Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla senin Marco, gömmelerin, Kizaruyu da aşağı çeker ben söyleyeyim.. Marco 1.5'sa Kizaru 2'dir. Marco imparatorla kapışamaz karşısında duramaz demek otamatikmen İmparatorlar > Kizaru yapar @sensey ne diyor bu ?

Montana ve ben birbirimizi tamamlıyoruz.
Hayır saçma algoritma. Marco Akainu karşısına 10 dk duramazdi yine. Kizaru=Akainu dersek yine düzgün bir teketekte yine 10 dk duramaz.
Aynı şekilde düzgün bir vsde vistada duramaz mihawkin karşısında 10 dk. Marineford boş beleş arc.
Croco çöpü de 3 dk duramaz Dof karşısında.
 
Luffye bak sen 10 saniyeliğine gear 4 e geçiyor geri eski haline dönüyor .Ulan oda efendi az çakal değilsin ha.. 10 saniye ne la :hhh:
 
Hayır saçma algoritma. Marco Akainu karşısına 10 dk duramazdi yine. Kizaru=Akainu dersek yine düzgün bir teketekte yine 10 dk duramaz.
Aynı şekilde düzgün bir vsde vistada duramaz mihawkin karşısında 10 dk. Marineford boş beleş arc.
Croco çöpü de 3 dk duramaz Dof karşısında.
Oha adam istediği doğru çıksın diye Marinefordu boş beleş arc ilan etti jskdmms

Birincisi Mihawk, Vista geyiğini bırkalım, Mihawk rakibine bile bakmıyor Kid, Law vs Big Mom gibi offscreen bir savaş var ortada.. Vista, Mihawk eşleşmesi Marinefordu saçma yapmıyor.. Crocodile ise PemPe flamingocular ne kadar üzülse de direkt Flamingo'nun dengi gördüğü bir karakter adamım olur musun demiyor ortağım olur musun diyor. Crocodile komutan ligi veya çok yakını bir seviyede giriş yapıcak, Alabasta ds ne kadar öyle görsekte.. yani görünen köy bu. Marco, Kizaru karşısında gayet durdu. Jinbe, Aka karşısında durabilecek bir adam değil ama bir süre dayanabiliyor magma avuçluyor.. Magma meyvesi çok aşırı güçlü bir meyve ama her temas ettiği yeri deler geçer diye bir mantıkta yok.. Marco üç amiralin de karşısında durdu evet üçünden de zayıf ama gayet 10dk nın çok ötesinde karşılarında durabilecek bir tip.
 
@Sir Crocodile Bak 3 dk duramaz diyorlar 5 dk olur mu pazarlıkla. :D
Adamın şu yorumda 1 tane mantıklı yorumu yok, Amirallerin 10 dk durmasından tut da Marco olayına, Croc olayına kadar faul.
Kizaru Amiral değil mi? Hayır gören de aşırı fark var sanır bu adamlar arasında, MF de yan yana çizilip WB'nin saldırısını bile beraber durdurdu bu adamlar. Aokiji ve Akainu 10 gün dövüşüyorlar ama Kizaru ve Akainu 10 dk dövüşemiyor :S

Marco MF de Akainu tanklıyordu, anca Kizaru ve diğer denizcilern yetenek güçleri sayesinde Kairoseki takıp anca durdurabiliyorlar adamı...
Fakat 10 dk dövüşemeyecek he. Onu geç Dof gelip ''Ortak olalım'' dediği adamı yenecek, hem de 3 dk falan da.

Ömer'in annesi kör Meliha'ya izletip okutsan seriyi daha iyi yorumlar.
Senin de pek farkın yok yani arada MW bunları okuyup geliyorsun zaten benle tartışmaya... :S
 
Şu kızın yaptıklarını Kid yapsa şuan Luffyden güçlü diyordu forumun %90i. Marco falan yapmış olsa amiral ilan ediliyordu. Kız baya baya baya sağlam
Yav sen bana takılma forum gayet sağ kol üstü görüyor kadını.. hatta ben Luffyden güçlü olduğunu söyleyen birden fazla isim gördüm forumda.. forumun objektif davrandığı karakterlere de öyle değilmiş gibi yapmayın gözünüzü seveyim..

Ben de sağ kollardan zayıf demiyorum. En kötü o ligde diyorum sadece işi zamana bırakıyorum kesin emin olmak için.. Kaido yaran Zoro, Katakuriye tek falan atıyordu ben sağ kol liginde olduğunu gösteren kesin bir ibare yok deyince insanlar benş linçliyordu şimdi aşağıya indi, King'i çok yüksek ihitmal güçlenip yenecek.. bir de ateş kesme avantajı var.. eee ne anladım ben bu işten.. Yamato haterlığı yapan yok herk3ste hakkını veriyor kız oldukça güçlü işte.. gördün mü bir tane bu kız smoothie liginde ya da ona kaybeder ikinci komutan anca eder falan diyen.. :d
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık