Bu saç tarzını görünce King de 2 kişinin yüzü gözümde canlandı. Bir tanesi Willem Dafoe.Silüet tarif ettin la
Yeni montajın ağır romandan o zaman :d
Diğerini de bir film de gördüm ama hangi film hatırlayamıyorum, o kadar ünlü biri değildi.
Bu saç tarzını görünce King de 2 kişinin yüzü gözümde canlandı. Bir tanesi Willem Dafoe.Silüet tarif ettin la
Yeni montajın ağır romandan o zaman :d
Bir de Kide ? rujcu demezsen iyi anlaşırız sonuçta ittifak(ız)lar şuanAksini söylersem çarpılırım. Haklısın tabi. ?
Montana'ya takılıyorum ben öyle ya art niyet yok. :dd.dBir de Kide ? rujcu demezsen iyi anlaşırız sonuçta ittifak(ız)lar şuan
Ben diyor muyum ? Law allahın yarattığı mükemmel vücuda saçma saçma dövmeler işleyip, mahvetmiş diye..
Queen'in korkması garip olurdu ama bunların arasında Zoro Sanji benzeri bir ilişki var. Jack'te emir alıyordur zaten kendisinden olay dediğine geliyor işte Marco'dan çok farkı yok. Savaşın ortasında Queen'e dalacak hali yok ya anca laf diyorsun birde. Adam birazcık ciddileşince nasıl herkesin dikkat kesildiği ortada.Onlara hakiyi koydu bayılttı Kata. Bak Marco'dan emir alan adam Vista falan. Git Mihawk'ı tut diyor, Visto hop anında emre itaat. Adamdan korkuyo dediğin ayak takımı yav Queen hala diyor dikkat et elini kırmayım gibisinden konuşuyor. O da kelleni alırdım deyip arkasını dönüp gidiyor. Anca laf.
Kid'in kolu kopardı. Gerçi zaten kopuktu değil mi?Şu saldırıyı King, yese dili boğazına kaçar.
Kid'in kolu kopardı. Gerçi zaten kopuktu değil mi?
Zoro ile Sanji ne kadar didişse de özünde birbirlerini seviyordur, bunlar direkt birbirlerinden nefret ediyor gibi. Daha sonradan bir dostluk bağı çıkarsa bilemem. Ben ilk defa bir sağ kolun böyle tınlanmadığı gördüm astları tarafından. Belki Teach tayfasında görürüz bunu bir de.Queen'in korkması garip olurdu ama bunların arasında Zoro Sanji benzeri bir ilişki var. Jack'te emir alıyordur zaten kendisinden olay dediğine geliyor işte Marco'dan çok farkı yok. Savaşın ortasında Queen'e dalacak hali yok ya anca laf diyorsun birde. Adam birazcık ciddileşince nasıl herkesin dikkat kesildiği ortada.
Yav hadi Jack, Queen tınlamasın onda bir problem yok. Her tayfa aynı olacak diye bir şey yok ama tınlamayan adamlar uçan altılı King 1v5 yapar bunlarla.Zoro ile Sanji ne kadar didişse de özünde birbirlerini seviyordur, bunlar direkt birbirlerinden nefret ediyor gibi. Daha sonradan bir dostluk bağı çıkarsa bilemem. Ben ilk defa bir sağ kolun böyle tınlanmadığı gördüm astları tarafından. Belki Teach tayfasında görürüz bunu bir de.
Esmer ve yanlar sıfır gibi King'inBu saç tarzını görünce King de 2 kişinin yüzü gözümde canlandı. Bir tanesi Willem Dafoe.
Diğerini de bir film de gördüm ama hangi film hatırlayamıyorum, o kadar ünlü biri değildi.
İki ihtimal King için ikisi aynı karede.Esmer ve yanlar sıfır gibi King'in