Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027: İnanılmaz Bir Felaket

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 152 65.5%
  • Orta

    Kullanılan: 60 25.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 8.6%

  • Kullanılan toplam oy
    232
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesele 1'e 1 savaş konseptinin olmayışı. Bundan önceki tüm hasarı Luffy vermiş olsa bile şu andan sonra yine adil bir savaş olmayacak.
Savaş durumda 1vs1 olayları bu şekilde oluyor. Hani bu ring değil luffy ile kaido çıksın millet izleye dursun savaş sırasında olabilecek en iyi 1vs1i şuan luffy çıkarıyor diğer karakterlerin dövüştüğü kişiler kaidodan daha fazla kişi ile dövüşüp karşılarına çıkıyor. Ayrıca bana sorarsan gayet adil bir dövüş luffy 2-3 defa bayıldı uyanıp biraz yemek yedi kaidoda çatıya luffy düştükten sonra dinlendi. Eğer adil bir savaş olsa bu şuan için luffy içinde daha iyi olur kezza tek hasar alan kaido değil luffy daha çok hasar alan tarafta bile olabilir. Kaidoya hasar veren kişiler luffye göre bayağı bir gerideler güç olarak ama luffye vuran kişi kaidonun ta kendisi oldu.
 
Bırak şimdi Zoro resmen adama kendini kısıtlayarak gel demenin başka bir dilini kullanmış.
Eğri otur doğru konuş Zoro bildiği halde bu adam ile dövüşe girdi ve böyle bir şey deme hakkı var mı bir dövüş içinde? :D
Araya girdim ama

Kılıç kullanmak neden kingi kısıtlıyor.? Kılıc kullanırken tekme yumruk attiğnı gördük üstelik bitiriciliği en yüksek nesnelerden biri kılıç serie de
 
Oda'nın seride Dünya tarihinden uyarlamalar ve yakıştırmalar yapmayı sevdiğini biliyoruz. Onigashima'nın bu sayıdaki tarifi dikkatimi çekti. Ülkenin üstüne düşmeye hazırlanan bir patlayıcı deposu, sanki nükleer bir felaket gibi hissettirdi bana. İster istemez Japonya'ya atılan atom bombası metaforu mu yapılıyor diye düşündüm. Hani oda yapmaz böyle bir şey seride, illaki engelleyecekler fakat adanın düşmesi ve Wano'ya hatrı sayılır bir zarar vermesi de etkileyici olabilirdi. Sonuçta Dressrosa'da neredeyse tüm ülkenin yok oluşunu okuduk, belki buna benzer bir şeye tekrar şahit oluruz.
 
Araya girdim ama

Kılıç kullanmak neden kingi kısıtlıyor.? Kılıc kullanırken tekme yumruk attiğnı gördük üstelik bitiriciliği en yüksek nesnelerden biri kılıç serie de
Her kılıç kullanan kişi kılıç tekniklerinde çok üst düzey yetenekler sergileyebilir mi? Bu adam için ''Kılıç ustası olduğunu söylememiştin'' zaten diyor Zoro.
Yani bu adamın gücünün yüzde kaçı kılıç ustalığından geliyor o önemli. Bu noktada da Zoro ''Kılıç ile gel'' tarzında konuşuyor. Yani adam neden kendini kısıtlayıp sadece kılıç ile öldürmek istesin ki Zoro'yu? Adamın yetenekleri sadece tek dalda değil belli ki. Ateş olayı var, Zoan kullancısı ek olarak da kılıç kullanıyor. Sen böyle bir rakibe ''Kılıç ile gel'' dersen adamı kısıtlamaya itmiş olursun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık