Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Luffy, Amiral Yenebilir mi?

Kimleri Alır?


  • Kullanılan toplam oy
    141
Yukarıda da dedim, bunların hiçbiri bahane olamaz. Bu dövüşü Katakuri istemedi, Luffy istedi, yani "teke tek gel" deyip, sonrasında dayak yemişse ve sen bunu "dövüşecek hali yoktu" diye savunuyorsan, ortada çok büyük bir sorun var demektir, o da tartışarak çözülecek bir şey değil.
Tayfası beladaydı.. Seçim şansı varmış gibi söylüyon. Luffy bu dövüşü erteleyelim dese sanki Katakuri erteleyecekmiş gibi konuştun. Aokiji durumundan pek farkı yoktu.
 
Luffy Kk olma yolunda emin adımlar ile ilerliyor ve karşısına genelde korsanlar çıkıyor.Denizciler ile bir işi yok.

Yani Sakazuki'nin herhangi bir arcta boss olabilmesi için Luffy'i yakalamak üzere yola çıkması lazım.Wano'dan sonra tayfa için amiral yollasa o amirali tanıyamaz bile.

İki tane amiral yollayamaz,kendide gelemez filo amirali.

Luffy denizciler ve hükümete savaş açarsa,muhtemelen açacaktır.Saka ile karşılaşırlar zaten çokta güçlenmiş bir Luffy olmuş olur o zamana kadar.Bir de Ace'in intikam ateşiyle marinefordun acısını çok pis çıkartır.Sakazuki boşuna demiyordu,Dragon'nun oğlu bunu sağ bırakamam,yarın bir gün bizi fena yapar diye.

Hükümetin içinden daha zorlu rakipler çıkar Luffy için.
Bu yazdıkların luffy'nin akainu karşısında zorlanacağı gerçegini değiştirmiyor.
2 arc da en az 4 5 p.up alıp indireceği birini güncelde yener demek saçmalamak demektir.

Aynı şey güncel zoro fuji'yi indirir diyenler içinde geçerli tabi.
 

Silinmiş Üye

Ben de deyim dedim zaten ama tanıtılırken "en güçlü yaratık" denilen karaktere mecazen "teke tekse alır" denmiyordur muhtemelen. Genel olarak iki kişilik savaşlarda yenilmez demek yanlış olmaz bence.
genel olarak dediğinde, yenilebilirliğini ihtimal dahiline sokmuş oluyosun. bu da söylentinin yanlışlanabilirliğine bir kanıt zaten.
 
Ciddi şekilde yorumlayacak olursam luffynin bu amiraller içerisinden teke tekte alabileceğini gösteren şuan herhangi bir emare görmüyorum. Kaido ile olan savaşına bağlı olarak bir şeyler hakkında fikrimiz olacağı kesin ama şunu belirtmeden geçemeyeceğim. Luffy hangi arc bossunu yardım almadan indirdi ? Ya neredeyse hepsinde bir şekilde birilerinden destek alıp indiriyor bu adam. Arlong savaşında sanji olmasa gitmişti, croco savaşında yine aynı şekilde. Doffy savaşında keza yine aynı. Bir kere de teke tek de adam akıllı yardım almadan final bossunu indirdiğini görsek kesin bir şeyler söyleyeceğiz de bu adam buralara böyle geldiyse yine amiraller ile olan savaşında birilerinden yardım alarak savaşacak heralde.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık