Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024: Önemsiz Biri

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 197 71.9%
  • Orta

    Kullanılan: 50 18.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 27 9.9%

  • Kullanılan toplam oy
    274
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pek konuşulmamış ama Zoro ve Ushimaru arasında şimdiden birkaç paralel ve benzerlik kurulmuş. Gerçekten hoşuma gitti. Bulduğumu koyacağım, öyle bakıp geçebilirsiniz.

Tabii önce özel konuğumuz var.
Andırmadı değil, kasıtlı benzetme gibi.

Ushimaru ve Zoro, ikisi de kendi davaları sebebiyle tutsak düşmüşler. Bir süredir tutuluyorlar, yemek yememişler. Zoro da yemek yememe konusunda direnç gösterebiliyor.

Taraflar yer değiştirmiş, açı doyurma durumu var. Pirinç var iki yemekte de, çok hoş.

Ushimaru-Yamato, Zoro-Luffy paraleli var gibi. ''Epey belalı bir ailede doğdun, değil mi?'' diyen Ushimaru ve ''iblis prenses Yamato'' var. Zoro'nun Luffy'ye ''Nesin sen, şeytanın oğlu mu?'' demesi aklıma geldi. Yine hoş, hem de ne hoş. Güzel detay.

Çeliği, demiri kesme muhabbeti var. Bu, Ushimaru'nun gerçekten çok iyi bir kılıç ustası olduğuna dair bir işaretti de aynı zamanda. Yine fazlasıyla güzel bir paralel var. Ushimaru'nun kılıcı ile olan etkileşimini biri yorumlamış önceki sayfalarda, çok beğendim onu da.

İki kılıç benzerliği de var. Hani Ryuma 1 kılıç, Ushimaru 2 kılıç, Zoro 3 kılıç diyebiliyoruz ama Zoro 2 kılıç kullanmakta da usta. Hatta zamanında sırf iki kılıç kullanıyordu. Hoşuma gitti yine. Bakın Ushimaru önde Oni Giri atıyor, ama 2 kılıçlısı. :ehe:

Son olarak...

İyi yapmışsın ve bende sana tek bir kare paylaşacağım tamamen netleşsin...

 
Yeni okuyabildim bu bölümü. Hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum şu an minnak yamato için. Gerçi ben duygusal moddayım ondan da biraz duygulandım ama olsun sjsjsjsh. Kıyamam ben sanaaaaa. Ühü.


Onun haricinde zoro temsili.

 
Zoro DEİKU olup ismini dünyaya haykırmak isterken yani önemli biri haline gelmek gibi laflar ederken tam tersi babasının ahh önemli biri değilim demesi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık