Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kaido vs. Sakazuki

Rakibini Roger İle Buluşturmaya Kim Götürür ?


  • Kullanılan toplam oy
    277
Ne çakallığı yapmış ? Squardo diyeceksen orada çakallık yok ki. Zamanında roger adamın tayfayı katletmiş. Aka bunu hatırlatıyor sadece. Kimin için savaştığını bilmesi için. Bunu dert etmeseydi o ve geri kalan korsanlar, px ler sıkıştırdığı zaman wb yi sorgulamazlardı. Demek ki aile değil çıkar ilişkisi onların ''tayfası''. Neyin çakallığı bu sanki ilacına hap katmış...
Basbaya çakallık.Akainu dediğimiz adam bekliyor ki wb yorulsun hasar alsın kalbi teklesin sora bende yüzünün yarısını alıp yere gömüleyim.
 
Buluşmada hepinize sordum "Sakazuki, Imparator seviyesi midir?" diye, hepiniz "Değildir" dediniz. Sonra "Sakazuki bizim karşımıza Imparator olarak çıkarılsa garipser miydiniz ya da bu nasıl Imparator olmuş der miydiniz?" diye sorunca da kem küm ettiniz. Şimdi enik falan olmuş, vay babam vay.
Ben sana dedim ki nasıl gösterildiğine bağlı, Karakterin nasıl gösterildiğine göre değişir dedim. Kem küm dediğin şey tartıştığımız şey farazi olduğu ve neye göre ile ilgili olduğu için duraksadım. Hangi durumda olsa yonkou olabilir diye düşündüm. Direk olmaz cevabı vermedim doğal olarak. Sonra sohbetin devamında dedin ki şu anki hali güç seviyesini kastettim tarzı bir şey dedin. Bende o zaman net bir şekilde olmaz dedim. Hea o sıra son dediğimi duydun mu toplu sohbet arasında onu bilemem tabi…

Not: En son nerede konumlandırıdığımı da söyledim.
 
Bir tarafında kılıca benzer bir şey olan herkes neden Kaido'yu öldürmek zorunda? Oda SBS'nin birinde "Kaido'yu kılıcı olan biri öldürecek" falan mı dedi?
Bu kapak her şeyi anlatıyor. Kudretli Akainu reis Wano'yu şekillendirecek. Arc sonu Kaido'nun da sonu olacak.
Ayrıca, bin türlü elemanın zarar verip yorduğu Kaido'yu gelip Akainu indirirse, Tiç'in seviyesine inmiş olur. Tabii şuana kadar vurulanlar pek etki etmemişse ve Aka gelip asıl öldürücü hamleyi yapacaksa, orasını bilemem. Öyle bir durumda katkısı büyüktür denir ama asla 1v1' de yendi denemez. Maksimum zayıflamış bir Kaido'ya son darbeyi vurdu olarak lanse edilir.
 
Kaido katakulliyle aldı la Wano'yu, adam akıllı savaş olsa yenileceğini kendi de ima etti zaten.
Kaido Wano'yu alıyor, samuraylar bir şey yapamıyorlar. Adam akıllı savaş mevzusu Oden geldikten sonra söyleniyor, eğer Oden geldikten sonra adam akıllı durup samurayları toplasa, sonra girişse alırdı diye. Yani sapla samanı karıştırmayalım, iki olay farklı zamanlarda gerçekleşiyor.
 
Kaido Wano'yu alıyor, samuraylar bir şey yapamıyorlar. Adam akıllı savaş mevzusu Oden geldikten sonra söyleniyor, eğer Oden geldikten sonra adam akıllı durup samurayları toplasa, sonra girişse alırdı diye. Yani sapla samanı karıştırmayalım, iki olay farklı zamanlarda gerçekleşiyor.
Orochi'yi Shogun olarak kullanmasalar onu da yapamayacaklardı.
 
Mangada gördüklerimizi falan geçtik hadi. Şu sayı ben bitkisel hayattayken falan canon olmaktan çıkarıldı da benim mi haberim yok?


Ya da şu sbs yalanlandı mı? ;

D: Odacchi!! In the sbs from volume 82 you told us how to escape from Akainu, bears, ghosts and the like. But when I try to do this before my angered mother I'm just beaten up... Is my mother stronger than Akainu?

O:
You better watch out! you're being too brash! A mother is the strongest living being in the world, even stronger than Kaido!! Don't you dare do it again! But, you know, your mother loves you more than anyone else.



Veya benzer anlamları çıkarabileceğimiz şu sözleri? ;

"When Kaido appeared for the first time, I said that Luffy can’t defeat such a strong character yet. And I’m yet to know how Luffy would defeat Kaido. Probably my audience will not be satisfied if the reason for defeating Kaido is just because Luffy’s punch is so strong. Luffy and I have to find a solution somehow."
 
Son düzenleme:
Orochi'yi Shogun olarak kullanmasalar onu da yapamayacaklardı.
Esas karışıklığı Oroçi ve bunaklar çıkartıyor zaten. O bunakların Rocks ile bağlantısı varsa, bir ihtimal onlar Kaido mevzusunu açmış olabilir. Belki Kaido Wano topraklarına kadar Onigaşima'yı uçurarak gelmiştir. Bu zorbalıkları yapabilmeleri Kaido sayesinde zaten. Muhtemelen Oroçi'nin davetini hariç kılsak da Kaido gücüyle ele geçirirdi. Ele geçirme olduktan sonra çok isyan olmuş ama kimse Kaido'ya güç yetirememiş. Oden ayarında biri veya direk Oden orada olsaydı işler farklı olurdu tabii.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık