Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Panelde belirtilen dakikayı almak daha mantıklı. Bölümlerin planlamasında ve zamanlamasında hata yapılmış olması daha yüksek ihtimal. @tesseract
Chopper tarafında olanların illa tam paralel gitmesi gerekmiyor. Ben sırf paralel diye düşündüğüm için 20-30 arasına indirdim.

Luffy için ise süre sınırı net verilmiş. Luffy dövüşe Law ile Zoro daha çatıdan inmeden önce ya da tam inme sırasında iken başlıyor. O sahne için Sanji geriye dönük hatırlama yaptığında kaç dakika öncesi olduğunun bilgisi bize veriliyor.

Japoncası için bir arkadaş ben konuyu belirttiğim sıra alıntılayıp en az 25 dakika en çok 1 saat olabilecek şekilde bir ifade kullanıldığını söyledi.

İngilizcesindeki ifade ise özellikle 30 dakika ila 1 saat arasını belirtecek ve genellikle de 40 dakika olarak düşünülen bir ifade imiş.

O sahne zaman konusunda direk bilgi veriyor Chopper sahneleri yan bilgi destekleyici bilgi olabilir en fazla. Eğer ki uyuşturamıyorsan en fazla paralel götürmezsin.

Vallahi ben şok. Ağlıyacaklar okumasın.
 
Herkez kaido fb'si olacağından emin gibi ama sadece dramatik geçmişi olanlarin fb sini göstriyo oda. nedense kaido'nun dramatik bi geçmişi olduğnu düşünemiyorum. Bide görsek bile xebec ne alaka cıdden. bm de olduğu gibi cocukluğnu görürüz en fazla.
 
Bunu da buraya yazıyorum. Bu kaido yenilir. Bunu duyan linlin anlaşmanın bittiğini söyler. Geri gitmek ister. Luffy kendisini ziyafete davet eder birlikte tıkınırlar.
 
@Çörekçioğlu Luffy

Sen hiç merak etme en az 25 imiz var. Onlar Zoro 5-10 saniye Law destegiyle karşısında duramadı Luffy nasıl tek başına normal haliyle 25 dakika denk savaştı diye hazmedemiyorlar. :D
2 imparatorun 10 saniyelik toplam saldırısı = 25 dakikalık Kaido oyalanmasıdır bence. :D Allah ne verYada yakındır en kötü.Allah ne verdiyse vurdular.Toplam 10 milyar vurdular neredeyse Zoro’ya yahu.Eleman 1.5 Roger çarpmış kadar oldu en kötü.Oden’in halini hatırlayıp ona ciddi saldırı vurulmadığını düşünürsek Zoro’nun yaşaması lütuf aslında. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 44)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık