Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1029 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji'nin Germa bedenine zarar veren bir kurşun gelmiş big mom korsanları adaya gelmiş olabilir mi? Çünkü germaya işleyen mermiler sadece onlardaydı.
 

Üye silindi 7459

Sanji'nin genleri yalama olmuş diye yorumladım. ✍
Şaka bi yana genler "Acı"yı yok etmiyor sonuçta. Sanji'yi bu haliyle 100 defa kurşunlasınlar, abilerinki gibiyse hiçbir şey olmaz. Tabii ki acı hisseder. Ama adama sorarlar şimdi Queen'in kılıcı bir tabanca kurşunu etmiyo mu diye...
 
Devil may cry oyununda işlenen ana konuya benziyor aslında.

Ana karakter ve kardeşi yarı şeytan. Şeytanlar da üstün varlık. Ama ana karakter dante hem insanlığını hem şeytan vücudunu kullandığı için saf şeytanlardan güçlü oluyordu.

İnsan hali şeytan vücudu sayesinde daha güçlüydü. Şeytan vücudu da insanlıktan gelen irade, duygular gibi şeyler sayesinde daha güçlüydü. Bu sayede kendisinden fiziken güçlü varlıkları da yeniyordu.

İnsanlığı zayıf olarak gören kardeşi de sadece şeytanlığını kullanmaya çalıştığı için ana karaktere yeniliyordu.

Sanji insan olarak gelişti hayatı boyunca. Üstüne şimdi germa vücudu eklendi. Kardeşlerinin asla çıkamayacağı bi seviyeye çıkacak.
ODA biliyorsun bir yerlerden esinlenmeyi de sever... 2001 yıllında çıkan Devil May Cry da ki karakterin annesine yapılanlar da hikaye olarak Sanji'nin hayatında var olan bir durum. Diyeceksiniz ki seri 97 de çıktı, 98 haziranda Sanji seriye girdi. 2000 Haziranda da anime de seriye girdi ki ODA ya bak onu bile hazirana denk geitiriyor böyle şeyleri de düşünen biri...

Devil May Cry çıktıktan sonra sonuçta Capcom bir japon oyun firması ve o zamnların en büyüklerinden. Dantenin hikayesini o zaman Sanji'ye eklemiş olabilir. Diable jamble olayları 2001 de yoktu zaten 2005 de çıktı. Şeytan temasını Sanjiye sonradan işlemeye başladı ODA, e baktı karakter de Dante'ye benziyor saç baş dedi iyi malzeme çıkar ekleyeyim bundan da birşeyler demiş olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık