Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca Sanji'nin genlerinin uyanması için 100 kat efor harcaması gerektiği bilgisi nerede geçiyor? Mangadan panel bekliyorum senden. Eğer böyle bir panel yoksa, kostümü giyince aktif olduğunu kabul edebiliriz. Öyle bir panel gelene kadar da bu doğru olur, tabi gelirse.
Aç bölümüde oku 20 dakika arattırdın bana. :D
 

Üye silindi 7459

Sanji bu güce ulaşmamak için her türlü acıyı çekmişken nasıl bir "emek"ten bahsediyoruz ki ben onu anlamadım?
Küçüklüğünde geçirdiği acılar yetmedi mi karakterin?
Büyüdüğünde de sadece 1 sezon boyunca geçirdiği olayları abartmıyorum One Piece evreninde bir karakter bile geçirmemiştir, hiç kimse Sanji kadar büyük ikilemde kalmamıştır.
Şu an olacak her güçlenmeyi gökten gelen bir güçlenme olarak görmüyorum. Bunun yaklaşık bir ömür boyu verilmiş bir savaşı var çünkü. Tek önemli nokta bu savaşı kaybeden taraf Sanji oluyor.
Keyfinden mi giydi Suiti Sanji?
İlk planı bozmamak ve masum insanların hayatını kurtarmak için Page One'a karşı giydi.
Sonra da momo'yu kurtarmak için.

He hamamdaki olayı anlatacak kişiler gelmeden o sahneyi Eiichiro Oda bile saymıyor artık :D
 
Zaten gen faktörü olsa bile kişinin azmine bağlıdır güçlenmek. Sanji tayfaya katılmasa şimdi ayağıyla ocak ısıtıyordu :D
Bu güçlenme ona bağlı olmayabilir. Yarın Sanji belli bir seviyeye ulaştığı için genleri uyandı denirse, karakterin hakkını veririm, ama bu tamamen beleş güçlenme. Zoro'nun aldığı kılıç gibi, belirteyim de sonra "Ama Zoro da kılıç aldı" demesinler.
 
Hâlâ olayın "emek" falan olduğunu sananlar var ya... Sıkıntı, adamın "hem ayranım dökülmesin hem tatsız olaylar yaşanmasın" modundaki tavrı. Adam ilk elden "bu suiti asla kullanmayacağım" demiş sonra da sözünü çiğnemiş. Bu çelişkiye laf eden hater ilan ediliyor ve anlamsızca Zoro ve Luffy olayın içine dahil ediliyor. Her fırsatta ailesine sallayan adam, ailesinden gelen gücü kullanınca "tayfası için" savunması kullanılıyor. Madem "zor durumda kaldığında tayfası için her şeyi yapan adam" kimliğine bürünüyor; "ben Vinsmoke'um, tayfamın yararına olacaksa gelen her gücü kullanırım" desin. Karakterin hatasını eleştiremeyenler tarafından hater ilan edilmek koymuyor da okuduğunuzu anlamamanız baya bi' üzüyor insanı...
 
Sanji'nin kostüm giymesi ile zoro'nun mihawkın önünde eğilmesinin mantığı aynı. Fakat yine de böyle işlenmemeliydi. Karakter hakkında hiçbir şey anlatmayıp bu meseleler hakkında en ufak ipucu vermeden bir anda kostüm giyindim ahan da bir şeyler oluyor ama farkında değildim ayağı hiç hoş değil. Hatta bok gibi.
 
Yav gören de sanji çağ atladı sanacak. Kardeşler o bedenleri ile ne yaptılar? Hiç! Koca bir hiç. En güçlüsü olan ichiji katakuriden tek yedi :D Sanırsın bedenleri ve güçlü diye bir şey olmuyor. Sanjinin bedeni mr1 gibi oldu işte. Zoro karşısında ha mr1 ha normal insan :D Adam ikisini de kağıt gibi kesiyor zaten. Sanjinin power upı zoro karşısında hiçbir şey ifade etmiyor. Etmesi için elmas kadar sert olması lazım :D Adam kaidoyu kesmiş. Sanjinin power up alması zoroya yaklaştırmadı. Queenin elindeki kılıç zaten sıradan dandik bir kılıç :D Öyle kılıçları zoro da luffy de rahatlıkla kesip kırabiliyorlar zaten. Ben anlamadım yani, sanji bu power upla nasıl zoroya yaklaşıyor :D Zoro için bu power up bir engel değil ki :D
Bi kılıçla vurduğunda kılıç kırılıyorsa karşındaki şey çelik değildir. Kılıç da zaten çelik.

Wb, garp, roger gibi adamların derisi bile normal insan derisi. Tabanca sıksan haki kullanmadıkları sürece işliyor. Sanji’nin vücudu öyle değil artık.

Kardeşleri o vücutlar sayesinde güçlüydü. Sanji normal insan haliyle güçlenmişken onun üstüne evrim geçirdi. Kardeşleriyle yakın değil artık.

Bu gücü normal insan olan kime versen büyük fark yaratır. Zoro’nun rengoku onigiri atıp düzgün hasar bırakamadığı insan derili king bile daha da dayanıklı olurdu belki hiç hasar almazdı mesela:rolleyes:
Mr1’den daha dayanıklı bi ton insan var. Derisinin daha sert olduğunu düşün bi de.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık