Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028: Brakiozor Tıss

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    271
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoronun sıfır savunma ile hibrit form king'den kılıç yemesini ve " hım bana birşeymi vurdu" diye tepki vermesini bekliyoruz o zaman :)
artık olay değişti malesef oda'ya rağmen hemde

Ama ne yaparsın bazısı genetiği ile yapısı gereği direk iyileşir bazısı ise ultra içten yanmalı attan patlamalı anında vücudu iyileştiren sıvı ile ayakta kalmaya çalışır. Savaşta işler değişiyor gibi.
Alt tarafı vücuduna B.haki kapliıyacak onada gerek duymuyor da çok daha sert olur.

Karekterlerin güçlü olduğunu göstermek için daha iyi kobay oldu ama.
Şimdi önüne gelen güç gösterisi için ağzına 2 tane çarpıp çarpıp yollar artık.

İyileşme güzel Power-Up ama ona lafım yok sağlam güç bence.
 
Sonunda uzunca analiz etmeye değecek bir bölüm :D


–Bana kalırsa bu bölümdeki en ilginç gelişme Kaido'nun yenildiği durumda Wano'ya el konulmak istenmesi.

Bunun sebebi olarak başta ilk akla gelen şey Wano'da varolan henüz bilmediğimiz bir şeyden kaynaklı. Ama durum sadece bundan ibaret değil. Bölüm başında da belirtildiği üzere korsanların birbirini yemesi ve akabinde hükümetin artıkları toplaması gayet makul bir strateji. Ama temel mesele neden aynı şeyi Kaido'nun kazandığı durumda da yapmıyorlar? Mantıklı olan Kaido'nun zar zor kazandığı durumda onun zayıf düşmesinden yararlanarak gene de adaya el koymak. Ama Kaido'nun zaferi durumunda sistemin eskisi gibi sürmesine izin verecekler.


Dolayısıyla bunun tek bir açıklaması var, zaten beklendiği üzere İmu hükümet falan o meşhur "800 sene" kehanetinden haberdar. Wano sonunda olacak şeyler de kehanetle ilgili büyük şeylerin tetikleyicisi. Zaten Oden kehanetle bağlantılı olacak şekilde "Wano'yu açın ve gelecek olanlara destek verin" demişti. Bu destek ne anlama geliyor ve nasıl bir önemi olacak bilmesek de hükümetin bu spoilerı engellemeye çalışacağı çok belli. Her halükarda Wano sonu büyük One Piece finalinin ilk kıvılcımları atılacak.


–Gemilerde sadece Lucci'yi görmemizden dolayı pek çok kişi Lucci kendi başına ne yapabilir ki demeye getirmiş. Ama aslında bu konuya Lucci özelinde olmasa da gemiler üzerinde dikkat çekilmiş. 4 gemi ne yapabilecek ki denmiş. Yani hükümetin o gönderdiği güçlere bel bağladığı bir akıl tutulması yaşadığı bir durum söz konusu değil. Meselenin farkındalar zaten. Bu yüzden işin sonunda onların şamar oğlanı olup geri dönecekleri bir gidişat beklemeyin derim. Bir planları vardır. Fazladan bir iki amiral belki bizim bilmediğimiz onların bildiği Wano'daki bir açıklık falan. Ha ama gene de bu noktada kehanette bir açıklık olmaz. Planları neyse başarısız olacaklar ve büyük savaşın ilk çatışması başarıya ulaşamayacak diyebiliriz.


–Robin'in yanında bu sırada Brook'un olması ve bunun vurgulanması iyi düşünülmüş bir ayrıntı. Enies Lobbies gerçek anlamda serinin zirve noktalarından biriydi ve tayfa içi dinamiğin de doruk noktalarından birisini o arcta gördük. Ancak Brook o arcın bir parçası değildi. Şimdi ise CP0 tekrar Robinle uğraştığında Robin'e eşlik edecek kişinin o arc eksik olan Brook'un olması hoş. Aynı mantıktan yola çıkarsak Jimbei de bir noktada oraya eklemlenecektir belki :D.



–Gelelim bölümün yıldızı olan Sanji'ye. Bence bu haftaki bölüm yıldızları anketinin Sanji'den sonraki yıldız diye açılması daha adil olur sldlldldd.

Genetik uyanış zaten beklenen bir şeydi. Ama bölümle ilgili hoşuma giden şey Sanji en son Vergo karşısında varlık gösterememişken(Sanji yaralı olsa da Vergo nerede Quenn nerede) ve arada anlamlı bir power up almamışken Quenn'i güçlenmiş sayılarak yenmesi gerçekten can sıkıcı olurdu. Ama şimdi bir mantığa bağlandı. Üstelik bu da Sanji'nin Quenn üzerinde gösterdiği zaafiyeti telafi edercesine dayanıklılık üzerine oldu. Bazı arkadaşlar Sanji eskiden suiti kullanırken şimdi neden inat etti diye sorgulamışlar. Ama Sanji suiti kullandığında doğrudan başkasının canı tehdit altındaydı. Eh şimdi de yenilirse Sanji birnevi aynı şey geçerli olabilir ama sadece daha dolaylı yoldan.
 
Alt tarafı vücuduna B.haki kapliıyacak onada gerek duymuyor da çok daha sert olur.

Karekterlerin güçlü olduğunu göstermek için daha iyi kobay oldu ama.
Şimdi önüne gelen güç gösterisi için ağzına 2 tane çarpıp çarpıp yollar artık.

İyileşme güzel Power-Up ama ona lafım yok sağlam güç bence.
Ben hem luffy hem sanji hemde zoro olayına da karşıyım ancak yapıcak birşey yok işleyiş farklı olabilirdi fakat klasik oda işte. luffy 1-1 kaido vs.. zoro için alev kesmesi ve kaido olayı, sanji içinse bu anormal güç. dediğin doğru sağlam power artık bekleyecez en azından garip işleyiş te olsa dengeleri sağladı oda tarzıyla. en çok beklediğim sanjiydi beklentiyi karşıladı ama diğer tarafda malum luffy. tek ihtimal olarak uyanış kaldı ama nasıl olucak orası ilginç olabilir artık heri lastik mi yapıcak yoksa ada büyüklüğünde lastiik yapıp kaidoyu mu teklicek :) görücez.
 

Üye silindi 7459

Dediniz ki "Sanji tayfasını korumak için kostümü giydi, gerekirse ailesinden gelen güçleri de kullanır. Kullanmasın da ölsün mü?"

Bölümde Queen, Sanji'yi yakalamış sıkarak pelte haline getirirken Sanji'den kostümü giymesini ve bu durumda onu serbest bırakacağını söylüyor, ama tayfası için her şeyi yapmaya hazır olan Sanji ölmek pahasına bunu kabul etmiyor.

Şimdi size mi inanalım, Sanji'nin yaptığına mı?
"Gerekirse ailesinden gelen güçleri kullanır" gibi bir şey söz konusu olamaz. Çünkü bu Sanji'nin isteği dışında gerçekleşen bir olay. Adamın sayıda bir tek ağlamadığı kaldı. Suit giyerken onurumu bir köşeye bırakıp giyiyorum diyen adam gen uyanışını yaptığını öğrendiği vakit "bunu reddediyorum!" demeye devam ediyor. Sanji gen uyanışını hiç ama hiç istemiyordu. Hani bunu diyen sanji fanı ya da normal biri ya seriyi iyi takip etmemiştir ya da Sanji'yi tanımıyordur.
"Kullanmasın da ölsün mü?" lafı Black Maria karşısında çürüdü bu arada. Black Maria Sanji'yi öldürecekti ona rağmen suiti giymedi.
Bu onun suiti başkaları için giydiğini gösterir nitelikte.
Hamamda giymesi olayı bozuyor derken Eiichiro Oda hamamdaki olayı kafasından silmiş, sanki animenin eklediği bir şeymiş gibi bu cümle ile göstermiş.
 
Sanji'nin p-up'ı güzel. İhtiyacı olan her şey var. Oda savunmayla başladı çünkü en çok ihtiyacı olan şey buydu. Gelene geçene bacak veriyordu. Bu özelliğin avantajı silahlanma olmadan doğal bir savunma kazanmış olacak Sanji. Silahlanması yanına kar kalacak.

İkinci kalem saldırı gücü olacaktır. Bu kalemde de leş atıyordu Sanji. Şimdi yeni dünya standartlarına çekmiş olacak tekmelerini.

Hız ve görünmezlik gelirse baya iyi olur. Özellikle görünmezlikte rakibinin iyi bir gözlem hakisi olmalı.

1 milyarı hak etti. Gerçi baştan beri diyorum 1 milyar vermez mangaka. 990'da bırakır :ehe:
 
Zoro bütün yediği saldırıları ilaç etkisi ile kat kat yedikten sonra ortalığı toz dumana katsın da o zaman görün siz dayanıklılık nedir.:at:
Lan kat kat diye bir şey yok. Bir tarafınızdan uydurmayın Zoro'yu öveceğiz diye. Adam iyileşiyor, normal hasar alıyor ama günün sonunda aldığı hasar 2x olarak bedenine gerek dönecek, olay bundan ibaret.
 
Bazı arkadaşlar savunma ve dayanıklılığın ne olduğunu karıştırıyor. Baş harfi @blackleg sanji.
Dikkat edersen dayanıklılık dedim ama savunma da zaten dayanıklılık ile birlikte kullanılır. Dayanıklı olan insana savunman düşük diyemezsin. Dayanıklılıkla beraber savunması sağlam olmasa hibrit queenden kılıç yiyince hm birşey mi oldu demezdi muhtemelen. Zoro 2 yonkouyu 3-5 saniye vücudunu parçalatacak kadar tuttu ancak aynı savunmayı hibrit kingden savunmasız kılıç yiyerek de bekliyoruz. :)

Kıskançlık böyle birşey heralde.

ödül olarak sanji 330, zoro ise 320 hatırlamakta fayda var oda bile zorluyo siz denksiniz diye napalım demekki gen altyapısını önceden vermiş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık