Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Olası Luffy vs. Sakazuki

Bu savaş çok zor geçecek gerçekten. Hatta Luffy ilk karşılaşmada ölür, ölme noktasına gelir ve Law kendini feda ederek geri getirir. Sonraki dövüşte yener işte.
 
Ben nedense her zaman Dragon'un rüzgar yeteneğini, Sakazuki'nin magmasına karşı kullandırılacak gibi düşünüyordum.
 

Silinmiş Üye

dünya üzerindeki en ölümcül yumruk sakazuki'de. luffy öyle diğer dövüşlerindeki gibi dayak yiye yiye dayak atar hale gelemez. bundan dolayı böyle bir dövüşün yaşanacağını düşünmüyorum, muhtemelen sakazuki için farklı bir hikaye çizgisi okuyacağız.
 
Garp demede ne dersen de
Tartışmasız Garpta adam bir eklenti kullanmadan en güçlülerin liginde.

Marco, Kelepçeli, kelepçesi, Kizarudan o kadar darbe aldı tekme yedi. Magma yumruğuna kafa attı. Hepsinden çiziksiz ayrıldı, sonra Garp geldi bir koydu yaşlı halinde olmasına rağmen yamulttu herifi.. savaş sonrası başında sargıyla geziyordu. Şimdide gözlük kullanıyor.

Saygılar.
 
Tekme yedi yerine "tek yedi" yazmışım afedersiniz :d

güçlü = ölümcül demek değildir :/
Tartışmasız Garpta adam bir eklenti kullanmadan en güçlülerin liginde.

Marco, Kelepçeli, kelepçesi, Kizarudan o kadar darbe aldı tek yedi. Magma yumruğuna kafa attı. Hepsinden çiziksiz ayrıldı, sonra Garp geldi bir koydu yaşlı halinde olmasına rağmen yamulttu herifi.. savaş sonrası başında sargıyla geziyordu. Şimdide gözlük kullanıyor.

Saygılar.
Evet, iki tanımda da bir problem oluşmuyor :bilmem:
 
@willard widgeon Niye üzgün atıyorsun yav. Magma, hakiyle iyi, kötü karşı konulabilir bir güç. Ama Garp'ın yumruğunda böyle bir durum yok. Adamın kendisi zaten hakiyle abanıyor.


Mangaka'nın kendisi yumruğun yıkıcılığını göstermek için, savaş sonrası kendisini sürekli iyileştirebilen bir adama sargı taktırtmış. Garp'ın vurduğu direkt yamuluyor Chinjao'nun olayı kafasıydı adam özellikle en güçlü yerinden indirmek istedi gitti tek attı .d
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık