Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026: Tennozan (Dönüm Noktası)

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    286
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar çok kötü şey var ki bunları yazmaya çalışırken bile daraldım gerçekten. Dövüşler ve güç artışları konusundaki tutarsızlıklara mecburen alıştık, bölümleri dolu dolu çiz de en azından o kısmından keyif alalım. Yok Luffy Momo'ya ısır demiş, ona flashback. Yok garip maskeli adam kızı merak etmiş, ona flashback. Bunların ne kadar boş olduğunu görmek için ek bir çabaya gerek yok diye düşünüyorum.
 
Luffy'nin Momo'ya söylediği "gizli" şeye neden bu kadar sinirlenildi? Oda, Yamato'ya şaşırma efekti verdiğini daha iyi belli etmek ve bu duyguyu ufaktan da olsa bize yansıtabilmek için konuşma hakkında bilgi vermiyor. Küçük bir detay olmuş. Laf söylenmesi gereken o kadar şey varken buna sinirlenilmesi baya anlamsız geldi.
 
Uzun bir zamandan sonra hikayenin ana karakterinin ağırlıklı olduğu ve güçlenip geri döndüğü bir bölüme tabikide İyi dedim.

Lıffy için Kaido ile savaşmak çok erken diyenlere kesinlikle katılmıyorum.Ne erkeni?Seri 23-24 yaşında.

Bir 20 yıl daha mı bekleyelim Luffy'nin bu seviyeye yükselmesi için?


Bence yeterince bekledik.Artık Luffy'nin de kendi yonko tayfasını oluşturması gerekiyor.

Son savaşa Luffy'nin MF arcındaki gibi birilerinin ölümünü izlememeli.

İkinci bir düşünsem ise karşılaşmalar tabikide hepsi ayrıntılı işlenemez.

Şöyle düşünün Jack'e,Quenn'e,King'e,Kaido'ya,Big Mom'a ayrı ayrı bölümler çizilirse arcı kapatamayız.Bence Oda'nın yaptğı doğru.Sonuçta seri bir şekilde ilerlemek zorunda.
Herkese ayri bolum ayirsa arc bitmez haklısın ama usoppa benzeyen maske takmış dayiya bizim kızda gitti inşallah birşey olmaz seklinde sahne çizen adamın kıtlık jack brom adam tank gibi brom şeklinde bize gösterdiği karekteri 1 panelde yok etmesi de saçma değil mi ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık