Yok yav bu BM de yeme içme teması vardı, bu Wano da çiçek teması var sanırım oradan gidiyor...Yok la çiçek işte, adamlara çiçek ismi vermişler. Güldür ma çiçektir. Vardır bu çiçeğin de bir özelliği Oda sever.
Yok yav bu BM de yeme içme teması vardı, bu Wano da çiçek teması var sanırım oradan gidiyor...Yok la çiçek işte, adamlara çiçek ismi vermişler. Güldür ma çiçektir. Vardır bu çiçeğin de bir özelliği Oda sever.
Çiçek teması Dressrosa'da kaldı burada kim var başka çiçek. Queen belki öküz gözü çiçeğidir.Yok yav bu BM de yeme içme teması vardı, bu Wano da çiçek teması var sanırım oradan gidiyor...
Mihawk > Ryuma mı şimdi, adamda çizik yok. Soda
Big Mom'dan saldırı yemek kriter değil bu seride. xdUlti Big Momdan saldırı yediği halde ayağa kalkmıştı. Oven'ın yediği ataklar bunun yanında ne ki? Dayanıklılık olarak Canavar Korsanları daha üstündür Big Mom tayfasından.
Çiçek Hyogoro var benim bildiğim bir lakap olarak. Birde Çiçek Başkent.Çiçek teması Dressrosa'da kaldı burada kim var başka çiçek. Queen belki öküz gözü çiçeğidir.
lance aşağıdaki pokemonu atmıştı spoiler çıkmadan önce. Demek King'in ırkını kastediyormuş. Pokemonun adı Lunala. O da ayla alakalı bir pokemon.Luna zaten ay demekti italyancada galiba.Yani King de minkler gibi sulong benzeri form açarsa şaşırmayın.
''Çiçek Başkenti'' var Wano da. Biraz daha ayrıntılı baksak bir şeyler daha çıkar bu arc'a hiç dikkatli bakmadım.Çiçek teması Dressrosa'da kaldı burada kim var başka çiçek. Queen belki öküz gözü çiçeğidir.
At zihnine bekle hacım. Bu derisi beyaz eleman, hamam oğlanı yapmışlar atalarını köle yapıp satmışlar. Bu da kapatmış deriyle kendini yoksa yanık değil teni güzel.''Çiçek Başkenti'' var Wano da. Biraz daha ayrıntılı baksak bir şeyler daha çıkar bu arc'a hiç dikkatli bakmadım.
Hyogoro'nun lakabı da ''Çiçeğin Hyogoro'su'' tarzında bir şeydi.