Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027: İnanılmaz Bir Felaket

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 152 65.5%
  • Orta

    Kullanılan: 60 25.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 8.6%

  • Kullanılan toplam oy
    232
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi çok yanlış değerlendiriyorsun söylediklerimi. Ben daha bugün yazdım ki Zoro'nun Kizaru kadar hızlı olmasına gerek yok illa ki. Ortalamanın üzerinde bir hıza sahip olsun yeter dedim ki zaten şu an bile ortalamanın üzeri bir hıza sahip. King'e hızlı bir karakter dedim ve bu hız saldırılarına destek oluyor dedim sadece. Hala aynı düşüncedeyim. Bu seride Bb ve Wb ortalama ya da ortalama altı bir hızla zirve güç oluyorsa hız öyle aman aman bir etmen değildir dövüşlerde. Önemsiz de değil, ortalama bir etmen işte.

Peros'un, Who'nun hangi saldırısını gördün de Pica alacak o saldırılar ? Yuh yani. Hiçbir şeyini görmediğin Snack'e bile yerleri yerinden oynatan Pica'yı yediriyorsan sıkıyorsun sallıyorsundur ki öyle yapıyorsun. De ki şu saldırısı alır, şu gözlem hakisi alır tamam diyeyim. Golem Pica'yı görüp altına edecek adamlara Pica aldırıyorsun yav hayretttt! Pica umurumda değil, Zoro'nun klasmanı bir karakter de değil. Üstünden kaç arc geçmiş bir karakteri savunma meraklısı da değilim ama karakterin hakkını verin kardeşim yav.

Kaku-Jyabura meselesine "Enies Lobby dövüşleri hakkında" konumda yeterince ayrıntılı değindiğimi düşünüyorum.
Yuh yani derken yahu adam yaralı halde Neko dövüyor,Queen atağından sorunsuz çıkıyor,sulong mink dövüyor.Marco'nun adam yerine koyduğu birisi.Uçan altılı üyeleri yaralı kınlar ile bile aynı kefeye konmayan adamlar.Peros bu kınların en güçlülerinden birisi olan Neko'nun base haline üstünlük kuruyor,sulongun ise ilk turuna dayanıyor.Devasa büyük alan saldırıları var,bu adamdan daha zayıf Oven bile tüm denizi kaplayacak kadar ısı yaratıyor üstelik.Sen ise bu adamı Pica alamaz diyorsan daha denecek bir şey yok.Hakkını vermediğin kişiler Pica hariç tüm veteranlar zaten.Ki Peros veteran bile sayılmasa normal karşılanacak bir adam.

BB dediğin adamın hızı nötrleyecek bir yerçekimine sahip zaten.Wb dediğin adam da oldukça hızlı bir adam zaten prime zamanında.Ta nerden Oden'in geleceği hissediyor aynı zamanda.Canavar gibi gözlemi var herifin.Ortalama dediğin hıza sahip değil bu adamlar.Gerisine yazmayacağam kısır döngü bildiğin.
 
Son düzenleme:
Mr. 3'le arayacaksın
üzgünüm :(
Şu adamın seviyesine düşüyorsun şuan :(
Soru : Kizaru ve Akainu , Aokiji'den daha güçlü değil mi ?
E.Oda : Hahh, Hahh, Üzgünüm geç giriş yaptım, Merhaba. Bunun yazarı benim, herşey benim elimde…
İstediğini söyle kimin umrunda ! Al sana ögh !! buda ne !? Kizaru ?! Yürü lan ahanda böyle çizdim seni !! Kabus gibi ! Üzgünüm , Kizaru çoktan yok oldu !! Bir dahaki bölümde gözükmeyecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık