Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Saçma Spoiler ve Teoriler


Neden düşündüğümü yazayım
1. Pearl'ün vücudunda kol ve bacaklarda 8 ve karnıda ki 1 tane ile 9 küre var o sekiz küre 4 yol poneglyphini ve 4 denizi temsil ediyor bu durumda ortadaki küre one piece'i temsil ediyor

2. Pearl ilk defa yara aldığında çıldırıyor ve tayfası ona ormanda değiliz diyor belkide imu isimli karakter geçmişte ormandan (normal insanlardan) çok acılar çektiği için kendini tamamen izole etti ve son arcta pearl gibi bir yara alıp rage geçirecek ve bunu luffy yapacak.

3. Ben bunu niye düşündüm? ah beynim beni çok yoruyorsun. Ya da sanırım uykuya ihtiyacım var
Bu arada Pearl bildiğin şapkalı Croc.
 
Yeni spoiler Chapter 1030 :D


Canavar korsanları Fodder 1505 : King abi şu Perospero'yu gördüm meydanda.Katakuri yenilmezdi Luffy onu yendi onu mahvedeceğim dedi.
King : Eeee ?
Fodder : Ama abi ben görmüştüm seni 3 sene önce bunlarla kapıştığımızda dövmüştün Kata'yı sen ? Niye öyle konuşuyor bu haberleri mi yok.

King : Gel o işin aslını anlatayım koçum.

O gün vs bittikten sonra...

Kata : Ya dostum tamam yenildim de bir güzellik yapamazmısın ya.Şimdi o kadar yenilmezlik serisi yaptık Kadıköy'de derbi kazanan Fener gibiyim.Sırtımız yere gelmez dedik.Kimseye çaktırmasan olur mu ya berabere bitti de ne olur.Rezil olurum cümle aleme forsum kalmaz bizim alemde.Yenilmezim diye hayran olan küçük kardeşlerim var.Valla bak ne istersen iste benden yeter ki ağzını sıkı tut.

King : Hmmm aslında bir isteğim var.Senin kardeşin Smoothie var ya ona uzun zamandır yanığım.Onla aramızı yaparsan olur bu iş.Sonra da istemeye gelirim.

Kata : Ne istersen iste dedik ama kardeşime de sulanmazsın be... Bana bir iyilik daha yapmazsan bu kadarını yapamam üzgünüm olmaz hani kardeşim canımdır benim.

King : Ne iyiliği ? Söyle ufak birşeyse halledeyim.

Kata : Tamam.

Kata : Anamı döv o zaman.

King : ??? Ne ?

King : Hahahaha o kadarını ben bile yapamam.Tamam ırkımız var da o kadar uzun boylu değil ecelime susamadım.

- Ama bir gün buraya gelirse şelaleden gemisini düşürürüm.

Kata : Yapar mısın cidden ? Vay be kardeşim benim...

- Tamamdır anlaştık.

King : İşte öyle Fodder 1505.O gün el sıkıştık anlaştık.Geçen gün de sözümü tuttum koca anayla tayfasını şelaleden düşürdüm.Dayak yemiş kadar olmuştur.Ama bu hala sözünü tutacak...
Kaç sene geçti aradan hala birşeyler yapacak göya bu.Artık bir ümit dövemiyorsun da öyle bir tarafı da var.
Bir tanede benden gelsin.

One Piece bölüm 1126

Luffy one piecenin aslında hükümetin en önemli merkezlerinden biri olan enies lobbyde olduğunu farketmistir nami sayesinde. Bu yüzden one piecenin olduğu bölgeyi bulmak için denizin en dibine dalarlar. Devasa bir kapı ile karşılaşır Luffy onu var gücüyle iterek açar. Kapı aralandiktan sonra içerisini aydinlatabilecek herhangi bir ışık kaynağı yoktur.

Büyük bir masa etrafında dizilmiş birkaç silüet vardır.

Büyük olan silüet konuşur:
-Derisishihsisi Karasakalin elinden zor kurtuldum ama bu mekana sonunda gelebildim. Bu anı kaçırmazdim.

Elindeki büyük purosunu yavaşça söndüren bir silüet yavaşça konuşur:
-Senin gibi jimbeiden tek yemiş bir çöp fazla konusmamali Kaidou tobi roppo bile yapmamış vasıfsız mahluk.

Tobi ropponun adını duyan moriah irkilir korkusundan yere kapaklanir:
-Aptal helikopter sasakinin olduğu topluluğun adını heryerde anmamalisin o ismi zikredildiği zaman lanetini ortaya çıkarır sözlerine dikkat et. Hem usoop sana bir su balonu atsa meftasin. Bana çöp diyorsun.

Crocodile sakinliğini bozma:
-Bu oğlum ile arama girdiğin için bir tepkiydi. Hem ben doflamingoya ortak olalım dediğim için onla eşitim.

Doflamingo:
-Evet bu kesinlikle doğru croco benim tıp atıp aynim aynı gucteyiz biz. O yüzden ortak olduk yoksa ben 1 gıdım güçlü olsam ortak olmazdık.

Birden bir gök gürültülü duyulur. Elinde elmasını geviş getirerek yiyen enel söze karışır:
- Tengiriye iman etmeyen munafiklar ile bu masaya oturmak hiç hoşuma gitmesede üstten gelen bir emir var yapacak birşey yok. Tengrininde tengrisi var bu devirde. Hay böyle devirin ben. Para herşeyi satın almış.

Luffy bu konuşmalara fazla mana veremez. Aklına takılan onca soru vardır. Fakat hiçbirini yanıtlayamaz. Neden tüm eski düşmanları aynı masadadir. Hiç biri hakkında bir fikri yoktur.Fakat aklını en çok karıştıran mevzu farklıdır:
-Anne?

Crocodile cevap veremeden söze Katakuri karışır:
-Anne mi biri annemi dövsün. Bu toplantı bitsin topluca anama dalalim.

O sırada wcden Magellan çıkar. Toplantı için oda yerini alır. Rob Lucci boğazını temizler. Onun dışında mantıklı düşünebilen kimse yoktur:
-Evet burada toplanmamizin nedenini merak ediyorsun sanırım. Sana basit bir şekilde açıklamami ister misin? Sana bir oyun oynadık.

Luffy:Ama neden ki? Nasıl yani?

Rob Lucci: Ulan hiç düşünmedin mi, bir yerlere düşünce kurtuluyorsun falan sürekli. Biz düşmanların özellikle bazen seni yenmemek için kendimize mızrak falan sokuyoruz. Hadi herşeyi geçtim. Sana Hancock neden baksın çocuğum? Hiç sorgulamadin mi bunları? Paran mi var lan senin?

Luffy yutkunur:
Yani yok evet ama siz, ben... One Piece, sizi kim topladı herşey yalan mıydı?

Rob Luccinin konuşmasını uzaktan bölen bir ses bozar:
-Evet yalandı ama bir amacımız vardı.

Konseyde ki herkes bir anda ayaklanarak saygı duruşunda beklerler.

Gizemli ses konuşmaya devam eder:
- Yok edemediğimiz bazı güçler vardı. Wanodaki şelale, helikopter sasaki, kulak memesiyle dövüşen ninja falan. Hiç düşünmedin mi peki kanjuro mesela 30 tane Roger cizseydi napardik? Fakat hepsinden öte karasakal denilen şerefsizi yenmen için seni kullandık. İyi iş çıkardın Zoro.


Zoro eğilir selam verir:
-Tabi efendim.

Luffy:
- Ama sen sen, sen neden?

Shanks kapsonunu indirir:
-Hayatta iki kişiyi affedemedim Luffy. Birincisi gözümü çizen karasakal ikincisi kolumu kaybettiren çocuk. Anan croco ile karar aldık ve hükümet adına seni kullandık. Çünkü ben bir hükümet ajaniyim. Nihiigighaha. Aynı zamanda kılıcı kullanırım usta falan değilimdir çünkü arada tekme yumruk sallarim ve hakim var.

Luffy:
-Ben hayaller,Zoro,Hancockun balonları, one piece, güçlenmek, özgürlük.

Shanks:
-Bir sebebi daha var. Senin baban aslında Dragon adlı at hırsızı değil. Banada iftira attım. Bana kızıl it diyorlardı. Çünkü hem hükümet için çalışıyordum hemde kizildim. Hemde içimde ipnelik olduğu için namuslu vatani görevini yapan babanada iftira attım.

Luffy:
-Peki ya Ace???

Gülümseyen kızıl saç kahkaha atar:
-Baban Akainu aslında seni korumaya çalışıyordu. Ace en önemli ajanlarimizdan biriydi.Onu yanında öldürmek zorunda kaldı çünkü oldurmeseydi o seni öldürecekti. Seni her gelismen için özel özel yerlere yerleştirdik. Yeri geldi Kumayi kullandık yeri geldi Zoro ile arkanı topladık ki o karasakal ile kapisin diye. Aslında oda senin babanın kuzeninin amcaoğlu.

Luffy ağlayarak cevap verir:
- Peki ya one piece neydi yani bari onu soyleyinde bu kadar yolu boşa gelmemiş olayım. Tüm dünya bir olsun birleşsin.

Konseyde ki herkes kahkaha atar uzun bir süre. Shanks elini Luffynin omzuna koyar:

-çocuk one piece dünyadaki tüm canlıların umitsizlikleri ve acıları ile oluşan bir parça. Evet tek parça ne kadar büyük acı çekmiş biri varsa onun gücünü emip kullanan kişiye veriyor ve kullanıcısı benim. Bu acıları bile bile yaşattım sana hatta bir darbe daha. Hancockla işi pişirdim.

Doflamingo:

-Fufufu ona çok yüklendin Shanks anlıyorum işini iyi tutmak istiyorsun ama bence bu kadarı yeter. Küreyi getiriyorum.


Shanksin onayı gelince küre ortaya konar. Çok fazla acı vardır. Luffy artık umutsuzdur. Gücü yavaş yavaş emilir. Sonra Luffy yavaş yavaş gülmeye başlar. İşler tersine gitmektedir.

Rob Lucci:
Hayır emeklerimiz yok olacak . Hepimiz one piece ile beraber havaya uçacağız. Kimin acısı ağır geliyor ki Luffyden neler oluyor?

Luffy:
-Evet bu acı gerçekten çok büyük, timsah yürüyüşü yapan adamlar, son dakika şampiyonluk gidiyor, samatta, slimani, bir uzun adam var, evet bazı gençler hala spoiler alamamış, evet dolar olmuş 10tl muazzam bir güç iliklerime kadar hissediyorum. Sizi burada yok edecegim !!!

Ve kahraman Luffy kendini feda eder dünyayı kurtarır. Babası artık onunla gurur duyuyordur
 
King Zoro'nun babasıdır.

Zaten tipi de Darth Vader"a benzemekte.







 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık