Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saatten sonra zorlamada olsa daha çok power up göreceğiz.Tayfa 2y den önceye göre çok kuvvetlendiler ama adamlar artık yonkou tayfası ile kapışıyorlar.Oda nın en büyük yanlışı acele bir şekilde bir anda bu artışı göstermesi.Luffy Kaido dövüşünde de Luffy nin ciddi güç artışını göreceğiz.
 
Yukarıdaki yorumu biraz trolluğne yazdım. Ama eğitmenlerin pek önemi yok bence reyligh luffy'e hakı'nın temelini öğretti bunu wano da net bi şekilde luffy'nin aldığı güç artılşların dan görüyoruz. Aynı şekilde mihawk haki dışında zoro'ya bişey öğretmemiş gibi duruyor çünkü zoro 2 yıl önceki saldırılarını kullanıyor yeni bişey görmedik, ateş kesme ve geçen bölüm uçma tekniği dışında'ki onu da sanji ve kinemondan kopyalayarak öğrendi.
Haklısın sonuçta eğitim almamış pek çok canavar var Garp, Rayleigh, Roger ama güçlenmek konusunda bence Eğitim almak kendi kendini geliştirmekten daha iyi. Yani diğerini yapmış bir kişi de Eğitim almış birine yetişebilir ama bana daha etkili geliyor.
 
Bazı arkadaşlar hala anlamamış. Sanjinin bu power upı zoro için bir şey ifade etmiyor. Normal insan bedenini de zoro kesebiliyordu. Şimdiki halini de kesebiliyor. Zoro için değişen bir şey yok. Kaidoyu kesebilen adamın kesemeyeceği kimse yoktur. Doğal olarak sanjinin power upı zoro için birşey ifade etmiyor. Gene kesilecek :) Zaten kardeşleri de çatır çatır dayak yediler. Hatta bir tanesini sanji evire çevire yamulttu. Yani o bedene sahip olmak güçlü adamlar için bir şey ifade etmiyor.
 
Haklısın. Nefret yok. Mangaya baktım. Ailem çürümeyi hak ediyor ama lanet olası ailemi terk edemem diyor. İncinmiş biraz. Ayrıca şeytani ordu Germa insafa gelip son savaşta müttefik mi olacak :) :)

Rakip bizden güçlü. Bu yüzden de biz güçleneceğiz. Yerde buldukları güçlendirmeyi bile alsınlar isterlerse. Daha önce de sizinle burada yazışırken Sanji gen uyandıracak demişliğim var. Sadece, Sanji suit mevzusunda atarlı giderli tripler attı dedim özetle. Neden suiti aldı demedim. 931. bölümü açıp okuyabilir isteyen. Suit çizildiği anda giyeceğinden de emindim zaten. Olan bu. Ayrıca ne takılacağım? İsteyen istediği güçlendirmeyi alsın. Zaten bizim tarafta aptallık eden yok. Bütün aptallar düşman kuvvetlerinde. 1-2 bölümde güçlensin bizimkiler de bitsin gitsin şu arc.

Adamlık vs. tartışanlar var, doğru ama ben adamlığa ya da karakter sahibi olmaya takılan biri değilim. Ben, bu yaşananlar Zoro vs Sanji tartışılsın diye yapılıyor yazdım ve aynen öyle yapılıyor. Ben tartışmıyorum ki?

Pek çok OP sever, bunların hepsinin bir tane deli manyağın uydurduğunu çizgi roman karakteri olduğunu unutup savunma pozisyonuna geçiyor genelde bir konu tartışılırken ve sonuçsuz bir karakter kıyası başlıyor. Ne Sanji'yi ne de başka bir karakteri o kadar da umursadığım söylenemez. Bu tartışmadan kendimi çıkartıyorum :)
Ben senin yorumun altına yazdım ama senin böyle düşündüğünü söylemedim yanlış anlaşılmış olmayayım. Düşüncelerine katılıyorum hatta o mesajına beğeni de attım.
 
Aynı değil ama la olay. Bu noktada 2 yıllık fark yok gün olarak fark var. Croc zaten o güçte biriymiş ama işte Mangaka'nın olayı düzeltmesi sebebiyle öyle görünüyor.

Sen karakter Luffy'e yenildikten sonra ''Bu adam eskiden Beyazsakal ile dövüştü'' olayına girersen saçmalamış olursun. Luffy o arc içinde 3 kere ölüyor nerdeyse ama sonra gelip yeniyor. Bunu yaparken de Jozu'dan daha güçlü bir halde olması lazım ama öyle bir şey olmuyor.

Lucci 2 yıl önce bir seviyedeydi 2 yıl sonrası farklı bir seviyededir bir mantığa oturtabilirsin. Yani bu farkı göstermek için bir zamanı var. Crocodile'ın Alabasta da yenilmesi tamamen Mangaka sıvamasıydı. Bu adam Yeni Dünyaya gitmiş WB'ye kadar ulaşıp savaşmış ama Luffy'e yeniliyor falan. ID ve MF de koyduğu konum ile zaten ne kadar saçma işlediğini çizerek gösterdi.
Mantıken bakarsan Cp9 ve özellikle Lucci'nin de yenilmemesi gerekiyordu dememiz lazım. O kadar övülen, duyanların korktuğu, koramiraller ve Kuma'nın bile övdüğü Lucci çaylak Luffy'ye yenildi. 6 teknik bilen ama haki kullanamayan efsane denilen Lucci'den bahsediyoruz burada. :/ Hem de Croco'dan sonra işlendi bu adam. Bunu da göz ardı etme derim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık