Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jackin savașını hatırlayan var mı? Adam savaș çizmeyi o kadar unutmuș ki elit komutanlardan birinin savașını görmeden direk yenilgisini göreceğiz galiba. Wanoda ki șavașlar hiç ama hiç tatmin edici değil. Rezalet ötesi hatta. Arada geçen savaș sahnelerini göstermeyip direk sonuca bağlaması tüm iștahımı kaçırıyor. Momonun kaidoyu ısırma sahnesini çizeceğine șu diğer karakterlere daha fazla zaman harcasan keșke. Daha geçen chapter uçmayı bilmeyen velet kaidoyu ısırıp acı çektiriyor:(
 
Bu gökyüzünün yarılma meselesini nerede gördük biliyoruz ilk ve tek olmak üzere. Bu sahnenin tekrar etmesi gösteriyor ki Luffy artık yonkou seviyesine kesin olarak çıkmıştır. Yok Kaido bir dünya adamla dövüştü de Luffy bayıldı da falan da fıstık da..... Tamam belki Luffy totalde Kaido'dan biraz daha güçsüz olabilir. Ama gene de şuan o seviyenin adamı.
 
Eğer Oda Jack'e yaptığı aynı boku King ve Queen'e de yaparsa çok büyük yanlış yapar.

Anlaşılması gereken şey şu ki yonkou tayfasıyla savaşıyorlar diye Oda'nın hikaye mantığında değişim olmadı. Luffy arc boss'unu alır diğerleri diğer kişileri alır falan. O yüzden bakmak lazım eski sayılara acaba Sanji ve Zoro'nun dövüşleri kaç bölüm sürmüş? Eğer 2 bölüm civarıysa misal burada da daha fazlası olmaz.



bir de lance buna küçük spoiler diyor kim bilir daha neler neler var. :at:
Muhtemelen Yamato ile ilgilidir. Spoilerda Yamato yok. Ama bu kız babasıyla dövüşüyordu en son. Naptı nereye gitti belirtilmiş değil
 
Bu Inuarashi ve Jack savaşı başlarken birbirlerine "Sulong formu yok Zehirli gaz yok" demişlerdi bu yüzden ben Inuarashi'nin sulong formu olmadan Jack ile savaşmasını isterdim. Kendi gücü tamam ama Jack çok savaştı Inu ise sadece Kaido ile kavga etti.
 
Abovvv sen ne diyorsun yaaa ? @RedTeroR ve @Densetsu no Samurai ölü taklidi yapmaya başlayın hafiften.. Ben Luffy, Roger, Newgate; Big Mom, Kaido; Shanks, Newgate'in yaptığı gök yarma olayını Luffy, Shanks veya Teach ile yapar diyordum şimdiden yapmış gerçekten çok ayrı seviyede kral ya :a:
Böyle ufacık bir sebepten ötürü ölü taklidi yapacaksak işimiz var. Sen bizi tanımamışsın eeeeyyyy Tikveşliiii!
DnS bu sırada Red'i arayıp bugün siteye uğramamasını söylemiştir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık