Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025: İkiz Ejderhalar

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 171 65.3%
  • Orta

    Kullanılan: 61 23.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 11.5%

  • Kullanılan toplam oy
    262
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Söylediklerinin bazılarına katılıyorum, Fujitora kısmının hem dostane bir sürece girmesi hem de Zoro için çok aman aman bir rakip olarak görünmemesine. Ancak şu durum bence fazlasıyla kafa karıştırıcı:

Yamato, Kaido'nun dövüştüğü sanırım 16. kişi, ya da öyle bir şey. Önceki dövüşmelerden hiç mi düşmedi bu arkadaş? Yani düşen bir Kaido ve Yamato mu görüyoruz, yoksa hâlâ full güçte bir Kaido vs. Yamato mu? Ben oyumu ilkinden yana kullandığım için Fujitora'nın ona basit kaçmayacağını düşünüyorum.

Akainu vs. Luffy'de de yine dediğin gibi olsa da bir sürü ön sıkıntı çıkacak, Luffy bir yerlerden hasar alacak filan. O yüzden yine hafif, ölümüne, kıran kırana filan gibi sıfatlardan kaçınıyorum.

Bir de kafamda Marineford v2 2 arc sonra değil, hemen bir sonraki arc. Yani King-Queen indirdikten sonra, amiraller bence mükemmel bir ara basamak olacak bana göre. Aynı zamanda bu bir temenni de, Elbaf filandan ziyade Marineford'u yeniden görmek yani.
Yani dediğin gibi olursa olur. Mantıklı hale gelir biraz. Ama burda da şöyle bir sorun var.
  1. Denizcilerle bu kadar erken savaş olursa kutsal ejderler ve Marijois'un akıbeti ne olur ?
  2. İm bu süreçte yer alacak mı almayacak mı ?
  3. Denizcilerle dövüşten sonra Elbaf ve Raftel gibi 2 büyük arcın daha işlenecek olması hikayenin ilerleyişi konusunda eğreti duracak gibi. Bu ilerleyişi hikayeye nasıl yedirecek mangaka ?
Gibi..
 
Yamato tayfaya gelince bizim Zoro Sanji güç sıralamasında 3-4e iniyor direk. Gerçi bu sıvacı Oda tayfaya katılır katılmaz gücünü yarıya düşürür. Kaido tanklayip baya mücadele eden Yamato gider, koramiral gücünde Yamato gelir.
 
Yamato tayfaya gelip bir daha Oni gücünü kullanmama sözü vererek babasından kalma her şeyi redde-

Hayır... Babası ölümü elde edemese de bu ülkeye bir shog--

Canım ne isterse onu söyleyebiliyorum, ne kadar güzel.
 
Yamato tayfaya gelince bizim Zoro Sanji güç sıralamasında 3-4e iniyor direk. Gerçi bu sıvacı Oda tayfaya katılır katılmaz gücünü yarıya düşürür. Kaido tanklayip baya mücadele eden Yamato gider, koramiral gücünde Yamato gelir.
Roger'ın tayfasına katıldığında Oden'in Gücü düşmemişti. Geleceğin korsanlar kralının tayfasına katılan Yamato'nun neden düşmeli? Gerçi Franky de Luffy ile kafa kapışıyordu nerf yedi.

Bu arada seri 10 yıl daha devam ederse Yamato fanları Zoro ve Sanji fanlarını 2'ye falan katlar muhtemelen.
 
Yamato, ikinci bir Robin vakası olur mu diye düşünenler var. Normalde olmamalı bence. Oda'nın canavar üçlü oluşumunu bozmak istememesi nedeniyle böyle bir karakterin gücünü kısması ayıp olacağı kadar yakışık almayan bir hareket olurdu. Şimdi Yamato tayfaya geldi diye vasıfsız Sanji'den neden güçsüz olsun kardeşim ? Bu kız iyi-kotu Kaido'yla dövüşürken Sanji Kaido'nun astı Queen'i yırtına yırtına ve çapı olmamasına rağmen almışken hem de.

Yamato'nun tayfaya gelişinin sorun yaratmaması şu durumda izah edilir ancak. Hasır Şapkalar tümen komutanı sistemini güçten bağımsız yorumlarsın. Bu kız tayfaya gelsin direkt 3 numaradır tayfada. Tartışmasız yani. Bunu canavar 3'lü temasıyla değerlendirmek akıl işi olmaz. Tamam C. 3'lü yine olsun ama işin güç boyutu farklı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık