Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kaido vs. Sakazuki

Rakibini Roger İle Buluşturmaya Kim Götürür ?


  • Kullanılan toplam oy
    276

Silinmiş Üye

Peki senin mangaka Oda'nın Kaido>Akainu dediği bir ortamda gidip Akainu'ya oy atman ve üstüne SBS'leri kabul etmem demen sonrada ''Garp imparator etmeyebilir'' ve ''Akainu'da kendi eşiti Aokiji gibi imparator emrinde çalışırdı'' gibi diğer farklı görüşlere karşı aşağılayıcı ve tahrik edici bir şekilde ''komik bile değilsin'' demen son derece çelişkili ve senin kullandığın tabir ile ''komik bile olmayan'' bir olay olmuyor mu?
direkt mangada geçen garp&roger referanslarını inkar edip, sakazuki gibi bağnaz ve korsanlardan ölümüne nefret eden bir karaktere ''yonkoların emrine girerdi'' dersen, ben buna gülmem bile :d
 
Şu an Luffy > Kid zaten yav. Sen anca benle uğraşırsın, tüm dünya Big Meme ile dalgasını geçecek. Sen onu düşün.
Big Mom yenilirse gör eğlenceyi forumda. Yonkou lobisi anında Big Mom'ı bir kenara atar. @Mercury hocam bir başına kalır forumda. :ehe:

Gerçi dikkat ediyorum. Yonkou lobisi genelde Kaido fanlarından ibaret. Onlar bile Big Mom'ı ciddiye almıyor. Kaido'yu baz alıyorlar Yonkou olarak.:hhh:
 
Akainu korkuyor mu? hiç sanmam. Korkan adam denizci üssünü yeni dünyaya taşımaz.
Öncelikle denizci üssünü taşımak tek başına Akainu'dan gelen bir şey olmayabilir üst seviye makamlar var sonuçta. Akainu ile Kaido arasındaki farkı kısaca özetlemek gerekirse;

- Kaido veya diğer Yonko Big mom, Wano Samurayı falan farketmez direk Wano'ya dalıp, orayı kendilerine ait bir mekan haline getirmekten çekinmiyorlar
- Akainu ise, Kizaru'yu durdurup, orada ''Wano Samurayı var, ne ile karşılaşacağız bilmiyoruz oraya gidemeyiz'' diyebiliyor.

Yani evet, Kaido ile Akainu kıyası yaparsak arada böyle bir görüş ve irade farkı ortaya çıkıyor diye düşünüyorum.

direkt mangada geçen garp&roger referanslarını inkar edip, sakazuki gibi bağnaz ve korsanlardan ölümüne nefret eden bir karaktere ''yonkoların emrine girerdi'' dersen, ben buna gülmem bile :d
Roger ile Garp arasında olan referanslar sadece Roger'ın birbirimizi öldürmeye çalıştık demesinden ibaret, aynı Shiki'nin Roger için benzer şeyler söylemesi gibi. Haliyle buradan Garp veya Shiki, Yonko veya Roger seviyesidir anlamı çıkmaz diye düşünüyorum.

Aynı şekilde Aokiji de korsanlardan nefret ediyor denebilirdi ama zannetmiyorum, Akainu görev adamı, Shichibukai'ların kaldırılmasını istemiyordu, ve Devrimci Dragon'un çocuğu olduğu için Luffy'yi öldürmek istedi, haliyle Akainu devrimcilerden de nefret ediyor denebilir, burada ortak nokta hükümet adamı, görev adamı, emir eri olması sonucu ortaya çıkar. Eğer Akainu özellikle hükümetin düşmanlarından değil, korsanlardan nefret etseydi, Shichibukai'ları kaldıralım diyen Fujitora ile görüş ayrılığı yaşamaz, bence Shichibukai'lar kalsaydı daha iyi olurdu demezdi, Akainu için sadece görev adamı olmak ve hükümetin düşmanlarını öldürmek var diye düşünüyorum, bir zamanlar Sengoku'nun emrinde çalışan, daha sonra yine Gorousei ve Kong'un emrinde çalışmaya devam eden, ve yine Kutsal Ejderlerin emrinde olan Akainu, bir imparatorun emrinde de olabilirdi, bunda ekstrem bir şey yok bence, Aokiji'nin İmparator Karasakal'ın emrine girmesi örneği ortada. Sonuçta Garp bile Kutsal Ejderin emrinde girmeyeyim diye Amiral olmamış, Kutsal Ejderin emrine giren İmparatorun emrine hayli hayli girer.
 
Bu kapak her şeyi anlatıyor. Kudretli Akainu reis Wano'yu şekillendirecek. Arc sonu Kaido'nun da sonu olacak.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık