Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün bir şey farkettim Law 26 yaşında ve çocukken Sora'nın düşmanı olan Germa 66'in çizgi romanını okuduğunu söylüyor ama bir sorun var Sanji henüz 21 yaşında yani Law çocukken Sanji ya bebekti yada doğmamıştı aynı şekilde kardeşleride ve gerçek Gema 66'den esinlenilen bir çizgi romanda nasıl hepsi varlar? Vinsmoke ailesinde nesilden nesile aktarılıyor diyeceğim ama her nesil aynı sayıda mı erkek ve kız çocuk doğuyor ? Hem nesil kimden devam ediyor? Bu serideki bir mantık hatası mı?
Law'ın kaç yaşında okuduğu belli mi? Değil ise;
Law çizgi romanı 10 yaşında okudu diyelim. Judge, çocuklarının geleceğini anlatan bir çizgi roman çıkarttırmış olabilir.
 
O değil de Kaido'nun pokemon olduğunu tescillemiştik malum
Yamato'nun tam zoan hali yine pokemondaki efsane pokemon Suicune'a benzemiyor mu ya
Kaido'nun aile bildiğin pokemon çıktı ya la:oleyo:
 
Bu Zoro cular Sanji yi neden kıskanıyor sonuçta Zoro da beleşten kılıç alarak power up almadı mı. Bu Zoro Ryumanın soyundan diye hava atıyorlardı Sanji de Judge nin oglu ve genleri uyandırdı öyle bir şey oldu ki sanji anti kılıç oldu :D Bu Zoro tüm kemikleri kırılmamışmıydı tedavi edip komple tüm vücudunu sarmadılar mı bak Sanjiye öyle bir şey gerek kalmadı kendi kendini iyileştiriyor :D
 
from Redon

"By the way, when I said yesterday that the Korean leaker had missed the best of the episode, I was referring to the entire Queen part. Is very good"

Dediğim gibi Queen sanji savaşından bahsedyiomuş
Gene redon ağır boş yapmış, şu adamın lafını ciddiye almak hata. Korean leaker adamdır, boşverin redon gibi Oda yalayıcısı çöpleri
 

Silinmiş Üye

Jiji diyorlarmış hahahha. Her söylenene inansaydık en iyi bilimi adamı, dahi olduğuna falan inanırdık zaten çakma bilim adamı.
Onca yıl denizlerde gezmişsin, hazineyi bulup anlamamışsın utanmadan bilimi mi anlayacan ? Sen ilk dedikodu üzerine hazine aramayı bırak da düzgün korsan olup kendi hazineni bırak. :hıh:
 
Law'ın kaç yaşında okuduğu belli mi? Değil ise;
Law çizgi romanı 10 yaşında okudu diyelim. Judge, çocuklarının geleceğini anlatan bir çizgi roman çıkarttırmış olabilir.
Law'ın yaşı belli 26. Ben yanlış hatırlamıyorsam bu çizgi roman Dünya Hükümeti'nin kudretini çocuklara aşılamak için çıkarılmıştı hem Judge çıkarsa Germa 66'ı Sora karşısında mağlup göstermezdi.
 
Bu Wano, Japonyayı değilde sanki Afganistanı temsil ediyor. Yıllarca ülkeyi dışarı kapat sonra dış güçler kontrol etsin rusyası ,amerikası,ingilteresi paylaşamasın kendileri başa geçince ülkeyi dünyaya açıp alayı göç etsin bu nemiç ya bu hikayede türkiye mugiwara tayfası oluyor. Bu insanları sadece biz kabulleniyoruz ahahaha dünyaya açılmalarını sağlıyoruz. CP-0 (ingiltere) yine kaymak yemeye sonradan geliyor.
 
Açıkçası ölümüne bir mücadele olsaydı haki ile ssnjiy yime diğer kardeşlerini yenebilirdi 1vs1 de bana göre. Ancak eoey bir hasar alırdı. Şuan üstünlük kurarak yener. Ancak iyi bir haki sahibi düşman karşısında işlevsiz. Örneğin zoro enmayı kullanarak uzvunu kesebilir sanjinin. Yenileyebolecegini sanmıyorum. Veyahut luffy gear 4 veya ryou ile ard arda aynı bölgeye vursa da sanjinin yenilenmesinin olayı kalmıyor. Yani işin sonunda gene haki şart.
Queen'in hakisinin zayıf olduğunu düşündüren nedir? 1 milyarlık hatta 800 milyonluk adam gear 4 Luffy'in içinden geçmişti, oysa şimdi Sanji, 1 milyar 320 milyonluk adamın kılıcıyla yaptığı saldırıya karşılık vermeden kılıç ona değdiğinde kırılıyor spoilera göre. Bir de kılıca hakisi + yeni gücüyle vursa ne olacak sen düşün. Zoro da kırılır..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık