Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Teach damlar kesin bu arc sonu buraya. Ben gelmez diyordum ama eğer seri hızlanırsa burada bir şey kopar.
Yani ne kadar kaldığına bağlı olacak gibi bu durum biraz. Eğer seri cidden 5 yıl kaldıysa zaten bu arc'ın bitmesi baya sürer yine, bir şeyler araya girer vb.
Teach ve Hükümet olayı hızlandırılır. Eğer biraz daha uzun sürerse normal şekilde ilerleyebilir. En son Devrimciler Mariejoisde idi. Lucciler de oradaydı görünen o ki orada ki olay bitmiş gibi görünüyor. En son Sabo ''Bu bir savaş ilanı olacak'' tarzında konuşuyordu Devrimci toplantısında. Muhtemelen orada ortalığı biraz karıştırıp Kuma'yı falan almışlardır bir şekilde...

Şimdi ne olacağı önemli bu noktada. Bu arc 2 Yonkou düşecek gibi görünüyor ve Denizde ''denge'' denilen unsur kalmayacak, bölgeler boşa düşecek, Teach ne yapacak?
Yani artık serinin sonuna doğru yaklaşıyoruz hikaye olarak. 2 Yonkou inerse Teach ve Hükümet kalıyor geriye bir tek.
Ben teach olsam sadece katakurunin olduğu BM min adasına gidip poneyi alırım bu adam ada peşinde değil one piece sin peşinde
 
Law'ın yaşı belli 26. Ben yanlış hatırlamıyorsam bu çizgi roman Dünya Hükümeti'nin kudretini çocuklara aşılamak için çıkarılmıştı hem Judge çıkarsa Germa 66'ı Sora karşısında mağlup göstermezdi.
Şanşi' ile ilgili bilgilerim zayıf. E Dünya Hükümeti madem Judge'nin çocuklarını kötü gösteriyorsa Judge niye Reverie'ye gidiyor?
 
Keşke kek adasında Sanji'nin kardeşlerini daha düzgün gösterseydi. Gen uyanışı Sanji'de çok daha sağlam olacak.
 
Sanji tam bir sansasyon adamı.

WCI Arc boyunca ailesinden dert yanan Sanji'nin, bu teneke kutuyu bulur bulmaz okyanusa atması gerektiğini söylüyorsunuz farkındayım ama eğer oyunun birinci sahnesinde duvarda asılı bir silah varsa, sonraki sahnede o silah mutlaka patlar(Çehov) sözü misali, bu suiti gördüğümüzde Sanji'nin bunu daha sonra giyeceğinden emindim ben.
Muhtemelen bu sahneleri biliyorsunuzdur ama suiti giymesinin sebebini böyle açıklıyor Sanji(930/931).

Asıl soru neden okyanusa atmadı? Pek çoklarına göre Sanji'nin karakterin olumlu yönde geliştiğine kanıt bu olay. Nefretinin esiri oldu, ailesini tamamen reddetmek istedi fakat sonra rasyonel ve/veya pragmatist davranma kararı aldı vs denecektir ama bu niyet okumaya girer ve ben bu düşünceye katılmıyorum. Bunu Oda açıklamalı. Karakter tutarlı davranmadı.

Bence bu olayın sebebi Sanji-Zoro denkliği. Biri nihai düşmanının önünde diz çöker, diğeri nefret ettiği insan sayesinde hayatta kalır ve güçlenir. Skor 1-1. Fanlar da tartışsın. Sanji suiti giydi ama Zoro da şunu şunu yapmıştı.
Seri, hikayenin ilerleyişi açısından Onigashima gibi. Düşmesi gerekiyor ama bir şekilde tutunacak. Bu da o sahnelerden biri. Şimdiden 95 sayfa konuştuk ve çoğu bu olay hakkında. Ucuza kaçıyor Oda.
Sanji'nin yaşadıkları ailesinden nefret etmesi için yeterli ama Sanji ailesinden nefret etmiyor. Bunu hayatı pahasına WCİ'de onları kurtarmak için yaptığı fedakarlıktan anlıyoruz. Sanji sadece ailesine kızgın hepsi bundan ibaret. Kardeşlerinin, Luffy'le birlikte kaçtığı sahnede yaptığı mücadeleyi gördü, hatta onlara olan öfkesi hafiflemiş bile olabilir. Vinsmoke ismini taşımaktan utanç duyması babasının küçükken kendisine söylediği "benim oğlum olduğunu söyleme sakın" dediği için bu soydan olduğunu söylemekten rahatsızlık duydu. Bu tür serilerde ailenin önemi vurgulanır. İlerleyen zaman içinde Sanji'nin ailesini affetmesini bekliyorum. Hatta Judge, evlatları içinde gen modifikasyonunu %100 kullanabilen tek evladı olacak ve asıl başarısızlığın kendisi olduğunu Sanji'ye söyleyecek ve özür dileyeceğini bekliyorum. Luffy'nin son savaşta müttefikleri arasında yer alacaklar.

Sanji'nin gücünün tartışılması çok gülünç geliyor bana. En zayıf karakter bile iyi bir meyve yiyerek çok güçlü bir hale gelebiliyor. Neyin tartışması bu? Sanji o kostümü atsaydı daha mı iyi olacaktı? Yonkou'ya savaş açmaya gelmişler her halde böyle bir anda o kostümü atmak gibi bir aptallık yapmayacaktı.

Mesela ben ABD'den nefret ediyorum ama bir savaş anında düşmanla karşı karşıyayken elime ABD menşeili bir silah verseler kullanmayacak mıyım? Bu nasıl bir kafadır ya? Yok sözünü yutmuşmuş, yok karaktersizmiş ya şu çocukluğu bırakın. Zoro ne kadar adamsa Sanji iki katı daha adamdır. Tayfayı korumak için yeri geldiği zaman canını ortaya koydu. WCİ'de o kadar düşmanın içinden kaptanını sırtlandı kurtarmaya çalıştı kardeşleri olmasa kaptanını kurtarmak için canından olacaktı.
 
Ben teach olsam sadece katakurunin olduğu BM min adasına gidip poneyi alırım bu adam ada peşinde değil one piece sin peşinde
Ada peşinde değil ama WB'nin bölgelerini hemen ele geçirmeye çalışmış. Bunun yanında Onepiece'in peşinde olabilir fakat herkes Luffy gibi değil.
Luffy ben Onepiece'i alayım der geçer, bugün 1 adaya bile sahip olmadan istediği gibi takılıyor denizlerde. KK olduktan sonra ise ne olacağı net değil, Teach'e sorsan belki de ''En büyük ben olup her şeyi kontrol edeceğim'' diyecek ki o tarz bir adam olacağı belli yani.

Poneg işin içinde olabilirse olur ama bunu elde etmenin farklı yolları da var. Bununla beraber Teach en son göründüğünde ''Onu Hükümete bırakmaktansa kendime alırım'' diyor. Bu ne olabilir? Son anlatılanlarda gördük ki hükümet Wano'yu almak istiyor o yüzden Teach'in buraya gelmesi baya olası...

Hem Teach meyveleri toplayan bir kişi. Burası da şuan o noktada baya bolluk içerisinde...
 
Bu Wano, Japonyayı değilde sanki Afganistanı temsil ediyor. Yıllarca ülkeyi dışarı kapat sonra dış güçler kontrol etsin rusyası ,amerikası,ingilteresi paylaşamasın kendileri başa geçince ülkeyi dünyaya açıp alayı göç etsin bu nemiç ya bu hikayede türkiye mugiwara tayfası oluyor. Bu insanları sadece biz kabulleniyoruz ahahaha dünyaya açılmalarını sağlıyoruz. CP-0 (ingiltere) yine kaymak yemeye sonradan geliyor.
Taliban da Orochi mi oluyor? ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 60)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık