Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026: Tennozan (Dönüm Noktası)

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    286
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jack ve Peros arasında sırf bu sayıyla güç sıralaması yapmanın doğru olduğunu düşünmüyorum çünkü bence zaten dümdüz mantıkla çizmiş yani Ejderhaların topladığı bulutla bunların sulongu gitsin sonra Jack ve perosada hakkını vermiş olurum dayak atsınlar böylece ne ayranım dökülsün ne başka bir şey olsun sonra şansa bak o sırada Kaido Luffy gök yarsın Fırsattan istifade İnu ve neko da sulongla indirsin bari bunları demiş aklından denge güç falan hiç geçtiğini sanmıyorum.
 
İpucunu verdi bence de Linlin görmeyecek diğer arcı.Law'ı yaşarsa her türlü Kid'den fazla görürüz.Luffy-Zoro-Law-Kid en ön planda olan isimler olurlar.En güçlü dört korsandan üçü Law,Kid,Kata olmaz.Law ve Kid yaşarsa seri sonu en güçlü 10 korsan arasında girer rahatça.Kata için ilk 10 mümkün değil bence de ilk 20 ideal gibi.Gerçi en güçlü 20 korsan listesi yapılsa şu an bile girer.İlerdeki hali gelişirse (ki ihtimali yüksek) daha da gidebilir.
Seri sonu aktif olan en güçlü korsanlar olarak düşündüm ben. Nasıl şu an Kaido Mom Shanks Teach ise o zaman da bunlar olur gibi geliyor bana. Emekliye ayrılır eski dönemin korsanları.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık