Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027: İnanılmaz Bir Felaket

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 152 65.5%
  • Orta

    Kullanılan: 60 25.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 8.6%

  • Kullanılan toplam oy
    232
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Perospero dediğin adamın canına okur Pica'nın,Who keza yener,Snack büyük ihtimalle yener.Nasıl yc4ler yenemiyor Pica'yı.Pica dediğin adam Peros klasmanında bile değil ki yc3 klasmanında olacak.

Kaku Jyrabra'dan daha iyi meyve kullanıyor ya da daha potansiyelli demek gayet normal.Ona rağmen aralarında senin düşündüğün kadar fark yoktu ama.Sırf Zoro ile dövüştü diye uçurdun adamı.

Daha geçenlerde bu seride en önemli şeylerden birisi hız değildir diyordunuz,şimdi Zoro zorlanınca da hız über oldu.Yapma gözünü seveyim.
Abi çok yanlış değerlendiriyorsun söylediklerimi. Ben daha bugün yazdım ki Zoro'nun Kizaru kadar hızlı olmasına gerek yok illa ki. Ortalamanın üzerinde bir hıza sahip olsun yeter dedim ki zaten şu an bile ortalamanın üzeri bir hıza sahip. King'e hızlı bir karakter dedim ve bu hız saldırılarına destek oluyor dedim sadece. Hala aynı düşüncedeyim. Bu seride Bb ve Wb ortalama ya da ortalama altı bir hızla zirve güç oluyorsa hız öyle aman aman bir etmen değildir dövüşlerde. Önemsiz de değil, ortalama bir etmen işte.

Peros'un, Who'nun hangi saldırısını gördün de Pica alacak o saldırılar ? Yuh yani. Hiçbir şeyini görmediğin Snack'e bile yerleri yerinden oynatan Pica'yı yediriyorsan sıkıyorsun sallıyorsundur ki öyle yapıyorsun. De ki şu saldırısı alır, şu gözlem hakisi alır tamam diyeyim. Golem Pica'yı görüp altına edecek adamlara Pica aldırıyorsun yav hayretttt! Pica umurumda değil, Zoro'nun klasmanı bir karakter de değil. Üstünden kaç arc geçmiş bir karakteri savunma meraklısı da değilim ama karakterin hakkını verin kardeşim yav.

Kaku-Jyabura meselesine "Enies Lobby dövüşleri hakkında" konumda yeterince ayrıntılı değindiğimi düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık