Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda, Momonosuke'nin yükseklik korkusunu mizah ögesi olarak kullanarak Onigashima'daki herkese Luffy ve Momonosuke'nin yaşadığını gösterdi. Düşmanın moralini bozmayı ve müttefiklerin moralini arttırmayı amaçlamış olsa gerek. Güzel.
Mitolojilere hakim değilim ama ejderhalardan korkulur ve/veya saygı duyulur. Sizde bir ejderha varsa, alın bizde de bir ejderha var mesajı verilmek istenmiş de olabilir.
Yamato'nun normale dönmesi de hibrit formunda kalma süresinin sonuna geldiğinin işareti olsa gerek. Tam da Luffy geldiğinde. Oyuncu değişikliği.
 
4 yıl geçti üzerinden. O zamanlar luffy ve zoro daha korsan bile değildi. Gelişmiş demek ki yamato. Az zaman geçmedi ki niye aynı güçte olsun?

Kral hakisi ekleme tekniğini o zamanlar bilmiyorsa meyve kullanmadan ace’le dövüşecek seviyede olması çok normal. Çatıdaki performansta meyvenin rolü de büyük zaten. Thunder bagua’yı buz zırhı tanklamış, ateş püskürtmeyi buzla nötrledi.
4 yılda çok birşey değişmez.Seride zaman atlamalarında gelişiyor karakterler.Sadece zayıf olanlar aradan zaman geçince güçleniyorlar Yamato zaten çok güçlüydü.Kaido 59 yaşındaymış.Oden 39 yaşım zirve demişti galiba.Yani Kaido 20 sene önce zirvesindeydi muhtemel gönderme var orada.Zayıftı Oden öyle kesti muhabbeti zaten burdan patlıyor farkeden oldu mu bilmem.
 
Yamato'nun güclü olmaması sacma olurdu. kiz daha çocukken haki'nin farkına varıyo bizim tayfa'nın daha 2 yıllık tecrübesei var bu konuda. Luffy oda torpili sayesinds bu arc yamato'nun seviyesine geldi ana karakter diye. :artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık