Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanjiyi eğiten ivankovu ciddiye alamıyorum çok troll karakter gibi şimdi sanjiyi nasıl eğitti anlamadık. Kenponun K sini görmedik bile. Bu arada Kenpo çin dövüş sanatları olsa gerek ama sanjide böyle bir şey hiç görmedik 2 yıl ne öğrendi bu ivankovdan, nasıl gelişti bende merak ediyorum.
Bu gen power-up'a ihtiyacı vardı sanjinin.
Sanjiye gen uyanışı yapılabilir ben bunun asla karşısında değilim. Seride var olan bir şey ki ailesi zaten teknoloji ile ilgileniyor "kusurlu ürün" teması hoş bir tema. Benim canımı sıkan karakter iki yıldan sonra bomboş geliyor. İvankov ne olursa olsun güçsüz biri değil. Akılsız biri de değil. Örneğin sanji güçlenmek isterken ivankova geçmişinden bahsedebilir ve bunun için çalışabilirlerdi. Bize de bunu bir manga sayısıyla gösterseler yeterdi. Adam geldi vergoya yenildi şimdi queeni yenecek. Şu iki olay arasında vakit olarak ne kadar vardır çok merak ediyorum? Yani iki seneye sığmayan şey atıyorum bir aya nasıl sığdı. Böyle şeyler can sıkıyor.
 
Luffy,Zoro ve Sanji 3lemesinde Sanji geride kalmıştı. Oda "dur la şuna bişiler monta edeyim" demiştir. Zaten modifiye edilmiş kardeşlerdi bu, yani illaki bişiler olması gerekirdi. Zaten Queen diyordu "bacağın nasıl alev alıyor" falan diye. O an zaten göz kırpmıştır Oda'nın bişiler yapacağı.
 
Geçmişte tam olarak neyden ötürü acı çekti acaba?
Genetik uyanışını başaramadığı için çekmedi mi?
Babası sırf geni yok diye onu hor görüp küçük bir çocukken parmakların ardına atmadı mı?
Ağlaya ağlaya kaçmadı mı Judge'tan?
Ölesiye dayak yemedi mi kardeşlerinden? Sırf utanç kaynağı olduğu için ölü gösterilmedi mi?
Kendi öz babası tarafından ret yemedi mi?
Tek acı 2001 defa yenilginin ardından ağza alınan bir kılıç sanıyorsan yanılıyorsun DnS :D
Sanji, Zoro'dan ve tayfanın BAZI geri kalan insanlarından daha büyük acılar çekti çocukken. Bunu farkedip farketmemek de sana kalmış şahsen.
Hiç kendimi yoramıcam. Al:

Hâlâ olayın "emek" falan olduğunu sananlar var ya... Sıkıntı, adamın "hem ayranım dökülmesin hem tatsız olaylar yaşanmasın" modundaki tavrı. Adam ilk elden "bu suiti asla kullanmayacağım" demiş sonra da sözünü çiğnemiş. Bu çelişkiye laf eden hater ilan ediliyor ve anlamsızca Zoro ve Luffy olayın içine dahil ediliyor. Her fırsatta ailesine sallayan adam, ailesinden gelen gücü kullanınca "tayfası için" savunması kullanılıyor. Madem "zor durumda kaldığında tayfası için her şeyi yapan adam" kimliğine bürünüyor; "ben Vinsmoke'um, tayfamın yararına olacaksa gelen her gücü kullanırım" desin. Karakterin hatasını eleştiremeyenler tarafından hater ilan edilmek koymuyor da okuduğunuzu anlamamanız baya bi' üzüyor insanı...
 
O değilde acaba neden Kaido'nun düşmesi halinde adaya el konacak?

Kaido'dan çekinme mevzusu varsa teknik olarak Kaido'yu yenenler daha fazla çekinmek için sebep değil mi?

Ya da adayı hasırların almasının dünya hükümeti açısından acilen müdahale edilmesi gereken daha önemli sonuçları mı var?

Hmmmmm.....


Unutmayın ki CP0 direkt kutsallara yani(muhtemelen dolaylı yoldan[denizcilere kıyasla daha doğrudan olmak üzere] ) İmu'ya bağlı.


Bunların ise kehanet cart curt gibi şeyleri bildiğini varsayabiliriz bittabi.
 

Üye silindi 7459

Hiç kendimi yoramıcam. Al:
Yav adam "gen uyanışını açıyorum açıyorum bak açtım!"
Mı demiş? Bu nasıl bir mantık? Suit gibi mi giyiyor gen uyanışını?
Aç kapa mı yapıyor bilerek?
Gen uyanışı oldu diye karakterin ağlamadığı kaldı bölümde. "Tayfam için her şeyi yaparım!" gibi bir psikolojiye girmiş gibi lanse etmeyin bunu. O suit için geçerli. Burada kendi iradesi dışında gerçekleşen bir olaydan bahsediyoruz. Arada çok büyük bir fark var.
 
Tam olarak nerede yazıyor sorumun cevabı?
Sanji fareyi besliyoya orada Judge geliyo senin kardeşlerin gibi doğuştan yeteneğin yok o yüzden on hatta yüz kat fazla çalışmasın diyor. Hakkatende Sanjinin kardeşleri az bir eforla exoskeletonlarını uyandırırken skywalk yapabilen yetişkin süper insan Sanji hala uyandıramıyor. Eğer senin dediğin gibi güç sadece suiti giydirmekle gelseydi Judge bunu Sanjide zaten çocukken denerdi, her bir germe askeri bu kadar güçlü ve değerliyken Judge öyle kolay Sanjiden vazgeçmezdi. Sanjinin Wcideki performansı Judge'ı ikna etmiş olacakki, bu kadar güçle suiti kullanabilir dedi muhtemelen.
 
Zaman atlamasından sonra yüzlerce bölüm tayfa üyelerinin güç konusundaki gelişimlerini gözardı edince ortaya böyle saçma sapan güçlendirmeler çıktı. Sanji halihazırda zaten güçlü bir karakterdi. Hakisi ve teknikleri üzerinde yoğunlaşacaktı sadece. 500 bölüm karakteri başından savınca kostüm gibi zırvalar önümüze çıkarttı Oda. Finale çok kısa bir süre kaldı ve bunun farkında. Toparlamak için bu yolu seçti ama karaktere hiç mi hiç uymuyor bu yol. Aynı şey Enma içinde geçerli. Kılıçların sadece sağlamlıkları fark yaratsaydı önceki gibi yeterli olurdu. Ha ayrıca, sen arkadaşını kurtarma operasyonunda prensiplerin uğruna kadına vurmayan adamsın. En kritik zamanda vazgeçmedin bağlı olduğun değerlerden değişen ne? Bu kadar mı muhtaç ya kostüme bu adam? Sanji böyle biri değil kesinlikle ama şartmış gibi çiziliyor. Kostüm olmasa insanları kurtaramayacak yani öyle mi? İşine bak Oda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 36)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık