Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025: İkiz Ejderhalar

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 171 65.3%
  • Orta

    Kullanılan: 61 23.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 11.5%

  • Kullanılan toplam oy
    262
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yamato, ikinci bir Robin vakası olur mu diye düşünenler var. Normalde olmamalı bence. Oda'nın canavar üçlü oluşumunu bozmak istememesi nedeniyle böyle bir karakterin gücünü kısması ayıp olacağı kadar yakışık almayan bir hareket olurdu. Şimdi Yamato tayfaya geldi diye vasıfsız Sanji'den neden güçsüz olsun kardeşim ? Bu kız iyi-kotu Kaido'yla dövüşürken Sanji Kaido'nun astı Queen'i yırtına yırtına ve çapı olmamasına rağmen almışken hem de.

Yamato'nun tayfaya gelişinin sorun yaratmaması şu durumda izah edilir ancak. Hasır Şapkalar tümen komutanı sistemini güçten bağımsız yorumlarsın. Bu kız tayfaya gelsin direkt 3 numaradır tayfada. Tartışmasız yani. Bunu canavar 3'lü temasıyla değerlendirmek akıl işi olmaz. Tamam C. 3'lü yine olsun ama işin güç boyutu farklı.
Sanji'den güçlü olan Yamato nasıl Zoro'dan da güçlü olmuyor? Şuan Yamato net Luffy seviyesi vardır, hatta üstü bile olabilir. Şimdilik 2. adam seviyesiyle girer, zamanla Zoro-Sanji geçer bunu. Roger-Rayli-Gaban üçlüsünü, Oden'in bozması gibi oluyor durum. Oden sonuna kadar Rayli ve Gaban'dan güçlü kalmış mıdır, yoksa zamanla geri planda kalıp 4. adam mı olmuştur? En kötü ihtimalle Rayli ile eşit seviyede kalmıştır gibi.
 
Yav ne olursa olsun. Namiye bak hiçbir halta yaramıyor arada bir rüzgar geliyor deyip deyip bizi 1000 bölüm avuttular, aynı şekilde usoppta öyle sırf arada ise yarasın diye boşu boşuna bölüm uzatılıyor aynı şekilde chopper luffy zehirleniyor tedavi edemiyor, Zoro yaralanıyor tedavi edemiyor ama en azından chopperin savaş gücü var biraz yinede kabul edilebilir. şuan bu üçünü çıkarıp yerine yamatoyu getirse bile benim kabulümdür.
nami rotacımız usopp franky gelene kadar her şey ile ilgileniyordu choopper doktor ve güçsüz değil bu tayfa sırf güçle kurulmadı öyle bir şey olsa en baştan namiyi almazlardı usopp belkide doflamingoyu bitiren en büyük hamleyi yapmıştır elbaftada sürüyle katkısını görürüz zaten
 
nami rotacımız usopp franky gelene kadar her şey ile ilgileniyordu choopper doktor ve güçsüz değil bu tayfa sırf güçle kurulmadı öyle bir şey olsa en baştan namiyi almazlardı usopp belkide doflamingoyu bitiren en büyük hamleyi yapmıştır elbaftada sürüyle katkısını görürüz zaten
Luffy hariç şuan 9 kişi var bunlardan 5-6 tanesi en azından rakibin üst rütbelilerine karşı iş yapabilecek karakterler ama gel gelelim nami ve usoppa dressrosada iş yaptı diyorsunda 10 arcta 1 tane iş yapan karakter olsa ne olur olmasa ne olur. Bak ne güzel diyorsun franky gelene kadar, franky geldikten sonra bile güç namına hiçbir şey gösteremedi usopp kezza nami de aynı durumda sadece 1-2 rüzgar geliyor demek ile tayfadaki yerini koruyor. Evet tayfa sırf güç ile kurulmadı fakat şuan için luffye bu gerekiyor 10 kişilik bir ekip ile yonkouya dalıyor hadi bu arc samuraylar falan geldi ya öbür arc ya ondan sonra ben bu seriyi izlerken görmek istediğim şey kaçan veya korkan tayfa üyeleri değil en azından gayret edip birşey başarabilecek kişiler görmek istiyorum. Her arc sadece 1-2 komedi malzemesi olsun diye tayfada duran kişileri görmek istemiyorum en azından güçsüz olduklarını kabul edip güçlenmek istemelerini izlemek istiyorum fakat artık olacağa benzemiyor.
 
OP Ejderha sıralı liste:
Devrimci Ejderha, Kutsal Ejderha, Korsan Ejderha, Wanolu Ejderha.
Düşmüş Ejderha ile Göklerdeki Ejderha hikayesi hangisine yakışıyor Oda?
Sırf en güçlü yaratık unvanı yüzünden aklına direkt Ejderha gelmesi bana batıyor hala.
Dünyanın en üstündekiler ejderha, en çok aranan suçlusu ejderha, en güçlü korsan ejderha...
İkiz ejder edebiyatı Hükümet vs Devrimcilere daha çok yakışırdı. Dragon'un tipini, havayı kontrol etme yeteneğini, ejder motifli gemisini, ejder pençesi saldırılarını boşa çizmişsin gibi geliyor artık. Korkundan Kaido'ya ejder pençesi saldırısını yaptıramıyorsun millet devrimci sanar diye. Pençe yerine sopa kullanan ejder yapmışlar. Ah ah!
Şu tip harcanır mı a dostlar? Düşünsenize bu tiple saldırıları full pençe ve alev. Sopa sallayan ejderha mı olur?

Tayfa içindeki güç dengelerinin değişeceğini sanmıyorum. Yamato güçlü fakat Oda trio'yu bozmaz bu yüzdende Sanji ve Zoro'nun dövüş bitiminde büyük güçlenmeler alacağını düşünüyorum Germa, Ryuma, Kral Hakisi, Suit, Kılıç. Bu arada Robin'den beridir sürekli bir şeytan muhabbeti dönüyor Zoro reisin aurası ve gözüne altyapı hazırlanıyor olabilir. Sanjinin ateşi de kral hakisinden kaynaklı olsun bari
 
Yamato'yu olduğundan daha güçlü görenler bahanelerini hazırlamışlar: Tayfaya gelince nerf yiyecekmiş.
Oysa Kaido'nun tamemen ciddi dövüşmediğini ve Zoro-Sanji'nin muhtemelen birer power-up daha alacağını kabullenirseniz sorun çözülüyor.
 
Kınlar mı güçsüz
En kötü nesil mi güçsüz
Yamato mu çok güçlü
Kaido mu çok güçlü
Yada kaido yamatayo kıyamıyor mu

Bu sorular arasında gidip geliyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık