Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1029 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devil may cry oyununda işlenen ana konuya benziyor aslında.

Ana karakter ve kardeşi yarı şeytan. Şeytanlar da üstün varlık. Ama ana karakter dante hem insanlığını hem şeytan vücudunu kullandığı için saf şeytanlardan güçlü oluyordu.

İnsan hali şeytan vücudu sayesinde daha güçlüydü. Şeytan vücudu da insanlıktan gelen irade, duygular gibi şeyler sayesinde daha güçlüydü. Bu sayede kendisinden fiziken güçlü varlıkları da yeniyordu.

İnsanlığı zayıf olarak gören kardeşi de sadece şeytanlığını kullanmaya çalıştığı için ana karaktere yeniliyordu.

Sanji insan olarak gelişti hayatı boyunca. Üstüne şimdi germa vücudu eklendi. Kardeşlerinin asla çıkamayacağı bi seviyeye çıkacak.
Sanji'nin Dante olduğu kesin.O zaman asıl soru.Bu adam Op'ta karşılığı kim :D Niji'nin hızı,hareketleri falan Vergil'i hatırlatıyor gerçi.
 
Iki amiral dövüşü 10 gün sürmüştü, bu dövüş için süre tahmini yapmak zor.
Luffy 5. vitesi açıp, 4. viteste King Kong Gun ve King Kobra ile indirdiği meşhur son vuruşları Kaido için über süper bir darbe ile aklını alabilir. 10 gün sürmez bile
Dragon Ball'da Kaio, Dai Kaio, Kaio Shin, Dai Kaio Shin (isimleri gerçektende böylemiydi hatırlayamadım ama aklımda kaldığıyla bir şeyler yazdım) gibi isimler olduğu sürece Oda'nın Luffy'ye atak vermesi zor olmasa gerek ( :
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık