Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028: Brakiozor Tıss

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    271
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
An itibarıyla sanji :)



Bu arada king'in ödülü one piece fandom da 1.390.000 olarak açıklandı. Quenn ise 1.320.000 neredeyse eşitler fark denmeyecek kadar bir aralık. Zoro ve sanji'nin güç olarak dengelendiğini düşünüyorum. Bazıları demiş zoro sürekli antrerman yapıyordu diye. Bende düşündüm dedim sanji ahçı bir fark var ama oda enies loby'den beri bize denkliği gösterdi. Sonra yine bir fark oldu büyük bir fark ama sonra basit bir şeyi unuttuk. Judge çocuklarını zaten bir savaş makinesi olarak değiştirdi. Dolayısıyla şuan sanji artık güç olarak denklendi.

Ayrıca şuan dayanıklılıkta sanji tayfada en iyisi ayrıca ister luffy ister zoro ile kapışsın imkansız derecede bir iyileşme özelliği de geldi. Bu anormal sertliğin güç olarakta kullanacağını düşünüyorum. Sanji zaten k.hakide luffy altı zoro üstü idi b.haki de ise luffy zoro altı idi ancak bu anormal sertlik ve suit ile bu eskiğini de tamamladığını düşünüyorum.

Queen ise denilecek bir laf var "başı ayrı arkası ayrı oynuyor :)
 
Dediniz ki "Sanji tayfasını korumak için kostümü giydi, gerekirse ailesinden gelen güçleri de kullanır. Kullanmasın da ölsün mü?"

Bölümde Queen, Sanji'yi yakalamış sıkarak pelte haline getirirken Sanji'den kostümü giymesini ve bu durumda onu serbest bırakacağını söylüyor, ama tayfası için her şeyi yapmaya hazır olan Sanji ölmek pahasına bunu kabul etmiyor.

Şimdi size mi inanalım, Sanji'nin yaptığına mı?
Çocuk ne yapsın ? Niji gibi kadın döven bir pislik olmaktansa ölürüm modunda.Bizi boşver. Sanji'ye inan.Kıvırcık reis ne diyorsa doğrudur. :D
 
Diğer kardeşlerin Raid Suitleri ile saçları aynı renk olduğu için Sanjiye siyah dedim.
Bu arada kontrol ettim de saç rengiyle alakalı bir şey bulamadım. Sora ameliyat edilmeden önce oğullarının duygu kazanması için ilaç içiyor ve buna rağmen sadece Sanji duygu kazanıyor. İlaç yüzünden Sora zayıf düşüyor ve ölüyor.
 
Robin ve Chopper'dan şunu duyduk: "Tayfam için canavar/şeytan da olurum."

Sanırım bunu söyleme sırası Sanji'de. :( Bir Zoro fanı olarak üzüyor beni bu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık