Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kaido vs. Sakazuki

Rakibini Roger İle Buluşturmaya Kim Götürür ?


  • Kullanılan toplam oy
    277
Hahaha ben forumun nabzını iyi tutarım önceden beri.O zamanlar Jack ilk gözüktüğünde en yüksek ödülle birlikte beklenti çok fazlaydı.Fujitora fanları bile Sengoku’yu dövebilir gibisinden yazmış durduk yere açmadık herhalde konuyu kaç sene önce.Hatta ben Sengoku’ya fikir adamı denilmesine amiraller arasında ayrımcılık yapılmasına uyuzdum baya o sıralar.Öyle hatırlıyorum.Tepki olarak açtığım bile söylenebilir madem öyle alın size vs konusu diye :D
Kişisel alma, karanlık zihniyetten bahsediyorum ben. Bu forumda karanlık güçler var. Smoker = Garp falan hep bu zihniyetin ürünü. Bu karanlık zihniyet forumu yutmadan Kizaru gibi ışıkla aydınlık yarınlara kavuşturmalıyız. 7:O

Bu arada ben Fujitora'dan bahsediyordum, Sengoku değil :)
 
Son düzenleme:
Buluşmada hepinize sordum "Sakazuki, Imparator seviyesi midir?" diye, hepiniz "Değildir" dediniz. Sonra "Sakazuki bizim karşımıza Imparator olarak çıkarılsa garipser miydiniz ya da bu nasıl Imparator olmuş der miydiniz?" diye sorunca da kem küm ettiniz. Şimdi enik falan olmuş, vay babam vay.
Enik ne ya :hhh: :hhh:

Gözlerimden yaş geldi yemin ederim :hhh:
 
Bunu senin kullanman gayet mantıklı. Orada Kaido için en güçlü diyor adam direkt. Gelip SBS bilgisi ile Kaido Akainu'yu alır deyip diğer konuda Shanks Kaido'yu alır demek mantıklı değil.

Ben kendi fikrimi de yazayım. Ortalamada en güçlü Kaido gözüküyor evet. Arada süre geçtikçe güçlenenler olmuştur. İkili dövüşlerde de farklı sonuçlar görebiliriz. Her şey olabilir. Örneğin Akainu Kizaru'dan güçlüdür ama WB karşısında Kizaru çok daha rahattı hızından dolayı.
Ben zaten Şanks Kaido'yu alır demiyorum ki. Nereden çıktı bu şimdi?

Ne diyon olm ya. Ortalamada daha güçlüdür falan. Sanki aradan bir asır geçti de ilk 50 yıl Kaido üstün gelmiş gibi. Kendi kendinize element uyduruyonuz. Kaido'nun ödül ve ünvanı 2y sonrası açıklandı, yani öyle Luffy harici biri Kaido seviyesini bu kadar zamanda aşamaz. Akainu ve Kizaru muhabbetiyse senin yorumun, nereden belli Kizaru'nun Aka'dan düşük seviye olduğu? Bence üç Amiral de denkti. Wb'nin karşısında ise hangi Amiral olsa aynı etkiyi yapardı bence. Hepsinin gücü müsait, en çok Aka kapıştı diye gözünde büyütme yani.
 
Ben zaten Şanks Kaido'yu alır demiyorum ki. Nereden çıktı bu şimdi?

Ne diyon olm ya. Ortalamada daha güçlüdür falan. Sanki aradan bir asır geçti de ilk 50 yıl Kaido üstün gelmiş gibi. Kendi kendinize element uyduruyonuz. Kaido'nun ödül ve ünvanı 2y sonrası açıklandı, yani öyle Luffy harici biri Kaido seviyesini bu kadar zamanda aşamaz. Akainu ve Kizaru muhabbetiyse senin yorumun, nereden belli Kizaru'nun Aka'dan düşük seviye olduğu? Bence üç Amiral de denkti. Wb'nin karşısında ise hangi Amiral olsa aynı etkiyi yapardı bence. Hepsinin gücü müsait, en çok Aka kapıştı diye gözünde büyütme yani.
Shanks örneğini başkaları için verdim. Neyini anlamadın asıl ben anlamadım.
 
İmparator seviyesi zaman atlaması öncesi Shanks ile Beyazsakal'ın çarpışmasında gösterildi. İkisinin çarpışması göğü ikiye yardı. Bu çarpışmalar daha sonra Kaido ile Big mom arasında devam etti, en sonunda Kaido ile Luffy bu çarpışmayı yapınca Yamato şaşırıp vay be bu Roger ile Beyazsakal'ın yaptığı şey dedi.

Yani Yamato gibi gelişmiş Kral Haki kullanabilen birisi bile bunu yapamıyor, İmparator seviyesi gelişmiş Kral Haki'de son seviye göğü yarmak demek.

Beyazsakal marineford savaşında bırak en son seviyeyi, normal Kral Haki bile kullanamıyordu, Oda, Beyazsakal'ın gücünü İmparator seviyesinin çok çok aşağısına çekti.

Sengoku harici Kral Haki kullanan bir Amirale de raslanmadı, Akainu da Sengoku gibi kullanıyor desek, onlarda Yamato gibi gelişmiş Kral Haki kullanıyor desek bile, yine yeterli değil kaldı ki Akainu'nun daha normal kral haki kullanıp kullanmadığı bile belli değil.

İmparator seviyesinde bir Amiral olmayacak bence, hem Kral Haki'de en üst seviyeye çıkacaklarını düşünmediğimden hemde hırsları ve iradeleri asla bir İmparatora denk olamaz. Onlar Kutsal Ejderlerin ve diğer üst seviye hükümet görevlilerin emrinde çalışan kişiler. Garp bile Kutsal Ejderin emrinde çalışmamak için defalarca Amiralliği red etti, Garp bile bir istisna ama o bile bir İmparator etmeyebilir.

En hırslı ve iradelileri Akainu ve Aokiji, ikisi denk gösterildi, günlerce süren dövüş sonucu ikisi ağır yaralandı. Şimdi Aokiji en üst seviye kral Haki kullandığını zannetmiyorum, haliyle günlerce dövüştüklerine göre, aşağı yukarı eşitler, eşit olmasalardı Kaido ile Yamato, veya Kaido ile ilk defa Kral Hakiyi saldırıda kullanan Luffy dövüşleri gibi dövüşleri kısa sürerdi.

Aokiji kim dersek, İmparator Karasakal'ın emrinde çalışmaya başlamış.

Yani Akainu da Aokiji gibi bir İmparatorun emrinde çalışırdı.

Yani açıkça Akainu İmparator seviyesinde olmadığı gösterildi bana göre. Bu sebepten Oda gidip Kaido > Akainu der, çünkü fark açık, ama Kaido > Shanks demeyecek bence çünkü fark çok yüksek değil. Yani orada soruyu Oda'nın direk başka bir isme yönlendirmesi Akainu'nun İmparator seviyesinde olmadığını gösteriyor bence. Örneğin Zoro ile Sanji arasında bir soru sorulduğunda Oda bunu cevaplamadı, aynı şekilde Akainu, Aokiji ve Kizaru üçlüsü arasında en güçlüleri kimler denince yine cevaplamadı. Burada soru bile Kaido Akainu'dan güçlü mü değil, basitçe ''evet Anneler çok güçlü, Akainu'dan bile güçlü'' demek varken ''Anneler çok güçlü, Kaido'dan bile güçlü'' diyor, bir bakıma Akainu kim sen çok yanlış gelmişsin, Kaido'dan bahset diyor, yani seviye farkı olması gerekir bir soruya böyle cevap veriyorsan. Alex'ten daha yetenekli miyim? Sorusuna, Hagi'den bile daha yeteneklisin dersen direk Alex'i gömmüş olursun, ama Hagi ile Alex konusu tartışmalı bir konu olması gerekirdi.

Benim görüşüme göre Shiki'nin, Karasakal'ın ve Luffy'nin zaman atlaması öncesi yapmaya çalıştığı olay olur eğer Luffy'nin seri sonu Amiralle dövüşmesi gerekirse, ya 2 veya 3 Amiral birden, veya Luffy çok ağır şekilde handikaplı dövüşe başlayacak bu şekilde Luffy vs. Akainu dövüşü gerçekleşebilir.
 

Silinmiş Üye

Kaido adayı havada tutmayıp tam potansiyel dövüşürse akainunun içinden geçer. Zoronun akainu karşısında kemikleri kırılan o saldırının aynısından akainuda yok. Gerçi big momla aynı anda atmışlardı ama yinede yok. Akainunun en güçlü saldırısını mesela zoronun hakili kılıç savunmasıyla dayanabileceğini düşünüyorum kemikleri falan da kırılmaz. Akainu güçlü ama hantal bir karakter bana göre, bu da onu kolay hedef yapıyor. Kanabosuyla indirir de indirir kaido.
Akainuya hantal demek bence büyük yanılgı
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 32)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık