Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana göre sümüklü kobby nin amiral oldugu seride smokerın filo amiralini geçtim im sama falan olması lazım :) hani belkide kobby yi hiç sevmememden ama düşüncem bu .
Coby'i ben de hiç sevmiyorum bence öyle pısırık, hayalini söylerken bile sesi titreyen biri olarak tasarlanmamalıydı ama potansiyeli ve gelişimi çok yüksek. Yapacak bir şey yok Oda böyle yapmış ve dediğin gibi istesek de istemesek de Coby'i amiral yapacak. Keşke daha farklı bi karakteri olsaydı. Smoker ise 2 yıl aradan sonra haki öğrenmiş ama pek de güçlenmiş diyemeyiz. Gelişim hızı Coby'e kıyasla baya yavaş kalıyor. Law kolay orta zorlukla aldı, Vergo dalga geçti adam yerine koymadı. Sırf logia olduğu için sorun çıkarıyordu bizimkilere ama şuan Luffy'e karşı durabilecek bir ligde değil. E bu saatten sonra aynı hızla gelişmeye devam etse ve seri bitene kadar 5 kat güçlense bile bir amiral etmiyor :D
Abi adam Akainu'nun karşısına geçti hala korkak diyorsunuz ya... Bu karakter 2 yıl boyunca Alvida ve tayfasından zulüm gördü bildiğin köleydi Hancock hala kutsal ejderlere karşı bir travma besliyor duyunca kardeşleri filan ağlamayı geçtim kriz geçiriyorlar ve sanırım şunu unuttunuz bu karakterin zaman atlama öncesi gücü sıradan bir çocuktu buna rağmen Alvida'ya diklendi, Morgan'nın önünde bir idam mahkumunu kurtarmaya çalıştı evet bunları yaparken ağladı ama dediğim gibi çocuk yani çocuk gücünde o bugün Zoro, Luffy, Sanji icraatlarını güçleri sayesinde yapıyor güçsüz durumda olsalardı nasıl Koby'nin durumuna düştüklerini gördük Sabody'de. Ve Koby zaman atlamasından-sonra hiç bir zaman güçsüz olduğu zamanlardaki gibi davranmadı. Smoker konusunda Punk Hazard'da Law ile vs atarken hiç fiziksel olarak ezilmedi kaybetmesinin tek sebebi onu sorgularken kavga etmesi ve Law'ın meyvesinin üstün olmasıydı ve Vergo ile kavga ederken de borçlu olduğu bir korsana borcunu ödemeye çalışıyordu. Smoker'ın yaşı 36 ve buna rağmen seride her gördüğümüzde daha da güçlenen bir karakter ve hala bence güçlenmesinin bir çok yolu var örneğin meyve uyanışı. Ve Smoker'ın yeni Jitte'sinin daha özel bir şey olmasını bekliyorum. Wano konusunu geçtim ama Stampede her ne kadar filmde olsa Smoker'ın hala o ligde olduğunu gösterdi Wano sonrası zaten daha güçlenmiş bir şekilde karşımıza çıkacak olmasından dolayı bence işi bitmiş değil.
 
Biri Neko'yu biri İnu'yu dövüyor yakın performans olmuyor.Hatta Peros daha kötü dövüyor karşısındakini.Jack antik zoandan dolayı iyileşebiliyor bide. Sulong minklere ve base İnu'ya bile adamlarıyla dalan Jack mi arc boyunca tek başına takıldı yok artık :hhh: Perospero'nun neden ondan önce sürpriz saldırı yiyip nerdeyse gözünün yarıldığından bahsetmiyorsun ? Ya da neden Neko'nun Peros'a sürpriz bir saldırıyla savaşa soktuğundan bahsetmiyorsun ?

Mamutun kuvvetindenden haberim var.Hani şu İnu'nun tek koluyla rahat durdurduğu,hibrit Jack'in kuvvetinden de haberim var.Hani gene İnu'nun yere çaldığı .d g4ün kuvvetini baz almak bu sefer senin işine gelmedi reis galiba.Başka yerlerde g4 çok güçlü falan diyordun ya.G4ün saldırı gücü,hızı,hakisi,fiziksel gücü>>>>Jack açık ve net.Boundman bile çaresiz kaldıysa Jack'e güle güle derler.Ki dediler bile her yerde.

Ashura base Jack'e üstünlük kurdu sadece.Base Jack'e üstünlük kuramayacak Wano'daki ilk 15,16 karakter arasında sanmıyorum ki biri olsun.Kinemon'un üçünü ayırması bir şeyi değiştirmiyor.Hiçbirisi İnu ve Neko kadar iyi featlere sahip değil.İnu ve Neko'da yc3 falan etmiyor base hallerinde net bir şekilde.

Izo dediğin adam 16 kişilik tümen komutan kadrosundan komutandan kastı o mu anladın ? yc3 olarak bahsediyorum.İzo kim yahu.Peros edecek adam yok kınlar arasında bile.
Neko ve İnu'nun Sulong formunda değilken neden yenildiklerini anlayamamışsınız ikinizde. Sulong formundan çıkıldıktan sonra Mink'lerin bedeni zayıflıyor. Big Mom, Sunny'ye saldırdığında Carrot yorgunluktan kıçını kaldıramıyordu. Akazaya Dokuzlusu'nun en zayıfı bile Tobiroppo içinde Who's Who'dan güçlüdür. Ayrıca Neko,İnu,Ashura, Denjiro net Jack'tan güçlüdürler. Canavar Korsanları içinde sadece King ve Queen farklı bir seviye. Jack sadece tank bir karakter. Cracker her türlü ezer Jack'ı. Smoothie'nin Queen'den güçlü olup olmadığı muamma ama Katakuri net King'den çok daha güçlüdür. Dediğim gibi King'in olayı yüksek seviye hızı, fiziksel gücü ve Busoshoku Haki'ye hakimiyetidir.
 
Şimdi oradaki dev linline kılıcını sallıyor ve linlin koluyla parçalayıp devi alt ediyor.
aynı şekilde queen de kılıcını sallıyor sanji de boynuyla kılıcı parçalad, demek ki yakında sanji de queeni derdest hale getirecek
Haa anladım Elbaf'ta Linlin'in kılıcı parçalamasından örnek vermişsin.

Buraya yazıyorum aha da eğer Sanji suitsiz gen uyanışıyla Queen'i yensin net sağ kol seviye derim ki zaten öyle de olacak Sanji, Queen'i buraya gömecek.

1026 Kaido vs Luffy
1027 King vs Zoro
1028 Queen vs Sanji

Bu üç dövüşte ilk Sanji vs Queen başladı. Sanji gen uyandırdı ilk bu dövüş bitecek

Sonra Zoro vs King başladı. Zoro kılıç karartacak ikinci olarak bu dövüş bitecek.

Son olarak da Luffy vs Kaido başladı. Luffy'den de meyve uyanışı bekliyorum.

Yani bizim Canavar üçlü tam gaz devam.
 
Burada ki yorumların bir çoğu, kafasında favori kıldığı ve üzerine toz kondurmayı kabul edemeyip "net bu bundan çok güçlüdür"cülerle dolmuş... Daha dövüşler bitmedi her karakterin antisi var, artısı ve eksisi var.
Jinbe, eski bir shichi ve en gözdelerinden birisi, herkesin keşke tayfamda olsa dediği birisi. Güç kıyası yaparken sadece yenilen üzerinden yapıyorsunuz, birde karşısında durana bakın bu neden yenilmiş...
Kaido ne dedi, sen güçsüz değilsin onlar çok güçlü, bu gibi çok söylemlerden ipucu çıkarın. Sanırsın street fighter oynanıyor biz de izliyoruz. Anlaşılan çoğu okur detaylarla ilgilenmiyor dümdüz okuyor. O onu döver bu bunu döver diyip kendi kafasında karakterlerle çapıştırıyor.
 
Millet o gazla Kaido'yu Zoro öldürecek diye konu bile açtı.:hhh:
Reis sen bu konuya neden bu kadar takıksın ya? Her mesajında yazıyorsun resmen. İhtimali korkutuyor desem haklı bir noktaya değinmiş olur muyum? Benim o konuyu açmamın ana nedeni Kaidou'nun Vivre Card numarasının 944 çıkmasıydı. Başka şeyler de katarak bir yazı derledim ortaya, hala düzenleyeceğim ve daha çok argüman var. Merak etme. :ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık