Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji fareyi besliyoya orada Judge geliyo senin kardeşlerin gibi doğuştan yeteneğin yok o yüzden on hatta yüz kat fazla çalışmasın diyor. Hakkatende Sanjinin kardeşleri az bir eforla exoskeletonlarını uyandırırken skywalk yapabilen yetişkin süper insan Sanji hala uyandıramıyor. Eğer senin dediğin gibi güç sadece suiti giydirmekle gelseydi Judge bunu Sanjide zaten çocukken denerdi, her bir germe askeri bu kadar güçlü ve değerliyken Judge öyle kolay Sanjiden vazgeçmezdi. Sanjinin Wcideki performansı Judge'ı ikna etmiş olacakki, bu kadar güçle suiti kullanabilir dedi muhtemelen.
Tamam da, Judge yanılıyor. Adam Sanji'yi normal insan olarak görüyor, yani onda gen olduğundan haberi yok. Karısının ilaçla Sanji'nin güçlerini baskıladığını bilmiyor. Judge orada Sanji'nin normal bir insan olduğunu düşünerek o ve kardeşleri arasında yüzlerce kat fark olduğunu söylüyor. Ki o dönemde çocuklar için yapılmış kostüm var mı, yok mu o da belli değil. Olmayan şeyi mi giydirecek?
 

Üye silindi 7459

Açıkçası Sanji Okama Kenpo isimli saldırı yapsa bana itici gelir. Hayır homofobik değilim ama ne bileyim o altkültüre ait olan saldırıyı oradan olmayan birisi birebir kopyalasa itici olur bence.


Ama daha çok o eğitimde öğrendiği şeyler senin dediğin tarzda ufkunu açıp kendi tekniklerini güçlendirmesine yaramıştır.
Pis homofobik defol forumdan
Şaka bir yana sadece isim değiştirir diye tahmin ediyorum. Okama stili ile Sanji'nin dövüş stili aynı gibi zaten nerdeyse.
 
O değilde acaba neden Kaido'nun düşmesi halinde adaya el konacak?

Kaido'dan çekinme mevzusu varsa teknik olarak Kaido'yu yenenler daha fazla çekinmek için sebep değil mi?

Ya da adayı hasırların almasının dünya hükümeti açısından acilen müdahale edilmesi gereken daha önemli sonuçları mı var?

Hmmmmm.....


Unutmayın ki CP0 direkt kutsallara yani(muhtemelen dolaylı yoldan[denizcilere kıyasla daha doğrudan olmak üzere] ) İmu'ya bağlı.


Bunların ise kehanet cart curt gibi şeyleri bildiğini varsayabiliriz bittabi.
Çaylaklar Kaido'yu yenerse ikinci bir savaşa girecek güçleri kalmaz diye düşünüyorlardır.
 
Oda sanjiye her zaman en sacma power up verme yolunu seciyor. Sırf komik oldugunu düşündüğünden herhalde .okama adasında uçması bu suiti istemeden de giydirmesi vs vs gibi. Alıştık bunlara artık üvey evlat sanji. Ama en azından şu bölümle sanjinin zorodan çok aşagıya düşmeyecegini ve tayfaya başkası gelsede sanjiyi geçmeyecegini netleştirmiş olduk. 1.3b lik adama karşı artık üstünlük saglayacagı mesajı verilerek. En sevindirici noktaysa o saçma suiti artık giymeyecek olması ki zaten iki kez giydi biri yüzüm gözükmesin plan hiç olmasın diye diğeri momo sümüklüsü kurtulsun diye
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 51)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık