Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayni anda ikisinin çok fazla olduğunu söylemesi aynı anda ikisiyle dovusmenin zor olması anlamına gelmiyor mu ?
Yok arkadaş okuduğunu anlayamayan adamlar foruma üye olmuş bizde okuyoruz yahu
Gelmiyor. Hadi diyelim geliyor, bu yine de olayı nasıl yorumladığına göre şekilleniyor. Sana göre Sanji orada yan yana olan, durdurulamaz King ve Queen ikilisini bir süre tutabilecek ve mücadele edebilecek güçte mi? Hayır diyorsan, zaten bunu anlatmaya çalışıyorum. Evet diyorsan, yazdığım şeyleri zaten temellere ve kanıtlara dayandırarak açıkladım. Sanji ikisini tutamıyor ise, buna dövüş denir mi gerçekten? Sanji, Marco çapında biri mi? Orada o canavar ikiliyi durdurmaya yönelik başarısız bir girişimi var ve açık açık ''O ikisi aynı anda çok fazla'' diyor. Sanji kostümünü giydiği halde, King ona üstün gelmişti ve Sanji kostümü olmasa gidiciydi muhtemelen. Şu an kostümünü de giymiş değil, Queen'e de daha kayda değer bir şey yapamamışken doğal olarak ikisini birden tutma çabası da hüsranla sonuçlanıyor. Nerede bir süre tutabilsin? Sanji öyle güçlendiyse çatıya çıksın hani :alkis:Bu tarz yorum ve imalara açıklama yapmaya çalışıyorum ama okuduğunu anlamayan olarak nitelendiriliyorum. Hani uzun uzun da yazmışım en iyi şekilde anlaşılmak için. Böyle bir üslupla karşılaşmak hoş değil.
 
sanjinin ateşi durduk yere büyüyorsa gen faktörü kesinlikle başladı asıl soru daha neler gelecek bence sanjinin yakında king gibi kanadı çıkacak
 
Enies Lobi'de sürtünme ile yandığını görmüştük ama artık hiç dönmüyor ve alevler anında beliriyor Sanji'nin bacağında. Bu King'in ırkına ve genlere bağlama işi sonradan düşünülmüş bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık