Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yamato'nun Seviyesi

Yamato'nun Seviyesi Sizce Nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    387
King’i yenebilir gibi duruyor Oni dayanıklılıkla.Ateşi nötrler zaten.King kaptanına bu kadar kafa tutamazdı bence.Yani Zoro’ya eşit yada daha güçlü.Tabii Zoro yeni bir power up alıp Kaido kesebilir yani sınırları aşabilir önü açık.
Zoro zaten kaidoyu kesebiliyor. Tatsumaki ile kesiyor. Diğer teknikleri ile de kesebilir. Zoro sadece 1 kere kesemedi kaidoyu. Onun dışında zaten 2 kere temas etti onda da kesti. Kaidoya zarar vermek, kesmek, hasar bırakmak, yaralamak zoro için sorun değil. Onların luffynin sorunu :p
 
amiral ve sağ kol arasında fark görmüyorum açıkçası. okuduğum, izlediğim şonenlerin hepsinde öncelikle ruh gücü önemliydi, ruh gücü kişinin ana savaş gücüdür, ligidir, seviyesidir aslında, bunu irade ile karıştırmamak lazım. ekstra durumlar, handikaplar olmadığı müddetçe seviyesi üstün olan her türlü galip gelir. Daha sonra ise karakterin teknikleri gelir. yamato gibi bir karakterin bu yaşındayken amiral yada sağ kollarla denk olmaması eğreti dururdu benim açımdan.
 
Bazı arkadaşlar Yamato mu güçlü King mi açıklanırsa Zoro'nun seviyesi belli olur diyor. Ama Oda bunu yapmaz. Adam ekmeğini buradan çıkartıyor zaten. İnsanlar tartışsın da daha revaçta olayım diye. Oda'nın bunu yapacağını aklımın köşesine bile getirmem. Söylerse çok şaşırırım. Troll diye düşünürüm.
 
Bunlar oden akainu alamaz dediğim için mi? :D
Millet 10 sayı önceye kadar yamato jack etmez diyordu.
Oden Akainu alamaz diyebilirsin mantıklı bir sebebe dayanarak.

Yamato"ya sağ kol üstü diyorsun.2 3 arc sonra amiral seviyesine gelir diyorsun.

Ben anlamadım,hic bir sey.
 
Son düzenleme:
Yonko>Amiral>Luffy (Arc sonuna kadar. Yoksa amiral kimmiş :D)>Yamato>Sağ kollar>Zoro>Queen>Sanji gibime geliyor. Ufak değişiklikler olabilir belki.
 
sağ kolu seçmiştim amiral olarak değiştirdim odayı artık anlamıyorum arc başında herkes big momu yerden yere vurdu arcın sonuna yaklaşıyoruz yamato yonkou dövüyor eğer kaidou tüm gücünü gösterdiyse yamato ona rağmen dövdüyse amiral seviyesi olsun bari zaten bi önemi yok artık güç seviyelerinin
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık