Suiti 2 kez giydi bu adam güçleri uyanmaya başladı. 3. Kez giymeye ihtiyaç duyacak mı yoksa giymeden mi uyanacak bu basiretsizin güçleri ?
Reverie de gördük ki bu belki olur dediğin profilden çok uzakta.Luffy nin yumruklarının iyileştirici gücü var. Dayak yiyen herkes bir şekilde iyi oluyor yada eskisi kadar kötü olmuyor. Lucci bir ihtimal eskisi kadar hükümet köpeği olmayı bırakıp tayfayla uğraşmayabilir. Smoker yada fujitora gibi bir tavır alabilir.
Oda'nın dediği zamanın üzerinde 1 yıl eklemek gerekiyorHükümetin sonunda harekete geçmesi güzel, 2021'de hamlesini yapacak denilen Shanks'tan ise Ekim ayına girmemize rağmen tık yok.
Diğer kardeşlerin Raid Suitleri ile saçları aynı renk olduğu için Sanjiye siyah dedim.Diğerlerinin saçı siyah değil ki.
Miras diye almadı ama bileğiyle kazandığı kılıcın ikamesi olarak verildi. Ben işin gırgırındayım gerçi çok ta önemi yok isterse Oden'in oğlu olsun farketmez.Yooo onun da miras Adamın soyu nelere dayanıyor
Diğer kardeşlerin Raid Suitleri ile saçları aynı renk olduğu için Sanjiye siyah dedim.