Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yamato'nun Seviyesi

Yamato'nun Seviyesi Sizce Nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    387
Wanoda Shogun amiral seviyesi çıkacak diyorlardı. O poşet çıktı şimdi Yamato oldu amiralimiz. Bakalım Elbafta kaç tane amiral çıkacak.
Kardeşimmmmm! Wano'nun daimyoları bile hayvan gibi güçlü. İhanet çetesi ağlarını örüp Orochi çapsızını shogun yapmasaymış shogun olacak adam gayet de amiral seviyesi olabilirmiş. Açıkça gözüken bu iken yok Wano'da da amiral bekliyorlardı demenin ne lüzumu var ? Amirallerin, yonkouların harman olduğu yer zaten Wano. Hayırdır ?

Bu arada Elbaf'tan da en az 1 amiral bekliyorum. Ama bu sefer şunu belirtelim madem. İhanet ve hıyanet çetesi iş başında değil ise! ;):gamyon:
 
Bluenonun tekkaisini aşamayan Luffynin Lucciyi tokatladığı gibi. Kaido ilk yenilmez ve güçlü gözükmesi için Luffyi tekledi.

Şimdi ise Kaidonun yenileceği kısma geldik.
Boss pohpohlanmasına aldanıp güç dengesi kurup saçmalamaya gerek yok. Bu seri hep böyleydi.
 
Thunder Bagua yeyip Kaido'ya poz kesen Law ne seviyede Fujitora üstü ?
o sahneyi ben tam çözemedim henüz. çatıdaki law ve zoro aşağı yukarı sağ kol gücünde, wano başı luffy gibi düşünüyorum, katakuri'den bir tık güçsüz. dolayısıyla luffy'nin yediği thunder bauga'yı yemiş olsalar ikisininde tek yemiş olmalarını bekliyorum. muhtelemen kaido'nun saldırısında bir farklılık var. law ve zoro'nun bu halleri ile fuji'yi yenmeleri olası değil. kör olduğu için kaybedebilir belki ama güç olarak daha güçlü gözüküyor.
 
Katakuri olsa orda tek yemezdi. Net oğlu net. Kata silahlanmada, hızda, gözlemde, meyve kullanımında yani hemen her şeyde üstündü Luffy'den. Luffy bir tek gözlemde Kata'dan kötüydü de gözlemde seviye atlayınca Kata seviyesine geldi gibi bir algı yapıldı sitede ve Luffy Kata seviyesi oldu. Yok öyle bir dünya.

Luffy ryo muhabbetiyle Kata seviyesine gelmiştir diyebilirsiniz. Bak sağ kol da değil Kata seviyesi. Çünkü bu ayırımı da yapmıyor sitedeki arkadaslar. Sanki her sag kol aynı seviyede. Neyde... Ryo'lu Luffy Kata seviyesidir. Kral hakiyi silahlanmaya ekleyen Luffy ise daha iyi bir sağ kol seviyesi olmuştur. Yani sağ kol seviyesi 70-100 arası dersek Luffy'nin güncel hali 85'tir denilenilir misal. Bazı arkadaşlara kalsa Luffy Wano başı sağ kol seviyesi, ryo+kral hakiyle amiral bir p-up daha alınca inşallah yonkou seviyesi olacak :D
Yılın şakası.İleri silahlanma kasmış bir Luffy>herhangi bir imparator sağ kolu.Şu anki Luffy'nin ilgileneceği adamlarda bu adamların kaptanı,kendileri değil.
 
bu güç konusu çok değişik, bende çoğu zaman yanlış değerlendiriyorum.
mesela perona, luffy ve zoro'dan çok daha güçsüz. kaido'nun karşısında durabilen luffy ve zoro perona karşısında çöp olabilirler. law, luffy'den güçsüz ama luffy'i rahatlıkla alt edebilir. ama luffy'i yenebiliyor olması onu daha güçlü yapmıyor. zorlu bir rakip oluyor. aynı şekilde luffy'de kendisinden çok daha güçlü olan enel'i ve croco'yu yenebildi. yamato ile kaido kapışırken böyle bir şey yok. pata küte, allah ne verdiyse dalıyorlar gibi gözüküyor. hex yetenekler söz konusu değil. o yüzden yamato'nun gücü yüksek olmalı diyoruz.

amiraller ayrı bir konu, burada amirallerden bahsederken haliyle en son gördüğümüz hallerinden bahsediyoruz. tekrar amiraller çizildiğinde güçlü çizilirse, ona göre tekrar değerlendiririz ama şu ana kadar görülen kadarıyla yonkouların amiralleri harcayacakları net.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık