Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025: İkiz Ejderhalar

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 171 65.3%
  • Orta

    Kullanılan: 61 23.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 11.5%

  • Kullanılan toplam oy
    262
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kid lawın yardımıyla bigmomu indrecek diyorum ben.Büyük bir süpriz olacak.Yanlış hatırlamıyorsam kapaklardan birinde Luffy bir kuşun üstünde uçuyorken Diğer kuşun üstünde law ve Kid vardı.Ben bunu ozaman wano sonunda iki yonkouda düşecek diye yorumlamıştım kendimce.

Kaptan Kid gerçekte tarihteki büyük korsanlar arasında geçiyor.

Yalnız ilerde en büyük satışı yine Kid yapabilir

Tarihte gerçek Kid yine yaptığı ihanetlerle anılıyor.
Farklı bir yaklaşım, olur mu olur Oda'dan her şey beklenir.

Bahsettiğin kapak bu olması gerekiyor, başka var mı bilemedim.

Koca Ana'nın inmesi konusunda düşüncem açıkçası; bu kadın gerçekten nasıl yenilecek? Aklıma hiçbir yöntem gelmiyor, yenilmez gibi bir şey. Hadi Kaido çeşitli nedenlerden dolayı yenilmek zorunda. Oden olayı, Wano'nun hâli, Luffy ve Law hedefi olması, yenilmemesi durumunda sağ kalacak kimsenin kalmaması...

Ama Big Mom konusu bana biraz muamma geliyor. Kaido ile olan ittifak fikri konusunda Kaido'nun yenilgisini görmesi durumunda fikir değiştirip ihanet edebilir, tayfası zaten ittifak istemiyor. Wano'ya geliş amacı korsan Luffy'i öldürmekten ziyade; çay partisini mahfedip, kendisini rezil eden "acemi" bir korsan olan Luffy'i öldürmekti. Luffy'in Kaido'yu yenmesi durumunda Koca Ana tarafından elbet bir saygı kazanacağı aşikar. Yonkou dediğimiz kişiler her ne kadar kendisinden altta olan kişileri bir sinek, çocuk gözüyle baksalar da kendi seviyelerini çıkmış kişilere saygı gösteriyorlar. Shiki'nin Roger'ın idamı sonrası Denizcileri basması, Kaido'nun Marineford olayına karışmak istemesi, vs. Bir ihtimal Law ve Kid tarafından tutulan Koca Ana, Kaido yenilgisi sonrası Luffy ile olan husumetini erteleyebilir ve Kaido'nun elindeki Poneglyphlere yönelebilir. Sonrası ne olur açıkçası bilemiyorum. Koca Ana'nın Wano'ya gelmesi bile tahmin edilemezdi.
 
Son savaşta Luffy için Akainu ki kendisini yonkouya yakın seviyede görüyorum zayıf kaçar. Aynı şekilde Zoro için de Fujitora ki Fujitora'nın da bu kadar hükümet karşıtı bir düşünceye sahipken bir Hasırşapkayla ölümüne dövüşecek kadar aptal olduğunu hiiiiiiiiiiiç sanmıyorum.

Yamato desen zaten şimdiden amiral seviyelerine yakın. İki arc sonra bir amiralle dövüşmesi absurd kaçar.

O zamana göre bir amirale en uygun rakip Sanji kalıyor. Sanji'nin hatırına da böyle bir denklem/eşleşme olacağını sanmıyorum açıkçası.
Söylediklerinin bazılarına katılıyorum, Fujitora kısmının hem dostane bir sürece girmesi hem de Zoro için çok aman aman bir rakip olarak görünmemesine. Ancak şu durum bence fazlasıyla kafa karıştırıcı:

Yamato, Kaido'nun dövüştüğü sanırım 16. kişi, ya da öyle bir şey. Önceki dövüşmelerden hiç mi düşmedi bu arkadaş? Yani düşen bir Kaido ve Yamato mu görüyoruz, yoksa hâlâ full güçte bir Kaido vs. Yamato mu? Ben oyumu ilkinden yana kullandığım için Fujitora'nın ona basit kaçmayacağını düşünüyorum.

Akainu vs. Luffy'de de yine dediğin gibi olsa da bir sürü ön sıkıntı çıkacak, Luffy bir yerlerden hasar alacak filan. O yüzden yine hafif, ölümüne, kıran kırana filan gibi sıfatlardan kaçınıyorum.

Bir de kafamda Marineford v2 2 arc sonra değil, hemen bir sonraki arc. Yani King-Queen indirdikten sonra, amiraller bence mükemmel bir ara basamak olacak bana göre. Aynı zamanda bu bir temenni de, Elbaf filandan ziyade Marineford'u yeniden görmek yani.
 
eğer oda tamamen mitolojiden alıntı yaparak kaidoyu çizdiyse, kaido büyü kullanabilir. yamato ise oninin kız versiyonu olarak ya kijodan ya da hannya isimli bir yokaiden esinlenmiş olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık