Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes Momotaro Efsanesi'ne takılmış. Burada Momonosuke'nin Kaido ile kapışması durumu söz konusu olabilir ama Kaido'yu indirme işi Luffy'ye kalacaktır. Gerçi Kaido'yu, Momonosuke'nin indirmesi de çok iyi olurdu. En azından Wano'ya dokunamaz Dünya Hükümeti ve Denizciler. Güçlü bir kimsenin orada olduğunu bildikleri için çıkarma yapamazlar. Yine de Kaido'yu devirme işi Luffy'ye kalmalı. Momonosuke, Orochi'yi yenmeli. Ame No Habakiri'yi alıp Orochi'yi bizzat Momonosuke indirecektir bence. Hatta Ame No Habakiri şu anda Hiyori'nin ellerinde Onigashima'da olabilir.

Benim beklentim Shinobu'nun, Tama'yı da büyütmesi. Bence büyürse meyve gücü sayesinde Canavar Korsanları'nın yönetimini devralabilir. Ben meyve gücünün Normal Zoan'larda da işe yaradığını düşünüyorum. Sadece onları kontrol etmek için hakisi yetmiyor olabilir. Büyüdüğü takdirde Canavar Korsanlarının yönetimini ele geçirebilir ve son savaşta Luffy'nin yanında savaşabilirler. Tama'nın da gönlünde Momonosuke'nin Shogun olması ve Wano'yu yönetmesini istiyor. Bence bunun için çocukluğundan vazgeçebilir ve Momonosuke'yle birlikte Wano'yu koruyabilirler.
 
Luffy tek başına kaidoyu indirirse erken final gibi bir şey olur,geri kalan yonkoularla aynı seviyeye çıkar.Benim tahminim kaidoyu yardımla yenicekler ama son vuruşu luffy yapıcak,diğer arclarda olduğu gibi.Luffy bir yonkouyu tek başına alıcaksa bunun karasakal olmasını isterim.
 
Luffy'nin tek başına Kaido'yu indirmesi Momo'nun etkisiyle birlikte indirmesinden evladır. Shenlong'un tanrı Goku yu taşıması gibi taşımacılığını yapsın yeterli. Sonra ejder çorbası mı oluyor wano dış hatlarda Momo 735 olarak sefere mi çıkıyor nabıyorsa yapsın gözümüz görmesin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık