Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inu ve Neko'nun rakiplerinin sırasıyla Jack ve Perospero olması Oda'nın anlatısındaki en büyük güç dengesizliklerinden biri. Savaşın başlarında Jack'in içlerinde Shishilian'ın da olduğu en elit beş mink savaşçısını sulong forumlarında çok rahat yendiğini gördük. Daha sonrasında Perospero, yalnızca Carrot ve Wanda karşısında büyük zorluk yaşadı, hatta sulong formlarını korumaları durumunda zaferinden emin olamayacağını belirtti. 5 kişi nere, 2 kişi nere? Kaldı ki bir tarafta Shishilian var, diğer taraftaki Wanda da muhtemelen Roddy, BB ederinde bile tam değil.

Ha dövüş bu sayıda direkt 2v2'ye dönmüşse bu sıkıntı ortadan kalkar, detaylar gelsin de belki öyle bir durum vardır.
Ben de aynı şeyi söylüyordum bir kaç gündür. Sulong minkler üzerinden aradaki klasman farkı çok net yansıtıldı acaba Jack'in ağır yaralı olması mı dengeliyor durumu ?
 
Zoro-Sanji dövüşlerini uzun uzun, hakkını vererek çizmek için Jack ve Peros'u hızlıca hallettiyse, gayet mantıklı iş. Takdir ederim Oda'yı.

Yok o dövüşleride hızlıca geçecekse...İşte o zaman seriyi bırakmaya kadar getirir durumu benim için.Ortası yok ya çok iyi ya çok kötü.
 
Jack'in kaybetmesini de ekleyebilir misin oraya?
Hızlandıracağım diye Jack gibi bir yiğidi yedirdi ya bir şey demiyorum
Sengoku ve Fujitora'nın olduğu gemiye saldırıp sonra King ve Queen'İn yanında eziklenmesini sevmesem de Jack benim favori All-Star'ım ve bence Queen'den çok iş yaptı böyle bir yenilgi yakışmadı adama.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık