Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro ve Sanji Arasındaki Güncel Güç Dengesi

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    465
Sanki Zoro'yla Sanji arasındaki tek fark kral haki farkıydı da o da suitle kapanacak dimi ? Hahaha. Şaka mısınız len ? Zoro'yu Sanji'yle denk ya da yakın göstermeye çalışarak Luffy'den uzaklaştırma çabalarını yiyen saf ve temiz kalpli üyeler yok değil mi forumda ? Aman Allah'tan yok yoksa Rayden gibi şeytanlar yüzünden yolunu kaybeden çok olurdu :)
Zoro zaten Luffy'den uzakta la. Bunun için böylesine acınası taktiklere ihtiyaç duyacağımı mı sandın? :ehe:
 
Monster trio içinde her zaman bi denge olur. Uçuk fark yaratan güç olursa onun dezavantajı da vardır.

luffy ve zoro hep yakındı. Zaman atlamasından önce gear 2 kullanırken luffy ayrı ligdi. Sonrasında ise gear 4 kullanırken öyleydi.
Ancak ikisi de luffy’nin boyundan büyük, vücudunun kaldıramadığı güçlerdi o zamanlar için. Süre sorunu ve vücudu yorma sorunları vardı. O teknikler olmadan monster trio yakındı ona. Kendi vücudunu parçalayarak normalde yenememesi gereken rakipleri yeniyordu.

Zoro ve sanji arasında ise enma bu görevi görür. Yüksek miktarda hakiyi bi anda kullandırtan bi kılıç çünkü. Yan etkisiz bi güçlenme değil.

Evet şuan sanji’nin de suiti var. Ama onda dezavantaj görmedik. Zoro bi power up’la yakalar bence onu. Enma farkıyla da sağ kol olur. Şuan zoro daha güçlü olsa da suitin aksine enma sürekli kullanabileceği bişey olmadığı için az farkla güçlüdür derim.

İlerde enmayı yorulmadan kullanabilmeye başladığında da artık kral hakisini kullanmayı öğrenmiş olur. Onun sayesinde tam sağ kolluğunu ilan eder. Bu arc’ta luffy’nin g4 olmadan bile kendini kaptan olarak ayırması gibi.
 
Son düzenleme:
3 kılıç Zoro ~ Sayborg Sanji > 2 veya 1 kılıç Zoro ~ normal Sanji > kılıçsız Zoro.

3 kılıç Zoro'nun hatta tek kılıç Zoro'nun saldırı gücü çok yüksek diyen olacaktır ancak Sanji'nin de hızı çok yüksek, sayborg olmadığında bile ve Katakuri'nin kolayca vuramadığı adama Zoro biraz zor vurur, üstelik Sayborg Sanji sadece daha da hızlı da değil görünmezlik özelliği de var, görünmezlik çok büyük sıkıntı çıkarır ve eksradan sağlam oluyor, King'in Zoan formu bile pek bir hasar veremedi Sayborg Sanji'ye, sadece görünmez de değil.

Page1'ın Gözlem Haki kullandığı kesinleşti haliyle o bile ne zaman saldırı geleceğini kestiremiyordu Sanji'nin hızı ve görünmezliği birleştirdiği için, Zoro Sanji'ye kolayca vuramayacağı gibi Sayborg Sanji'den baya bir darbe yer. Zoro Sanji'ye kıyasla vurduğunda daha çok hasar verir ama sorun Sayborg Sanji'ye vurabilmekte ve ondan çok darbe yememekte.
 
Zoro sonraki çağı omuzlayacak En Kötü Nesil üyelerinden biri. Vivre card da bunu onaylıyor. Kınlardan sonra bizim ekip çatıda toplandığında da Oden'in sözleri yine bunu vurgulamıştı. Üstüne kral haki de var. Saldırılarına bilinçli ekleyecektir.

Bu da Zoro'nun potansiyelinin ve geleceği yerin göstergesidir. Oda hem bu nesli her fırsatta övüyor, hem de bir avuç insanın kullanabileceği bir gücü Zoro'ya da veriyor. Şimdi siz kalkıp Jyabura-Kaku ya da King-Queen diyorsunuz.
Arkadaşlar aranızda hikaye örgüsüne, hikaye anlatımına ve Oda'nın karakterleri konumlandırmasına göre yorum yapan varsa, şu yazdıklarımın çok mühim göstergeler olduğunu görür.

O kadar göndermenin üstüne vivre card'tan da bir tane geldi ama şu an Zoro'nun tekrar Kaido'ya dalması mümkün görünmüyor.

 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık