Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1029 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten olası Big Mom dövüşü beklemiyorum. Olacaksa da Sanji'nin uyanışı tamamlandıktan sonra olur. Sadece Germa'nın akıbeti tam olarak ne oldu ? Sonuçta Big Mom, Sanji'yi görünce aralarında diyalog kaçınılmaz olur. Ki bu konuşmanın olması lazım. Yoksa Sanji'nin şu anki durumuna anlam veremediğinden ötürü dövüşmeye niyeti yok. Bir çıkış noktası bulması lazım.
Çıkışı Queen kendisi verir.Herifin ağzı o kadar gevşek ki, bu gidişle MADS ve Sanji'nin genleri hakkında bildiği herşeyi anlatacak gibi. Hatta Kaido'ya katıl, seni bu durumdan nasıl kurtaracağımı biliyorum gibisinden dostane bir teklifle gelebilir. Sanji'nin bir an hayatı film şeridi gibi gözünün önünden geçer, annesini hatırlar ve......Bam! güm! çaaat !

Yada en basitinden Queen Nami'yi görüp ona sulanır falan filan derken olur birşeyler. BM'yi katmaz bence.
 
Ciddi mi yazıyorsunuz bu yorumları yoksa şaka falan mı bilemiyorum ama killer nasıl zorodan güçlü olabiliyor aklım almıyor bi türlü.
Şaka yapıyor yahu.Killer 2 kılıçlı Zoro'dan tek yiyen birisi yoksa.Killer o sıralar deliydi+cezalandırıcıları da yoktu tabii.Tam güç değildi.Buna karşılık Zoro'nun da 2 kılıç olup,en üst seviye tekniklerini bile kullanmayıp,enmaya bile sahip olmadığını+o sıralar için h.haki bile uyandırmadığını söylersek aradaki fark rahatlıkla anlaşılabilir.

Killer'ın bizim tayfadan yeneceği en güçlü adam Franky.İlerisi aşar kendisini.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık