Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi sanji power up almadan önc queenden dayak yiyip tüm kemikleri kırılmış di mi? Yani sanji bu bölüme kadar bir sol etmiyordu. Zoro ise king karşısında varlık gösterebiliyor. Enma altı üstü saldırı gücünü arttırdı. Geri kalan herşeyi aynı güçte. Sorsan zoro sanji denk :p
Meyve kullanmayan king’le dövüşüyordu. Adam bi kanat dönüştürdü Zoro ada dışına uçtu. Ateşi de hala göstermedi zoroya.

Sanji’nin rakibi en baştan beri full hibrit ve teknolojisini de kullanıyor.
 
En son ne zaman beklentimin bu kadar arttığını hatırlamıyorum. Yonkou 3'lü ittifak kurup Robin'in peşine düşse gram umrumda olmaz ama CP0'ın hedeflerini görünce hah dedim bize bunlarla gel. Şu anlık durum geberik muhariplerin dibini sıyırıp ortalığı temizleyecek. Basit şekilde geçiştirmez herhalde.
Sanji kısmı için diyecek çok şey yok bende, şahsen kendi kendine gen uyandırmasını suit denen garabeti hep giymesine tercih ederim.
 

Üye silindi 7459

Koreli’nin bahsetmiyorum dediği bölümdeki asıl güzel şey şu dönüşüm olabilir mi?
Bu adam sanji için ne planliyor gerçekten merak ediyoru.. Yok kactigi geminin ismi orbit yok Satürn'ün eğim derecesi kadar ödülü oluyor hep , manga kapaklarında hep uzayla ilgili yerlerde bölüm alıyor. Şeytan keçi teması da var, bir şeye dönüşme konusunda habire bir foreshadowing oluyor.
Cidden garip
 
Kılıcın Sanji'ye değer değmez kırılması Sanji'nin vücut sertliğinden çok özel yetenekle alakalı bir duruma benziyor. Altından başka bir koku geliyor. Hadi hayırlısı
 
Sanji'nin kılıç kıracak kadar değişmesine en çok Zoro sevinecektir. İkiye bölme korkusu olmadan saldırır artık. Antrenman da olur hem. İyisin yine yosun adam, Oda efendi sana çalışıyor hep.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 113)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık