Ben bilmeden izlemiştim 1-2-3-4-5-6 diye gittim. 3.filmden sonra 4.filmde kılıç tokuşturuyolar falan diye kalmıştımHem tüm dünya öyle izlemiş, hem de son yılların mükemmel efektlerinden 30 yıl geriye gitmek canını sıkabilir.
Ben bilmeden izlemiştim 1-2-3-4-5-6 diye gittim. 3.filmden sonra 4.filmde kılıç tokuşturuyolar falan diye kalmıştımHem tüm dünya öyle izlemiş, hem de son yılların mükemmel efektlerinden 30 yıl geriye gitmek canını sıkabilir.
Efektlere pek takmam sanırım, anlayış gösterebilirimHem tüm dünya öyle izlemiş, hem de son yılların mükemmel efektlerinden 30 yıl geriye gitmek canını sıkabilir.
Onu daha izlemedim. Spider-man ve Iron Man en iyileri bana göre. Çünkü hikaye net olarak yansıtılmış. Incredible Hulk'ta epey iyiydi, ama Hulk, Abomination karşısında o kadar zor duruma düşmezdi, ordan eksi not verdim sadece.Smoker sana göre en iyi marvel uyarlaması hangi film? xmen first class mı?
Juggernaut yoksa, iyi yansıtmamışlardır bana göre.Iron man benimde favorilerim arasında. First class'ı izlemeni tavsiye ederim. Xavier ve Magneto nun gençliğini iyi yansıtmışlar.
Bende izledim ama bana göre cok iyi bir filmdi ama dedigin gibi Hulk geri plana atılmıstı İron manda baş kahraman gibi gösterilmisti ama yinede keyifliydiThe Avengers
SHIELD adıyla tanınan uluslararası barış örgütünün başındaki isim Nick Fury, tüm dünyanın güvenliğine karşı büyük bir tehdit oluşturan düşmanla karşı karşıya kalır. Fury, dünyayı yaklaşan bu felaketten kurtarmak için en cesur ve en 'süper' kahramanlardan oluşan bir ekip kurmak zorundadır...
Bana göre yapılmış en iyi Marvel uyarlaması değildi. Özellikle Hulk çok silik kalmış. Hawkeye bile daha belirgin bir rolle karşımızda. Mizah unsurları gayet yerindeydi. Efekt olarak Transformers ayarında. Sıkılmadan izleyebilirsiniz.
Bende bugün gidecem filme bakim nasılmışThe Avengers
SHIELD adıyla tanınan uluslararası barış örgütünün başındaki isim Nick Fury, tüm dünyanın güvenliğine karşı büyük bir tehdit oluşturan düşmanla karşı karşıya kalır. Fury, dünyayı yaklaşan bu felaketten kurtarmak için en cesur ve en 'süper' kahramanlardan oluşan bir ekip kurmak zorundadır...
Bana göre yapılmış en iyi Marvel uyarlaması değildi. Özellikle Hulk çok silik kalmış. Hawkeye bile daha belirgin bir rolle karşımızda. Mizah unsurları gayet yerindeydi. Efekt olarak Transformers ayarında. Sıkılmadan izleyebilirsiniz.