yenebilir artık,Sanji savun Zoro'yu sal.
Adamın kimle dövüştüğü ortada çer çöp headlinerlarla ve ya uçan çöpcüler ile kıyaslıyorsun xd
Kıyaslamıyorum.Zoro'nun Luffy ve Kid ve Law'dan daha fazla en çok herkes tarafından konuşulmasının sebebini soruyorum.
 
Law ve Kid fazla küçümseniyor. Kid hakkında elimizde hiçbir şey yok gibi ve meyvesi nedeniyle büyük bir power up alabilir. Ayrıca kral hakisi var. Law ise Doflamingo dövüşü ile değerlendiriliyor. Fakat Law Amiral+Doflamingo' ya karşı bir süre mücadele edip sonrasında bizim tayfayı kurtarmıştı. Meyvesi gereği tükenmiş bir halde Doflamingo'ya kaybetti. Her karakterin güçlü ve zayıf yanları var. Ayrıca Law potansiyel Kral Haki sahibi ve meyvesi 5m değerinde.
Bu ileride Luffy ile aynı seviyede olacak iki adamın savaşı ve bu yüzden BM'ın kaybetmesi veya buna benzer bir durumun oluşması olası. Luffy nasıl Kaido'yu 1v1 alacaksa bu ikili de BM'ı alacak. Ayrıca Kaido'nun aldığı handicaplar yüzünden bu savaşın 2v1 olmasının da bir önemi kalmayacak. Hepsi Luffy-Kid-Law bu üçlüyü dengelemek amacıyla yapılıyor.
Elbaf'lı devlerin Big Mom hakkında bildiği o mesele bile Big Mom'un düşmeyeceğinin kanıtıdır. Kimse Big Mom'un düşmesini beklemesin. Big Mom gerçekten serinin zirvelerinden ve belli ki buradan gitmesi için bir sebep çıkacak.

Dünya Hükümeti saldırıya geçti Wano sınırlarına dayanmış durumdalar. Big Mom Korsanları saldırıya uğrayabilir ve Big Mom durumu öğrenip bölgeyi terk edebilir. Big Mom burada yenilmez ama belli ki Kid ve Law'ı da yenmeye vakti yetmeyecek muhtemelen.
 
Zaten vücudunda gariplik hissetmesine rağmen dövüşmeye devam etti diye savaş süresince dönüşümü başladı. Ya bu dönüşüm devam eder de duygularını kaybederse ve annesinin ölümü boşa giderse? Burda linçlenecek bir durum yok. İkinci dediğin ''Ama şunu da demek istiyorum ki karakterlerde suç aramak da tamamen doğru değil aslında. Ben Oda'nın hikayeyi kötü bir manada garip işleyişi olarak görmeye başladım artık bu olayları.'' için hemfikirim, genel olarak tüm One Piece karakterleri için garip hareketler görüyoruz ama en anlaşılmaz görünen hareketleri de tayfada her ne hikmetse Usopp ve Sanji yapıp duruyor.
Vücudunda gariplik hissettiği halde dövüşmeye devam ettiği için dönüşümünün başladığı sonucuna nasıl varıyoruz ki? Suit sayesinde gerçekleşti diye bilmiyor muyuz şu anda bu uyanışı? Senin yazdığın varsayım. Linçlemek doğru tabir olmayabilir ama Sanji'nin bu tutumu eleştirilmeli. Savaşını engellemiyor, Queen gibi çok güçlü bir rakibe karşı kazanma şansını da artırıyor. Yen, öyle düşün ne yapacağını. Değil mi? Duygusuz hale gelse bile önüne geleni öldürmeyecek ki, sadece geçmişi ve annesinin fedasını hatırlayıp korkuyor. Bu başka zaman olsa çok normal, ama böyle bir savaş alanında asla normal değil. Dedim ya, Queen eğer Sanji'yi kovalamasaydı neler yapardı orada? Bir virüs salsa zaten Canavar Korsanları galip çıkar. Sanji gibi kurtarıcılık arzusu zirve biri neden savaş alanını bırakıyor? Eleştirilmesi gereken yer bu. Önce karakterde, sonra yazarda. Hani önceliği bu dövüşü kazanıp Luffy'nin Korsanlar Kralı oluşuna büyük bir sıçrayış yaşamaktı? Karakterler çelişiyor, Oda tuhaf şeyler yazıyor. Sanji açısından baktığımızdaysa ne yapacağını bilemiyor, endişeleniyor olanlar hakkında ama savaş alanından uzaklaştıktan sonra vahiyle ayet inmeyecek ki bu adama. Oda ne yapacak bilmiyorum, görelim. Sanji'nin yine psikolojik boyutuna inip felsefe kasacaksa hiç yapmasın zaten, WCI yazdı o kadar.
Sanji’yi zaten yıllardır rezil ediyordu mangaka. Artık millet sanji fanlarının fazla üstüne gitmek istemiyor.
O konuda bir şey diyemeyeceğim. Pek katılmıyorum öyle diyenlere.
 
Evet Udon'da Tek kolu ile Luffy ile yarıştı Big Mom Çatıda ağzına tüm gücü yumruğu ile geçirdi ama sonunda onu çatıdan attı. Kid bana fiziksel olarak çok zayıf gelmişti şeytan meyvesi çevreyi etkilediği için nedense Enel gibi olur sanıyordum ama meğer meyvesizde canavarmış.
Luffy'nin iki kolla taşıdığı taşları tek koluyla taşıdı. Fiziksel olarak güçlü biri.
O saldırıyı direkt yiyip ayağa kalkması gerçekten etkileyici.
Ben ilk spo'yu okuduğumda law sayesinde saldırıyı yemiyor sanmıştım ama baya baya tüm saldırıyı yemiş adam. Bir de bayılmayı bırak, anlık bilinç kaybı bile yaşamıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık