Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

There Will Be Blood



Filmde arazisinde petrol çıkartma haklarını almasıyla birlikte servetini hızla katlayan bir işadamı ile kasabanın karizmatik genç rahibinin paralel öyküsü anlatılıyor. Güney Kaliforniya’da petrol bulunmasının ardından ortaya çıkan tablo, “Altına Hücum” olgusunun eşdeğeri. İşadamının Amerikan Rüyası tarafından yok edilmesiyle birlikte filmin öyküsü hırs ve inançların irdelemesine dönüşüyor.

Sahneleri özenle çekilmiş ve türlü göndermelerde bulunan müthiş bir film. Bir yükseliş hikayesinden gitgide drama dönüşüyor. Başladıktan sonra diyalog duyamazsanız şaşırmayın izlemeye devam edin. Petrol ve işletmeciliği üzerinede epey genel kültür kazandırıyor. Oyunculuklar çok iyi.Özel ve farklı bir film. Başrolün son 15 dakikadaki oyunculuğuna şapka çıkaracaksınız. Aldığı Oscarda bunun kanıtı.
 
Das Leben der Anderen. 1984 yılının Doğu Almanya'sında geçen filmde, ülkenin güçlü gizli polis örgütü Stasi'nin yetenekli istihbarat elemanı Yüzbaşı Gerd Wiesler'in rejim karşıtı olabilecekleri düşünülen bir sanatçı çifti gizlice dinleyip takip ederken yavaş yavaş yaptığı işten pişmanlık duyması anlatılmaktadır.
Çok hoş filmdi. Zamanının politikası yanında karakter tahlilleride güzel işlenmiş, yüzbaşının özellikle. Son yarım saat etkileyiciydi, son sahneye diyecek birşey yok zaten. Filmin bitmesiyle giren müzikte güzeldi. Cast akana kadar daldım resmen :) Yabancı film dalında izlediğim en iyi akademi ödüllü filmdi. İzlemenizi tavsiye ederim.
 
The Incredible Hulk




Iron Man




Thor




Iron Man II




Captain America: The First Avenger




Avengers öncesinde okunması icap eden 8 sayılık "Fury'nin Büyük Haftası" çizgi romanı için tavsiye edilen

1) Incredible Hulk (Edward Norton)
2) Iron Man I
3) Thor
4) Iron Man II
5) Captain America

Filmlerinin alayını dün ve bugün izleyerek aradan çıkardım. Aşırı doz marvel'a maruz kaldım. Çizgi roman uyarlamalarından neden tiksindiğimi bi kez daha hatırladım. Ard arda gömdüğüm 5 büyük bütçeli sözde sağlam filmden sonra hala en iyi çizgi roman uyarlamasının Batman Begins olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Thor fena değildi. Loki olayları her nakadar çok vasat olsa da thor'un dünyaya düşmesi, pet şopa at sorması gibi güzel şeyler vardı. Genel olarak hepsi vasat filmler. Hulk ve iron man 2 özellikle kötü. Hulk ve iron man 2'ye 5 diğer üç filme 6 veriyorum...

Bu da avengers öncesi fury'nin yaptıklarını anlatan çizgi roman linki:
Fury'nin Büyük Haftası
 
Star Wars Episode VI: Return of the Jedi



Darth Vader ve İmparatorluk, yepyeni ve durdurulamaz bir Ölüm Yıldızı yapmaktadır. Bu arada Han Solo, ödül avcısı Bobba Fett tarafından yakalanmış ve Jabba The Hutt’a teslim edilmiştir. Luke, R2D2 ve C3PO’yu onu kurtarmaları için gönderir. Bu arada ödül avcısı kılığına giren Prenses Lea ve Chewbacca da Han Solo’yu kurtarmayı denerler.
Son savaş, Endor gezegeninin ayında gerçekleşecektir. İmparatorluğun karanlık güçlerine karşı isyancıların yanında bu kez gezegenin sahipleri Ewoklar da taraf olacaktır.

Son üçlemenin en iyi filmiydi. Çok kral şekilde sonlandırmışlar seriyi. Pişmanlığım artarak devam ediyor.
 
Son üçlemenin en iyi filmiydi. Çok kral şekilde sonlandırmışlar seriyi. Pişmanlığım artarak devam ediyor.
Phantom Menace'tan sonra pişmanlık kat sayında azalma olabilir, şimdiden söyleyeyim. Bu üçleme efsanesi gibi bekleme yani, SW'lerin en kötüsü olarak nam salmıştır, gerçi göreceli bu işler, beğenirsin belki bakalım.
 
Phantom Menace'tan sonra pişmanlık kat sayında azalma olabilir, şimdiden söyleyeyim. Bu üçleme efsanesi gibi bekleme yani, SW'lerin en kötüsü olarak nam salmıştır, gerçi göreceli bu işler, beğenirsin belki bakalım.
Prequel tarzı filmler iyi oluyor genelde, ama görüp öyle değerlendirmek lazım.
 

psiko

phantom menace vasat bir film beklntileri yüksek tutunca. Ama efsane jedi Qui-Gon Jinn için izlenir
 
The Avengers



Yenilmezler, Marvel’in en çok iz bırakan kahramanlarını bünyesinde topluyor: Demir Adam, Hulk, Thor, Kaptan Amerika, Hawkeye ve Black Widow. Beklenmedik bir düşman su yüzüne çıkıp dünyanın güvenliğini tehdit etmeye başlıyor. S.H.I.E.L.D. adıyla bilinen uluslararası barışı koruma teşkilâtının yöneticisi olan Nick Fury, dünyayı böylesi bir felâketten kurtarmak için bir takıma ihtiyacı olduğunu anlıyor. Takıma adam seçmek için dünyanın dört bir yanını gezmeye başlıyor. Bir Marvel filmi olan Yenilmezler’de hiç beklenmedik bir düşmanın küresel güvenliği tehdit etmeye başlaması üzerine bir araya gelen bir süper kahraman ekibi, Dünya’yı felâketin eşiğinden kurtarmaya çalışıyor. Başrollerini Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner ve Tom Hiddleston’un paylaştığı bu ekibe Stelan Skarsgard’la Samuel L. Jackson eşklik ediyor. Joss Whedon’un Zak Penn ile birlikte yazdığı hikayeden senaryolşatırdığı ve yönettiği Yenilmezler, ilki 1963 yılında basılan ve o günden beri Marvel’in en sevilen çizgi roman serilerinden biri olan “The Avengers”tan uyarlandı.

Film benim çok hoşuma gitti.İzlemenizi tavsiye ederim.Kişisel olarak puan verecek olursam 10/8.5
Benim adamım Hulk filmin sonlarına doğru ortaya çıkıyor ama her zaman ki gibi ortalığı toza dumana katıyor. :D Ayrıca iyi güleceğiniz en az bir kaç sahne olacağından emin olabilirsiniz. :D
 
Little Man



Yıllarca hapis yattıktan sonra, şartlı tahliyeyle serbest bırakılan, aşırı kısa boylu ama çetin ceviz mücevher hırsızı CALVIN SIMS (Marlon Wayans) artık hırsızlıktan emekli olmanın zamanı geldiğine, ama önce son bir vurgun yapması gerektiğine karar verir. Ünlü bir suç patronu, Calvin ve eski ortağı PERCY P'ye (Tracy Morgan) ünlü Queen Diamond (Kraliçe Elmas) için 100.000 dolar önerir. Calvin mücevher mağazasının güvenliğindeki bir gedikten dolayı, bu işin çocuk oyuncağı olacağını düşünür. Ama soygunda bir aksilik olur ve Calvin mücevheri VANESSA EDWARDS'ın (Kerry Washington) el çantasına atmak zorunda kalır. Vanessa ve kocası DARRYL (Shawn Wayans) büyük bir soygunda piyon olduklarından habersiz, Chicago banliyösündeki evlerine dönerler

komik ve eğlenceli bir film..
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık