Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro ve Sanji Arasındaki Güncel Güç Dengesi

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    465
sanci sağlam bi güçlenme almış, zoroyu geçmiş olma ihtimali bile var bi tık. ruyumanın torunu, göz muhabbetiyle zoroya da yol yapıldı, çok sağlam bi güçlenme alacak, güçlenmeyi bu ark alırsa kaydoya tekrar yürüyüp daha tatmin edici bir konumda arkı bitirebilir, önceki kesiğin etkisi olmamıştı çünkü.
 
Hayır kardeşim orada Queen Sanjiyi normal bir insan gibi değerlendiriyor o yüzden bütün kemiklerinin kırılmış olması lazım diyor
Sadece Queen değil, Sanji'yi görenler genel olarak aynı şeyi diyor, ayrıca adamın tüm vücudu eğri büğrü olmuş. Yonji'nin ise sadece yüzü hafif yamulmuştu, onu bile doktorla tedavi etmek zorunda kaldı.



Ayrıca bu saldırı Queen'in ciddi saldırılarından biriydi ve tüm vucudunu ezerek öldürmek amacıyla saldırdı. Queen'in kendi ifadesiyle güçlü silahlanma hakisi olanların bile bu saldırıdan sonra vücutlarındaki hasar ölçülemeyecek düzeydeydi. Mangaka her panelle açık açık Sanji'nin ölümcül şekilde yaralandığını ve bir anda iyileştiğini gösteriyor. Bunu Yonji ile kıyaslamak saçmalık...


 
Sanji’nin kemikleri daha yeni dönüşüyor. Evrim aşamasında olduğu için düzelmiş olabilir.

iyileşme güzel olur ama bu derece bi iyileşme gücü kalıcı olmaz diye düşünüyorum. O kemikler insan kemiğiydi. Mutant kemiğine dönüşürken düzelmiştir.

Normalde iyileşmesi var diye yorumlardım ama germa kardeşleri gördük. Güçleri kaç kere sıralandı. İyileşmeden falan bahsedilmemişti.
 
Adam ölü haliyle tek hamlede yara bıraktı. Böyle bir teknik saatlerce kullanılsa ortada kaido kalmaz :D Fatality gibi bir şey.
O saldırıya kendi ağzıyla “her şeyini” verdi. Elinde de izin verirse son damlasına kadar hakisini çalan bi kılıç var. Kalan tüm hakisi o saldırıya gitti. Aynı seviyede saldırıyı defalarca kullanamaz.
 
Adamın ismi Sanji çünkü 3. çocuk Zoro'yla bağlantısı ne bunun ?
Diyelimki sanji ve zoro eşitler. Wano sonunda zoro enma gibi bir kılıç daha alacak. O da nidai kitetsu. Hala mı eşit olacaklar. Serinin heryerinde zoro hep power up aldı sanji alamadı. Sayalım:

Zoro smokanın bulunduğu adada gitti yubashiri ve sandai kitetsuyu alarak power up aldı.
Sanji o arc bir power up almadı.

Zoro gitti mr1i keserek çeliği kesmeyi öğrendi.
Sanji daha punk hazardda çelik kapıyı kıramıyordu. Power up gene yok.

Zoro gökyüzünde uçan kılıç saldırısı tekniğini öğrenerek mesafeli saldırılar yapmayı öğrendi.
Sanji gökyüzünde power up almadı.

Zoro moriada shusuiyi alarak efsane saldırı gücü artışı kazandı.
Sanjide gene power up yok.

Zoro enies lobiye giderken tren üstünde bile bir sürü teknik kullandı. Ruhu ile ilüzyon yaptı. En sonunda asura açtı.
Sanjide ilk kez bir power up gördük o da diable. Sanji dövüş sonucu bir kaç kemiğinin kırıldığını söyledi. Zoroda kırık yoktu ve sadece 2 kere keserek rakibini yendi. Sanji ise defalarca tekmeledi. Kan kusa kusa bitirdi dövüşü anca.

Balık adam adasında zoro önce hodyi, sonra hyouzuyu indirdi. Ortada power up alacak bir gelişme olmadı. Gene de dövüştü.
Sanjinin rakibi bile yoktu. Balon adamı bile jinbei ile indirdi.

Punk hazardda Zoro monet ile dalga geçti.
Sanjinin rakibi bile yoktu.

Dressrosada zoro gitti yeni teknikler kullandı pikayı kesti, fujiyi ittirdi. Gene rakibi vardı gene dövüştü.
Sanjinin dressrosada rakibi kimdi? Power uplık birşeyini görmedik. Ne yaptı da güçlendi?

Wanoya geldik. Zoro enmayı aldı. Üstüne ateş tekniğini öğrendi. Yetmedi kral haki açtı.
Sanji enies lobiden beri ilk defa power up alıyor. Gen uyandırdı. Suiti var.

Wano sonu zoro nidai kitetsuyu alıp efsane bir güçlenme daha alacak. Yetmeyecek bir ihtimal king dövüşünde bir kılıcı kara kılıç olabilir. Kingle dövüşürken ateş kesmede ve kral haki kullanımında uzmanlaşacak. Daha şimdiden havayı ittiren kılıç tekniği kullandı. İlk kez gördük.

Demem o ki bu kadar arc boyunca sürekli power up alan bir zoro var. Sürekli ya kılıcı değişmiş, ya çeliği kesmiş, ya uçan saldırı öğrenmiş, ya ateşi kesmiş, ya haki taşırmış, ya kral haki açmış. Ama sorsan sanji eşit zoro. Hayal dünyasından çıkın artık.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık