+Hawkins ile ciddi bir şekilde kısa süreli bile olsa Kid handikaplı dövüştü.Yaklaşıyor...Luffy'nin iki kolla taşıdığı taşları tek koluyla taşıdı. Fiziksel olarak güçlü biri.
Ben ilk spo'yu okuduğumda law sayesinde saldırıyı yemiyor sanmıştım ama baya baya tüm saldırıyı yemiş adam. Bir de bayılmayı bırak, anlık bilinç kaybı bile yaşamıyor.
Çok büyük ihtimalle Oda ve Bigmom'ın avelliği yüzünden ama yine de tank dememek için bir gerekçe yok gibi.Kid tank karakter çıktı en dayanıklı nova olabilir.
Oda reise rağmen adam savaşıyor yav, siz Luffy fanları ne tatminsiz adam çıktınız. Hep bana hep bana olmaz ki bu maymun iştahıÇok büyük ihtimalle Oda ve Bigmom'ın avelliği yüzünden ama yine de tank dememek için bir gerekçe yok gibi.
Tek istediğim Türk dizisi gibi bakışma sahneleri yerine birazcık olsun savaş görebilmek. :S Luffy hakkında her dedikodu çıktığında Bigmom ergen gibi gülüp Kid'lere laf atıyor ancak. Lan sen imparatorsun ya. Senin benzerin yukarıda millete kök söktürüyor anasını satayım. Sen ne yapıyorsun arkadaş?Oda reise rağmen adam savaşıyor yav, siz Luffy fanları ne tatminsiz adam çıktınız. Hep bana hep bana olmaz ki bu maymun iştahı
Big Mom öyle ya, kendini beğenmiş karakter işte Teach gibi. O değil de Kid'e verilen handikaplar Luffy'e verilse Oda hateri olur çıkarsınız bırak şu Oda avelliği ayaklarını yav, sen yapma bari :/Tek istediğim Türk dizisi gibi bakışma sahneleri yerine birazcık olsun savaş görebilmek. :S Luffy hakkında her dedikodu çıktığında Bigmom ergen gibi gülüp Kid'lere laf atıyor ancak. Lan sen imparatorsun ya. Senin benzerin yukarıda millete kök söktürüyor anasını satayım. Sen ne yapıyorsun arkadaş?
Luffy yukarıda tek başına en güçlü yaratığı tek başına karşısına almışken Kid ise Law'la beraber dalıyor. Luffy'nin yanında çok kötü gözükmemesi için yaptı Oda xD Bence Kid'ciler teşekkür etmeli Oda'ya. ?Big Mom öyle ya, kendini beğenmiş karakter işte Teach gibi. O değil de Kid'e verilen handikaplar Luffy'e verilse Oda hateri olur çıkarsınız bırak şu Oda avelliği ayaklarını yav, sen yapma bari :/
Oda'ya rağmen kazanacağız!Luffy yukarıda tek başına en güçlü yaratığı tek başına karşısına almışken Kid ise Law'la beraber dalıyor. Luffy'nin yanında çok kötü gözükmemesi için yaptı Oda xD Bence Kid'ciler teşekkür etmeli Oda'ya. ?
Oda'nın olmadığı bir tenhada Kid'in hatta Luffy'nin işi ne?Luffy'yi Oda olmayan bir tenhada yakalasa yok eder.
Oda'ya rağmen kazanacağız!