Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Roo ben 120 sayfayı özetlemiştim bak istersen.
Kendini mi tarif ediyorsun, napıyon? :D
Ne alaka biz ne zaman güce taptık. :S
Mangaka ne yapmaya çalışıyor anlamadım gitti. Kaido az geliyormuş gibi Big Mom çıktı ortaya. Şimdi bu ikisi yetmezmiş gibi CP0 da geliyor...
Teach’in anlattığı kaos geliyor işte taht savaşı.
Lucci'yi şimdiden güçlü görenler forum tarihindeki en karışık topluluklardan biri oldu. Amiral ve Yonko fanları birbirlerini onaylıyor. Kılıççımız bile var. Sayımız az ama kararlıyız. :D
Amiralciler adalet olsun da çamurdan olsun diye arkasında duruyor herhalde ben öyle anladım. :D Arkasında amiral lobisi varsa sırtı yere gelmez ben boşa uğraşmasam daha iyi gibi sanki.xD
 
Kaido'nun sol kolu dandik kılıç taşıyordur yani, bizde bunu yedik. Sanji o haliyle benzetti Yonji'yi. King'in hasar veremediği Sanji ile, Sanji'nin yamulttuğu Yonji'nin dayanıklılığını aynı kefeye koymak King'e hakarettir.

Gerçi neyi tartışıyoruz ki ikisi de Luffy'nin kanatları neticesinde. Bir kanadın diğer kanattan çok üstünlüğü olamaz şu anda Sanji 80 ise Zoro 79 -78'dir.
Evet dandik. Dandik olmasa niye kırılsın? Meito olduğunu kim söyledi? Sol kol diye kaliteli kılıç mı kullanacak? Lawın kılıcı da dandik. Herhangi bir özelliği yok. Sadece lanetli. Seviyeli kılıç değil. Zoronun elindeki sandai kitetsu da dandik. Meito bile değil. Derecesiz. Sadece lanetli.
 
Burada bunu tartışmayalım,kısaca Kata'nın kolayca Queen'i yeneceğini düşünüyorsan,yanılıyorsun.

King Kata ile denk,Queen'de bunlardan çok uzak değildir.
Kolaycadan kastının ne olduğuna göre değişir o.Kata'nın kendisini uyanış açmadan yenebileceğinin aksini gösterecek bir başarısı yok Queen'in.Çok yakın olduğunu gösterecek bir başarısı da yok.
 
Sanji'nin King'in saldırısını alıp sonrasında nasıl sapasağlam ayağa kalktığı şimdi net bir şekilde belli oldu. Bu dayanıklılık ve yenilenmenin bir bedeli veya sınırı vardır muhtemelen bakalım.

Daha önce de söylemiştim hala da söylemeye devam ediyorum Sanji'nin Queen'le dövüşmesinden ziyade Cp-0 elemanlarını tokatlamasını tercih ederim. Bu adamların güç bakımından Queen'den çok daha aşağı kalır yanı da yok. Karizmaları da daha fazla. Sanji şunları bir tokatlasın da keyfimiz yerine gelsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık