Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'nun King'in maskesinin ucunu kırarken enma kullanmış olduğunu değiştirmiyor bu.Boynuzun kenarını bile kırarken kırmış olma ihtimali de yüksek.Enma zaten yüksek seviye haki kontrolü isteyen,herkesin kullanamadığı bir kılıç.Zoro bu kılıca alışmaya çalışırken hakisini de geliştirdi.Bunu atlıyorsun.




Zoro'nun tekmesinden kaçıp,rahatlıkla kılıç çarpıştırdığı kişi base King çünkü.Base King'in jet culverin karşılamayacağına nerden mi varıyorum dersen,Suit Sanji'ye base haldeyken bile baskın gelememesi örneği gayet yeterli.Öyle über süper biri değil herif base halde.Ha soruna gelirsek de King fiziksel olarak Kata'dan güçlü bir adamdır.Çok daha ayrı seviyede olduğunu gösteren bir feate sahip değil ama.Görmek lazım.Şu tam zoanda yaptığı saldırılarla bile g3ün katlarca güçlüsünü yapan bir Kata'dan fiziksel çok daha ayrı seviyede olduğunu düşünmem için bir neden yok.




Zor tepki veriyor tabii ki.Herif ordan oraya uçtuktan sonra kendine anca gelip, ta nerden kendisini yakalayan King'i anca durduruyor.Luffy'yi falan Queen mi sanıyorsun anlamadım ki ben hızda.Git Snakeman'in,Boundman'in ta Dressrosa'daki,tüm kekteki icraatlerine bir bak.Ya kınlar deme ya sulong İnu'nun,Neko'nun da zor tepki verdiği yerde Killer da o slashlere kolaylıkla tepki verdi.Kınlar kim ? Zoro yavaş diyen yok kaçırıyorsun dediğimi.Luffy daha hızlı diyorum net bir şekilde sadece.




Senin dediğin de o kadar saçma kusura bakma.King'in İzo'nun,Raizo'nun fişini çekeceğini zaten tüm alem biliyor.Mangaka gene de bu karaktere bunu yaptırmayı seçmiyorsa gayet konuşulur ne var bunda ?



Ödülü hak etmekten kastın bulunduğu tayfada,girdiği savaşlarda,aksiyonlarda da başarılı bir grafik sergilemekse öyle.King'in ödülü de kaptanına göre falan az değil.Normal şartlarda Marco'dan bırak fazla ödüle sahip olmayı,daha az ödüle sahip olması gerekiyordu.Sırf tehdit,son ırk muhabbetinden daha fazla ödülü herifin.Ki senin yıllardır inanmadığın olaylardan bu sana kalsa maksimum 50 milyon falan fark ettiriyordu.Gördük Queen'den de, King'ten de xd.Kaptan etkisinden ziyade diye bir şey yok .Herifin tüm faktörlere sahip olup attığı Kata'ya attığı fark o.Sadece sayko olduğundan atmıyor yani.Onu geç tüm dünyanın bildiği Germa'nın lideriyle beraber aynı ekipte bulunmuş herif,Udon'daki hapishanenin de sorumluydu.Deliliğini ve tehlikesini zaten görüyoruz.King'in ödülü az Kata'nın da az mantığı yok,King alacağı maksimum ödülü almışken Kata minimum almış rahatlıkla.



Gene dediğime geliyor yalnız :D MF'de WB ilk gösterilen yonkoydu,şu anki Linlin'den daha zayıf olduğu kesin mi ? Kalbi teklememiş halinin Kaido'dan bile zayıf olduğu kesin değil zaten.Serinin ilerleyen güç profili dediğin şey artık Luffy'ye geliyor.Zoro'nun daha yolu var.Shiryu için ihtimalin yüksek,King için değil.



Genelde tam olarak onu yapıyorsun yalnız.King'in hangi konuda ters geldiğini açıklarsan biz de öğrenmiş oluruz ama :D




Değil.Antik zoan vücudu ve iyi bir silahlanma da üstesinden gelinmesi imkansız şeyler değil aynı şekilde.King'in zoan meyvesinin ona katkıda bulunacağı bariz.Dövüşün ne kadar süreceği,ilk Kata'nın gözleminin tükenip,King'in sapa sağlam duracağı baya büyük bir varsayım yalnız gene :D Ki 10 saat yorayım da gözlemi bitsin gibi bir olay olmadığını biliyorsundur herhalde.King'in daha iyi bir silahlanma kullanıcı olduğu da baya varsayım.İhitimali var mı ? Var tabii ki.

Dayak arsızı dediğin adamlar da Marco'ya 2v1 dalan,Base Sanji,Chopper'ın zarar çok veremediği,Zoro'dan da maksimum 2,3 tane darbe almış kişiler.Onlarca darbe yiyip dövüşe devam etmediler yani.Base Sanji'den darbe yiyip de büyük hasar alacaksa Queen, en büyük otçul dinozor meyvelerinden birine sahipken bide,oturup kafasına sıksın.Sanji'nin suitle Page One'a yapamadığını,Luffy Udon sonrasında ileri seviye haki kullanmadan g3 ile yaptı yahu.Antik zoan uyanışı olmazsa kısa sürede yediği dayak ile de kalabilme durumu var zaten King'in.Ne sanıyorsun sen uyanış kullanmadan saatlerce darbe alıp dövüşmeye devam mı edecek :fool:
Bir sağ kol diğeri ile dövüşecek ama iki taraf da meyve sahibiyse,uyanış kullanmayacaklar mı ? Uyanış kullanan üstünlüğü eline geçirir gayet.

Bunları zaten göstermeli+uyanış göstermesi gerek.Çok kesin konuşuyorsun ama her zamanki gibi bekleyelim görelim :D
2 ay sonra görüşelim kardeşim. Mochili arkadaşının ifadesini alıcam bekle sen :)
 

Silinmiş Üye

Yuderon popüler olduğundan beri millet kafayı bozdu. İşimiz gücümüz sayılarla oynamak olacak artık. Bari birileri Ömer Çelakıl'la iletişime geçsin de hocam bunun da şifreleri için kafa patlatsın :(
Kur'an-ı Kerim'in 556. sayfasında Rogerla ilgili bilgi falan vardır ne bileyim sonuçta her şeyden alıyor bu Oda.s.s @Montana araplara söyle Vegapunk okama diyene kadar bunu çözsünler :/
 
Yuderon popüler olduğundan beri millet kafayı bozdu. İşimiz gücümüz sayılarla oynamak olacak artık. Bari birileri Ömer Çelakıl'la iletişime geçsin de hocam bunun da şifreleri için kafa patlatsın :(
Kur'an-ı Kerim'in 556. sayfasında Rogerla ilgili bilgi falan vardır ne bileyim sonuçta her şeyden alıyor bu Oda.s.s @Montana araplara söyle Vegapunk okama diyene kadar bunu çözsünler :/
La her şey, bir sayıyı kırk farklı şekilde söyleyen siz Japonların suçu. Şu dilinize bir reform getirin, kelimeleri azaltın. :artiz:
 

Silinmiş Üye

La her şey, bir sayıyı kırk farklı şekilde söyleyen siz Japonların suçu. Şu dilinize bir reform getirin, kelimeleri azaltın. :artiz:
Bu çoktan beka meselesi olmaktan çıkmış kirvem bu artık uluslararası bir sorun olmuş. Elin yabancısı bile sayılarla oynuyorsa anla ki sorun büyük. Bak bu sayılarla ilgili hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler olacak. :rolleyes:
 
Sanji, Page One ile savaşırken sonunda Franky ve Usopp'tan Raid Suit'in tasarımını değiştirmesini istemişti hatırlarsanız Franky'nin teknoloji görünce ellemeden duramama gibi bir huyu var yanlış hatırlamıyorsam Nami'nin su motorunu modifiye etmişti Usopp'ta Nami'nin iklim aygıtını modifiye etmişti acaba Sanji'nin Raid Suit'ini de Modifiye ederler mi ? Yani mesela Franky Borsalino'nun lazerini ekleyebilir ve bence bu Sanji'yi çok daha güçlü yapar Ateş yetenekleri var, görünmez olabiliyor, Şimdide lazer atsa ortalığa efsane olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık